Jump to content

τι επαθε ο Sempron μου ?


CmoS
 Share

Recommended Posts

Εδω και πολυ καιρο δουλευω το Semroni μου 192χ12 me 1.75vcore...και ηταν prime stable για μερες...Ε λεω αφου κραταει τοσο γιατι να μη το ανεβασω λιγο ακομα το fsb και ας χασω λιγο σε σταθεροτιτα...ε βαζω 198 για αρχη ελπιζοντας να παω πιο ψηλα..... :108: τπτ μαυρη οθονη...κατεβαζω fsb στο 194!2mhz παραπανω δλδ...τρεχω ενα prime να δω και δε κρατουσε ουτε 2 λεπτα...θερμοκρασια 40-45 full με SLK900u.

Ανεβαζω vcore 1.8...Tπτ τα ιδια...(4 λεπτα στο prime..)ακομα και με 1.9 v τα ιδια...Τι γινεται τωρα ??? :mad: Πως εγινε αυτο απο εκει που πηγαινα 2400 και 2500+με 1.82 περιπου ?:(:(

Tι επαθε ?

Link to comment
Share on other sites

Μάλλον καλοέμαθε στο ρεύμα? 192Mhz fsb δοκίμασες πάντως? Ξέχνα το μόνο 2 Mhz παραπάνω. Αν δεν μπορεί να στα δώσει η cpu και στην πρίζα να τον βάλεις....

Link to comment
Share on other sites

Cmos....για κάνε clear Cmos (ποιητικό έ?λολ)...εάν και πάλι τα ίδια δώς του πολλά βόλτ (όσα αντέχει η ψύκτρα σου...)...κάψ τον εκεί ψηλά και ξαναδοκίμασε να δείς μέχρι που ακούει.

Link to comment
Share on other sites

Εχεις το AGP/PCI clock fixed ή να το ορίζεις εσυ?Αν σου δίνετε αυτή η δυνατότητα τότε όρισε το 66/33.Μπορει γιαυτο να σου ειναι ασταθές

Link to comment
Share on other sites

NF2 δεν τετοια :)

Επισης το προβ ειναι στην mobo...Σε αλλη τα κανει ολα οπως πριν...τωρα τι στο.....εχει η asus....

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...