Jump to content



η cpu τρελαθηκε!!


benhour

Recommended Posts

ρε παιδια ας μου πει κανεις τι γινετε!!η cpu δουλευει στουσ 52 c αλλα το περιεργο δεν ειναι εκει το περιεργο ειναι οτι : δεν πανα να δουλευει στο 100% η και σε 0% παλι 52 εχει!!!ειναι 2,8@3,8 p4 c!!!

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 47
  • Created
  • Last Reply

TI X800XT SAPPHIRE 520MHz 1.120MHz --MEMORY:1,024GB PC3200(400) KINGSTON --MB:ALBATRON PX865 PE PRO --HD:WD RAPTOR360GD(10.000RPM)&WD1200JD(120GB) --SOUND BLASTER Audigy 2 ZS --TV TUNER:PLAY TV PRO --MODEM TORNADO 56KB(MAPA TO KSERO) --PSU(AGNOSTOU PATROS) --CD-RW PLEXTOR 52/32/52A ,dvdrw sony d22a!θελω να τονισω οτι η ψυξη γινεται με αερα με χωρις peltier!στην VGA εχω τοποθετισει το VGA SILENCER THΣ ARCTIC COOLING!

Link to comment
Share on other sites

Αυτο με το peltier πως σου ηρθε τα 100W του επεξεργαστη για να τα ψυξεις με peltier θες κορυφαιο νερο και 226W peliter τουλαχιστον.......

Οσο για την θερμοκρασια του επεξεργαστη ειτε η μητρικη διαβαζει λαθος ειτε το προγραμμα στα windows λεει οτι θελει αν εχεις δοκιμασε το MBM 5....

Link to comment
Share on other sites

εμ εκει ειναι το θε'ι'κο!!και το mbm5 και τα bios αλλα και ενα sensor(απο coulermaster mousketiar) λενε ολα το ιδιο!!!και τωρα για να σας αποτελιωσω ,αφου ειδα και αποειδα βαζω την cpu στα 2,8gh και διχνει παλι 52!μεχρι και clear sta bios εκανα αλλα τιποτα!

Link to comment
Share on other sites

τελικα βρηκα τι μαλ@κια ειταν!ειχα απενεργοποιεισει το spectrum αυτο εκανε ολη τη ζημια!ευχαριστω για τη βο'ι'θεια παντος!

Για εξήγα το λίγο αυτό. Τι είναι το spectrum;

Link to comment
Share on other sites

σορυ αλλα οπωσ θα σου πει και ο soler δεν κανω ποτε ποστ απο bench!αντε θα σου πω γιατι δεν το κανω!το θεωρω γρουσουζια(εχω κανει δυο τετοια ποστ και εχω χασει και τους δυο επεξεργαστες!απο τοτε δεν ξανακανω ποτε!ξερω ακουγετε τρελο αλλα ειναι η αλυθεια!για cpu-z θα το σκεφτω!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.