Jump to content


Ελεος δεν γινονται αυτα - Τιναγμενο Antec


spresv

Recommended Posts

Ρε παιδια, ειπαμε γκαντεμης, αλλα οχι και ετσι, πρεπει να με εκδικειται ο Θεος.

Ειχα το pc μου ωραια και καλα ακριβως οπως φενεται στην υπογραφη. Η ψυκτρα του cpu ειχε πανω ενα 9ρι ενερμαξ, και τα mosfets ειχαν το φανακι του αθλονα. Με πιασε η ******* μου και επειδη εκανε θορυβο το ανεμιστηρακι του chipset το εβγαλα και εβαλα να φυσαει προς τα κει ενα 12ρι enermax και ενα 12ρι απλο στη θεση του fan του αθλονα. Παλι εκανε φασαρια, περισσοτερη απο οσο θα πρεπε αλλα τελος παντων.

Μετα απο 5-10 λεπτα χρησης σε load (folding γαρ) ξαφνικα σταματαει ο πολυς ο θορυβος και τα χανω! Αρχικα δεν καταλαβενω τι γινεται, και κοιταω τα φανακια. Το ATI silencer και το απλο 12ρι που ηταν στο Fan only molex ειχαν σταματησει, αλλα ολα τα αλλα δουλευαν. Αμεσως αρχιζει να μυριζει καμμενο, και βλεπω τα φανακια του Antec ακινητα!!! Πως το γλιτωσα το εμφραγμα θαυμα ειναι.... :071: :078:

Τελικα το pc λειτουργει κανονικα, το antec δουλευει με τις τασεις του ακεραιες, αλλα μυριζει καμμενο και δεν ξεκινανε τα fanακια του.....RMA ταχιστα....Ημαρτον πια...

Link to comment
Share on other sites

Πραγματικά πολύ περίεργο για ένα τροφοδοτικό που έχει το όνομα ANTEC.

Είσαι σίγουρος πως δέν έκανες καμία χαζομάρα?

Όσο για το ότι δουλεύει κανονικά, δεν θα θα δουλεύει για πολύ ακόμα...

Link to comment
Share on other sites

Και το δικο μου το Antec καπου τοσο το εχω και ισως παραπανω! Και με ξερεις απο vcore εχω τωρα 2,1V 3,3v στις ram! 2hd, 6800, dvd-rom, dvd-rec, καμποσα fans πανω και δεν εχει κανει κιχ! Μηπως εκανες τπτ υποπτο....?

Link to comment
Share on other sites

Τα fan only που εχει ειναι για παρα πολυ μικρα ρευματα και δυστηχως εκαψες το κυκλωμα που ελεγχει αυτη τη γραμμη που δινει ταση και στα εσωτερικα ανεμιστηρακια του Antec μαλλον καποιο απο τα δυο ανεμιστηρακια τραβουσε πολυ ρευμα.Το manual λεει max 3 ανεμιστηρες στα fan only προσωπικα δεν τα εχω χρησιμοποιησει ποτε τα χαζο fan only...........

Παντως το PC δεν διετρεξε κανενα κινδυνο το 480W Αntec μου συμπληρωνει τωρα τον 2 χρονο 24/7 full load λειτουργιας σε διαφορα AMD οverclocked PC και ουδεν προβλημα..........

Link to comment
Share on other sites

Λεω εγω τωρα μια βλακειουλα μηπως εκανε κανενα ανεβοκατεβασμα η ΔΕΗ απο αυτα που τα συνηθιζει καθε τοσο και δεν το καταλαβες?

Αλλα και παλι το ANTEC δεν θα μασαγε τιποτα!

Ξερω γω ή εατοματικο κοματι απο την αρχη!

Ατυχος...

Link to comment
Share on other sites

Μπα παιζει και ups στη μεση, και συνηθως δεν εχουμε σκαμπανεβασματα. Η θα εχουμε, ή δεν θα εχουμε ρευμα:D

Και γω προς αυτο που λεει ο Thor εκλινα. Οποτε αν του βαλω ενα να το φυσαει, δεν θα παθει τπτ. Μεχρι να το αλλαξω εννοειται.

Link to comment
Share on other sites

Ουτε αυτο δεν ειναι σιγουρο!! Ο προηγουμενος κατοχος ηταν ο αδερφος μου που το ειχε παρει απο τον αλλο μιναρα SLN και τωρα η αποδειξη βρισκεται καπου στο δρομο.....Θα τους γδαρω αφουσκωτους ετσι και δεν την βρουνε...

Παντως απ οτι βλεπω τωρα που εχω ενα απλο 12ρι και το φυσαει, φενεται οτι ηταν πολυ φασαριοζικοι οι μακαριτες οι ανεμιστηρες του.

Link to comment
Share on other sites

και εγω ειχα 5 8αρια ανεμιστηρακια στο fan only, και το τροφοδοτικο ζεστενοταν πολυ, και ι στροφες του ανεμιστηρα του(τον μεσα) ηταν στης 800στροφες μονο, οταν εβγαλα τα αλλα φανακια απο το fan only, και τα εβαλα σε κανονικα ρευματα, τοτε ανεβηκαν η στροφες του ανεμιστηρα του τροφοδοτικου ανεβηκαν στης 1800

Link to comment
Share on other sites

Το fan only πρεπει να δινει καπου στα 5-7v και δεν ειναι για πολλα πολλα! Μεσα στο antec απο οτι ξερω εχει καποια τριμερ απο τα οποια μπορεις να ρυθμισεις την ταση την οποια θα βγαζει απο το fan only! Eπισης την ιδια ταση πρεπει να δεχονται και τα εσωτερικα fans του Antec... (αν κανω καποιο λαθος ας με διορθωσει καποιος!)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.