Jump to content


Αγορά τροφοδοτικού. Τι προτείνετε;


panblock

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά. Ψάχνω για καινούργιο τροφοδοτικό. Αυτό που έχω τώρα (no name) κάνει μπόλικο θόρυβο και νομίζω ότι φταίει και για το κακό overclocking στον mobile μου. Ψάχνω ένα τροφοδοτικό γυρω στα 70-90 ευρώ, ΑΘΟΡΥΒΟ και καλό για overclocking. Τι προτείνετε και που μπορώ να το βρω;

ΥΓ: 400w είναι αρκετά; Εκτός από τον AMD mobile 2500+ έχω 1 CD-RW, DVD, Floppy, FX5200, 1 σκληρό, 1 Audigy και 2 ανεμιστηράκια.

Link to comment
Share on other sites

Εγω το δικο μου δεν το ακουω, βεβαια εχω άλλους 3 12ρηδες και 2 8ρηδες ανεμιστηρες στο μηχανημα, οποτε δεν μπορω να σου πω με βεβαιοτητα. Εχω την εντυπωση παντως οτι ειναι αρκετα αθορυβο.

Link to comment
Share on other sites

μπορεις να δεις και για Levicom 420w,εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος με τα ρευματα του,ακομα και στο o/c μου δινει παραπανω απο το κανονικο (το μετρησα στα 9*250),στο συστημα υπογραφης.το πηρα 75ευρω αλλα απο το μερος που μενω,αθηνα θα εχει περιπου 60-65.

Link to comment
Share on other sites

1)OCZ Powerstream 420W

2)Fortron Bluestorm 500W

βεβαια το 2 διάβασε σε review πως αρχίζει και κάνει θόρυβο σε full load. δεν έχω δοκιμάσει κανένα μιας και go τώρα το ψάχνω για psu.

πάντως από eshop είπαν ότι σε καμια 10 μέρες θα φέρουν ocz 420, "φορτρον" και enermax.

Link to comment
Share on other sites

Είναι ανάλογα και το load του τροφοδοτικού. Πάντως μέχρι τις 1600 στροφές ( αυτή τη στιγμή σε εμένα είναι στις 1480 στροφές οι ανεμιστήρες στο chieftec ) είναι αθόρυβο. Από εκεί και πάνω εξαρτάται και από τον θόρυβο του μηχανήματός σου. Αν είναι "τάφος" το μηχάνημά σου τότε θα αρχίσεις να το ακούς το τροφοδοτικό. Αν όχι τότε δεν έχεις πρόβλημα...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.