Jump to content



Τραγικο!Μα τι αλλο θα παθω πια??@$&*%#$


Jason1442169106

Recommended Posts

Εφτιαξα ενα νεο φτηνο συστημα με μηρικη gigabyte GA-8S655FX κ μια φορα μου βγηκε απο την πριζα ενω δουλευε.Οταν ανοιξε εβγαλε μπλε οθονη κ εκανε restart.Μετα καθε φορα που πηγαινε να μπει στα windows εβγαζε μπλε οθονη κ τωρα δεν ανοιγει καθολου μα καθολου.δηλαδη παταω το κουμπι ακουω τα drives να ανοιγουν (ακουγονται πολλες φορες οχι μονο μια οπως πρεπει) κ μετα απο 5 δευτερολεπτα το ηχειακι της κεντρικης μοναδας αρχιζει να σφυραει.Δηλαδη ουτε στο bios δε μπορω να μπω :062: .Ειναι δυνατον επειδη βγηκε απο τη πριζα να γινονται ολα αυτα?Το κανονικο μου pc εχει βγει πανω απο 20 φορες κ δεν εχει παθει τπτ.Ελεος πια :093: H μητρικη ειναι αυτη που χαλασε ετσι?

Link to comment
Share on other sites

Κανονικα δεν πρεπει να το κλεινεις βγαζοντας την πριζα μονο απο εναρξη->τερματισμος ειναι πολυ πιθανο να τα φτυσε η μητρικη. Δοκιμασε να βγαλεις την Cmos, αστην λιγα λεπτα και ξαναβαλτη. αλλιως αφου ειναι καινουργιο οπως λες, και ειναι μεσα στην εγγυηση αλλαξε την.

Link to comment
Share on other sites

ρε παιδια μου φαίνετε εντελώς κουφο, αυτο το πραγμα το κάνω συνέχεια μα συνεχεια και αρκετες φορές ενω ειναι ανοιχτός ο υπολογιστης (βαριεμαι το shutdοwn) και δεν εχει γίνει τιποτα!

Link to comment
Share on other sites

E...οχι οταν ειναι ανοιχτο νταξει...στο κατω κατω πατα τερματισμο και φυγε μονο του κλεινει...η στην χειροτερη περιπτωση κλειστο απο το κουμπι της κεντρινης μοναδας....η αντε απο πισω το κουμπι του τροφοδοτικου!! Αλλα το καλωδιο...:D:D

Αλλα και εμενα με φαινεται λιγο κουφο να σκασει μητρικη απο αυτο...πολυ κουφο.

Link to comment
Share on other sites

Mε κλειστο pc κ χαλασε?Σμποοοοοιιινγκ!!Αυτο ειναι το υπερκουφο!Το λεω κ πανω πανω κ σε μενα στο κανονικο μου pc εχει βγει πολλες φορες (ξαπλωνει ο σκυλος μου διπλα στις πριζες κ οταν σηκωνεται τις παιρνει μαζι!!Lol!) αλλα το pc δεν εχει παθει τπτ.Ειναι να σαι αρχοντας της γκαντεμιας σα κ μενα για να το παθεις!

Link to comment
Share on other sites

Κι ομως με κλειστο Pc μου καηκε...εβγαλα την πριζα και με χτυπησε λιγο το ρευμα ( οχι η πριζα...το καλωδιο της τροφοδοσιας!! ) και υπεθεσα πως οι πυκνωτες αδειασαν απλως πανω μου...το pc ομως δεν ανοιξε και οταν ειδα την mobo 2 πυκνωτες ειχαν φουσκοσει και το μονωτικο υλικο ειχε ξεχειληση απο κατω...τωρα η mobo δεσποζη πανω απο το κεφαλι μου ηρωικα :D Οσο για το προβλημα σου Jason τσεκαρε μνημες και τροφοδοτικο :)

Link to comment
Share on other sites

Η μπλε οθονη ελεγε κατι κινεζικα.Λοιπον τα εχω βγαλει ολα απο το pc το μονο που εχει ειναι μητρικη κ επεξεργαστη κ ακομα κανει μπιιιιιπ!Δοκιμασα κ χωρις τον επεξεργαστη κ δεν εκανε τπτ.Ουτε το μπιπ.Απλως αναβε το λαμπακι της μητρικης.Τωρα ο επεξεργαστης πολυ χλωμο να χαλασε γιατι ουτε ψημενος φαινεται η θερμοαγωγιμη ειναι πολυ καλα απλωμενη πανω του κ δουλευε γυρω στους 35 βαθμους.Αλλα κ παλι δεν ξερουμε τι επαθε οταν βγηκε απο τη πριζα.Οποτε η επεξεργαστης η μητρικη λοιπον.Τη μητρικη θα τη στειλω για ελεγχο.Ο επεξεργαστης ειναι παλιος 2Ghz αμα εχει χαλασει απλως θα παρω καινουριο τι να κανω.Αυτα

Link to comment
Share on other sites

Χμμμμμ...Μολις ειδα στο thread "Μας τα χωσε το γα@$#νο το overcklocking'' στην κατηγορια o/c /cpu/intel k βλεπω παρομοια περιπτωση με την ιδια περιπου μητρικη απλα το κακο προηλθε απο o/c η κατι αλλο.Μαλλον κατι παιζει με τις μητρικες gigabyte δεν ξερω..

Link to comment
Share on other sites

Gigabyte ναι.Τωρα που την εστειλα για ελεγχο αν γινεται θα παρω καποια αλλη γιατι απ'οτι φαινεται δεν τα πανε καλα με τα ρευματα κ τις πριζες!Ξερεις αν οι MSI ειναι καλες γιατι αυτες εχει το e-shop σε κοντινη τιμη κ δε θελω να πεσω κ σε AsRock!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.