Jump to content


Kαι νόμιζα πως πήρα 5900ΧΤ... / απόψεις περι στοκ...


aristos87

Recommended Posts

Καλα σήμερα έγινε ένα απο τα πιο λολ σκηνικά που μου έχουν τύχει... Πάω που λέτε πρωι στουρνάρη να αγοράσω parts για να στήσω ένα pc γνωστού! Κλασικά θα γινόταν το γνωστό ντού στα stock να δούμε τι μπορούμε να γλιτώσουμε απο €€€... Πάω που λέτε στο stock του πλαισίου να δώ καμιά καρτούλα γραφικών.. είχε εκει το χάος με τις κάρτες και του λέω του τύπου να μου πεί ποια είναι καλήτερη.. μου λέει 5900ΧΤ 128ΜΒ στα 15€ :104: ΟΟοοοοΠααα λέω εδώ είμαστε!! "τύληξε την για το σπίτι" του λέω :082: ... Οταν τελείωσα και τις άλλες αγορές ήρθα σπίτι... πέρνω την καρτούλα αρχίζω να την περιεργάζομαι και λέω δεν βάζω την ψύχτρα .......... και :120: :120: DOING!!!! ti 4200 :082: ααααααααααα ρε πλαίσιο :p Καλά πίσω δεν την πάω σιγά 15€ έδωσα αλλά κουβέντα να γίνετε....

Χαρά εγώ! :p

p6021150011qv.jpg

Kαι όπα της!!

p6021153010zi.jpg

Πλαίσιο rulz :p

Link to comment
Share on other sites

Εγώ θα έλεγα να την πήγαινες, και να τους πέταγες τίποτε περί απάτης, μπας και έπιανε και σου έδιναν καμιά 5900XT κανονική. Γιατί και αυτό είναι "ψευδής διαφήμιση".

Λές?? Να ζητήσω αποζημίωση καμιά Χ850 :044: :044:

Link to comment
Share on other sites

Ηθικον διδαγμα 1 ... "Τα cooler των 2 καρτων ειναι compatible"....

Ηθικον διδαγμα 2 (μικροτερης χρηστικης σπουδαιοτητας) Η ψυκτρα δεν "κανει" την καρτα.

Δουλευει τουλαχιστον ρε Αριστο?

Link to comment
Share on other sites

:108: Κανονικά την βλέπει το pc σαν 4200 το θέμα είναι ότι τώρα που είδα την απόδειξη όντως λέει ti4200 :021: :104: :005: To θέμα είναι ότι αυτός μου το είπε καθαρά "φιλαράκο που αλλού θα βρείς 5900χτ με 15 ευρώ :p" Καλά ούτος η άλλος για pc γραφείου πάει και δεν αφορά τον μέλλον ιδιοκτητη τις το gaming... Αλλά και πάλι για 4200 πολύ λίγα είναι τα 15€ :p Εγώ βέβαια όπως μου την έδωσε σιγά που θα κοίταγα την απόδηξη όπως την έβαλε στη σακούλα! Αλλά για 15€ ποιος νιάζετε :040: Πάντως είναι πολύ λολ γιατι είχε ήδη 2-3 και καλά 5900ΧΤ και τυχαία πήρε αυτή και μου την έδωσε :p Εντάχυ πήρα 4200 με ψύχτρα 5900ΧΤ με μόνο 15€ :033:

Link to comment
Share on other sites

Αριστο αφου εχεις αποδειξη για 4200 κι εχεις στα χερια σου 4200 το ζητιμα εχει λειξει.

Το τι μπορει να λεει καθε υπαλληλος δεν πρεπει ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να το λαμβανουμε σοβαρα υποψη μας και αυτο ειναι το Ηθικον διδαγμα 3 και σπουδαιοτερο ολων.

Για 15 ευρουδακια παντος (αν παιζει) εισαι αρχοντας και καθαρισες.

Αντε και εις ανωτερα.

Και για να το διασκεδασουμε και λιγακι, μην σας φανει περιεργο που πηρα απο καταστημα στοκ P4 Extreme Edition με μονο 120 ευρω. Στην πραγματικοτητα ηταν ενας P4 3αρης με καπακι απο ΕΕ...:p

Link to comment
Share on other sites

Καλά δεν είναι και τόσο εύκολο για τον οποιονδήποτε να ξεχωρίσει τις κάρτες απλά με μια ματιά. Πάνω στο βύσμα της VGA πάντως το αυτοκολλητάκι φαντάζομαι θα γράφει το σωστό.

15€ πάντως για 4200 είναι μια χαρά αν και υποθέτω ότι είναι με 64Μ μνήμης.

Link to comment
Share on other sites

Καλά...πώς και δέν την αναγνώρισες αμέσως οπτικά και μόνο ?

Πάρα πολλές οι διαφορές μεταξύ των 2 καρτών.

Σιγά ρε Τασο τσακ μπαμ την είδα εκεί στην βιτρήνα τη πήρε αυτός την έβαλε στην τσάντα με την απόδηξη και την πήρα και έφυγα... θα ασχοληθώ για μια κάρτα των 15€ για το αν είναι σωστή!?! Δλδ δεν περνάει κάν απο το μυαλό σου αυτό το πράμα!! :017: αλλά όπως προήπα σε pc για να γραφείο πάει.. σιγά

Πάντως θα πάω το σάββατο για πλάκα να δώ τι θα μου πούν!!! :041:

Καλά δεν είναι και τόσο εύκολο για τον οποιονδήποτε να

15€ πάντως για 4200 είναι μια χαρά αν και υποθέτω ότι είναι με 64Μ μνήμης.

128 ειναι :046:

Link to comment
Share on other sites

Για τσεκάρετε plaisio stock

"Στο Stock House, που βρίσκεται στον 2ο όροφο του Superstore Πλαίσιο Μεταμόρφωσης, θα βρείτε προϊόντα Πληροφορικής, Τηλεφωνίας και Ειδών Γραφείου, ελαφρώς χρησιμοποιημένα, που έχουν ελεγχθεί και λειτουργούν άριστα.

Πλεονέκτημά τους οι εξαιρετικά Χαμηλές Τιμές"

Τώρα μάλλον λύθηκε και το μυστήριο. Κόψε-ράψε από ότι τους έχει περισσέψει: κάρτα Τι4200 με ελλατωματικό coolerάκι--->βάλε μια ψυκτρούλα από μια καμμένη 5900=τσούπ στο stock.

Link to comment
Share on other sites

Παλιά κοίταγα. Τώρα με τιμές "Άντε πάρε το καινούριο" δεν λέει. Δεν λέει να πάρεις ελλιπή συσκευασία ελλιπή εγγύηση για να γλιτώσεις ένα 10%. Αυτό που πέτυχε ο Αρίστος απλά είναι πλέον σπάνιο. Πηγαίνετε στο stock στην Ζαίμη ή και στην Μεταμόρφωση και θα καταλάβετε. Είναι καλή ιδέα αν έχεις και λίγη τύχη πάντως για να φτιάξεις ένα πολύ φτηνό μηχανηματάκι με ελάχιστο κόστος και μια κάποια εγγύηση.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.