Jump to content



Ψηφιακή Μέχρι 350 ευρώ(πουλα)!!!!


tary2005

Recommended Posts

Το κεφάλι μου θα σπάσει..... δεν ψάχνω άλλο δεν αντέχω μάλλον καλύτερα να το αφήσω σε εσάς... Το θέμα το λέει ξεκάθαρα (350)zz αυτο με ενδιαφέρει μόνο.. εγω πρότεινα στον εαυτο μου την ixus 50 αλλά δεν ακούω και τα καλύτερα μέτρια πράματα.. τεσπα... ας μιλήσουν οι ειδηκοί......... περιμένω παίδες..... αυτο που με ενδιαφέρει είναι ποιότητα και αυτονομία μπαταρίας....

Link to comment
Share on other sites

Πιστεύω ότι σε αυτή την κατηγορία τιμής ασυναγώνιστη είναι αυτή: http://www.nomatica.gr/photo/powershota95GR.htm . Μαζί με μια μνημούλα και μπαταρίες θα σου βγεί στα χρήματα που μπορείς να διαθέσεις και θα έχεις (κατά τη γνώμη μου) ότι καλύτερο μπορείς να πάρεις σε αυτή την τιμή.. Αν πάλι θες κάτι πολύ φθηνό μπορώ να σου δώσω αυτήν: http://www.dpreview.com/reviews/specs/Nikon/nikon_cp2200.asp με λιγότερο από 100€ αχρησιμοποίητη (ήταν δώρο), αλλά δε θα στην πρότεινα αν έχεις υψηλές απαιτήσεις. Είναι από τις καλές της χαμηλότερης κατηγορίας τιμής.. Ψάξε περισσότερα στο εξειδικευμένο forum: http://www.dpgr.gr

Link to comment
Share on other sites

Και εγώ προτείνω Canon A95

και αγορά απο pixmania , απλά άψογοι.

την θεωρω στην τιμή την πιο καλή με τα πιο πιστα χρώματα, μόνο μειονέκτημα ίσος το μέγεθος σε σχέση με τον ανταγωνισμό... αλλά με βάση τις δυνατότητας είναι μπροστά...και ειδικά με την οθόνη που περιστρέφεται μπορείτε να κάνετε παπάδες θα την βρείτε πολύ καλή, το λέω εκ πείρας :002: έχω την G3 :016::023:

Link to comment
Share on other sites

Αν δεν θελεις να φτασεις τοσο ψηλα, για την Kodak z730 εχω ακουσει τα καλυτερα. Πολυ καλη ποιοτητα, η μπαταρια κραταει καπου 400 φωτογραφιες με φλας και φορτιζει σε 2 ωρες και ειναι 5mp. Θα πας καπου 100 ευρω παρακατω αν δεν χρειαζεσαι υπεραναλυση η/και 100Χ zoom.

Link to comment
Share on other sites

ρε παιδία η ixus 50 δλδ δε λέει καθόλου??? εγω νομίζω πώς έχει ίδια χαρακτηριστικά με την a95 εκτός της οθόνης flip-out αλλα έχει + την μπαταρία λιθίου και την μεγαλύτερη οθόνη..... για λιγο να συγκρίνουμε αυτες τις 2..... Canon Ixus 50 - Canon A95 >>> για άλλη εταιρία δεν πολυψήνομαι γιατι Canon είναι μπροστά με διαφορά..... Περιμένω!!!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

..... για λιγο να συγκρίνουμε αυτες τις 2..... Canon Ixus 50 - Canon A95 >>> για άλλη εταιρία δεν πολυψήνομαι γιατι Canon είναι μπροστά με διαφορά..... Περιμένω!!!!!!!!

Από τις δύο η Α95 είναι πιο αξιόπιστη και στιβαρή, ενώ η 50 είναι πιο μοδάτη. Μην ξεχνάς όμως και έναν άλλο πλύ σημαντικό παράγοντα. Το βάρος...

355 γρ η Α95

150 γρ η 50

Πάντως εγώ θα σου πρότεινα και αυτή

http://www.pixmania.com/gr/gr/86470/art/nikon/coolpix-7900-iayni.html

Συνδυάζει τα καλύτερα χαρακτηριστικά των άλλων δύο , στα 345 € και στα 7.2Mpx

Link to comment
Share on other sites

δλδ να αποφύγω στην αγορα της ixus 50 αν και μου άρεσε πάρα πολύ για την μπαταρία της... η Α95 πόσες περίπου photo κρατάει? η 7900?

Δεν υπάρχει ξεκάθαρη ερώτηση σ' αυτό που ρωτάς. Παίζει μεγάλο ρόλο το πόσο συχνά την ανοιγοκλείνεις. Καθώς επίσης και το πόσο χρησιμοποιείς το φλας. Προσωπικά έχω μια NIKON 4600 και έβαλα επανφορτιζόμενες μπαταρίες. Με μέτρια χρήση γεμίζει την 128άρα μνήμη (περίπου 160 pics) πολύ πριν αδειάσουν οι μπαταρίες. Και όσο από ποιότητα κατασκευής πιστεύω πως είναι καλύτερη από μια ixus 500 (προηγούμενο μοντέλο απο ixus 50)ενός φίλου μου που τις συγκρίναμε. Την έχει ένα χρόνο και μoυ φάνηκε σα να τρίζει.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.