ilpanos Ιούλιος 30, 2005 #281 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2005 Οπότε θα δοκιμάσω το kubuntu Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Ιούλιος 30, 2005 #282 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 22:07] για το suse πάντως, προσωπικά το εκτιμώ σαν διανομή, αν είχε και ένα πιο έξυπνο update system (YOU στα suseδίστικα) θα το εκτιμούσα ακόμη περισσότερο clix 1,2,3 και τέλος πιό απλό δεν γίνεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούλιος 30, 2005 #283 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2005 αυτό είναι απλό: ούτε click ούτε τίποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Αύγουστος 4, 2005 #284 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2005 Χτες μου ηρθε και το Linux Technical Recource kit της Νοvell....:worship: Πολυ ομορφη συσκευασια με 2 DVD μεσα.... Το καλο ειναι οτι δεν εκανα 3 μηνες για να τα παραλαβω οπως εγινε με την προηγουμενη εκδοση.... Αυτη την φορα δεν ελεγε Gift απανω.... Ακολουθουν φωτο....: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Αύγουστος 4, 2005 #285 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2005 Inside...:alien: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Αύγουστος 4, 2005 #286 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2005 DVD 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Αύγουστος 4, 2005 #287 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2005 DVD 2 Οποιος τα θελει ας μου στειλει πμ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Αύγουστος 4, 2005 #288 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2005 Καλά εεε... τρομερή συσκευασία... τρομερά DVDάκια... και το κορυφαίο έχει το 9.3 Professional. Για να δω όμως... πότε θα έρθουν και σε μένα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Αύγουστος 4, 2005 #289 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2005 Αρχική απάντηση από R@tNET [Σήμερα, στις 12:55] Καλά εεε... τρομερή συσκευασία... τρομερά DVDάκια... και το κορυφαίο έχει το 9.3 Professional. Για να δω όμως... πότε θα έρθουν και σε μένα... 11/7 τα παραγγειλα εγω..... Εσυ? Δεν προλαβαινω να τα δοκιμασω γμτ:fist: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iron Stathis Αύγουστος 4, 2005 #290 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iron Stathis Αύγουστος 4, 2005 #291 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2005 Αρχική απάντηση από $George Vasil$ [Σήμερα, στις 16:31] 11/7 τα παραγγειλα εγω..... Εσυ? Δεν προλαβαινω να τα δοκιμασω γμτ:fist: και εγω τι κανω εδω μπρικια κολάω (παντως σε εμενα δεν ηρθαν ακομα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Αύγουστος 4, 2005 #292 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2005 Αρχική απάντηση από Iron Stathis [Σήμερα, στις 17:35] και εγω τι κανω εδω μπρικια κολάω (παντως σε εμενα δεν ηρθαν ακομα) Οκ κολλα και αλλα μπρικια και ερχομαι..... Θα περασω το βραδακι να στα φερω.... (κατα της 8 αν δεν μου τυχει τπτ....:whistling ) Ειδες τι καλο ξαδερφακι εχεις..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Αύγουστος 4, 2005 #293 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2005 Αρχική απάντηση από $George Vasil$ [Σήμερα, στις 16:31] 11/7 τα παραγγειλα εγω..... Εσυ? Δεν προλαβαινω να τα δοκιμασω γμτ:fist: Τυχερέεε... Καλά εγώ... άστα να πάνε... το παράγγειλα πριν ένα μήνα... βλέπω τα Χριστούγεννα να έρχονται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seeker Αύγουστος 4, 2005 #294 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2005 Και σε εμένα ήρθε... τα CD του UBUNTU να δώ πότε θα μου τα στείλουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowler Αύγουστος 9, 2005 Author #295 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2005 Αρχική απάντηση από panosst [30-07-2005 22:42] Οπότε θα δοκιμάσω το kubuntu Το θέμα δεν είναι ποια διανομή θα δοκιμάσεις, καλό είναι να δοκιμάσεις όσες μπορείς, αλλά σε ποια διανομή θα καταλήξεις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Αύγουστος 9, 2005 #296 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2005 Σ εμένα ήρθαν μετά απο 6μήνες.Αμήν!Τώρα πιάνουμε δουλειά....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Αύγουστος 9, 2005 #297 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2005 Παιδιά... αυτοί στην UBUNTU δεν πάνε καλά... μου έστειλα τώρα την παλιά παραγγελία που είχα κάνει πριν 6 μήνες... Και μου ήρθαν αλλά 30 cd UBUNTU... Ή μ α ρ τ ο ν... όπως λέει και ο φίλος μου ο Γεωργίου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Αύγουστος 9, 2005 #298 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2005 Αρχική απάντηση από R@tNET [Σήμερα, στις 23:16] Παιδιά... αυτοί στην UBUNTU δεν πάνε καλά... μου έστειλα τώρα την παλιά παραγγελία που είχα κάνει πριν 6 μήνες... Και μου ήρθαν αλλά 30 cd UBUNTU... Ή μ α ρ τ ο ν... όπως λέει και ο φίλος μου ο Γεωργίου... :jump: Τι θα τα κανεις ωρε ολα αυτα? Σε βλεπω στους κεντρικους δρομους της Καλαματας να μειραζεις cd της UBUNTU.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Αύγουστος 9, 2005 #299 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2005 Αρχική απάντηση από $George Vasil$ [Σήμερα, στις 23:20] ...Σε βλεπω στους κεντρικους δρομους της Καλαματας να μειραζεις cd της UBUNTU.... Ουααου!! :clap: Αυτό είναι μια πολύ καλή ιδέα... και για προώθηση και του Open Source. Αλλά... μάλλον θα φάω :tomato: :tw: Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Αύγουστος 10, 2005 #300 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2005 Εμενα μου ηρθε ενα συστημενο δεμα χθες και σημερα παω να το παρω... Λετε να ειναι απο Ubuntu....? Πριν ενα μηνα ειχα κανει παραγγελια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.