Peter Parker Δεκέμβριος 9, 2014 #4641 Δεκέμβριος 9, 2014 Ε ναι σου κάνει εντύπωση γιατί δεν το βλέπεις συχνά.
KoMM Δεκέμβριος 10, 2014 #4642 Δεκέμβριος 10, 2014 γιατι να σε εντυπωσιαζει κατι που ειναι καθαρα τυχη;
Dolly Δεκέμβριος 10, 2014 #4643 Δεκέμβριος 10, 2014 Βέβαια δεν θα με χάλαγε να ειχα το thoridal Για αυτό γυρνάς κυρία με might of Menethyl απο 1ο Ναξ και είσαι άρχοντας
FrOsT Δεκέμβριος 10, 2014 #4644 Δεκέμβριος 10, 2014 (edited) Ε ναι σου κάνει εντύπωση γιατί δεν το βλέπεις συχνά.Ναι φυσικά, τι να το κάνω ένα Item όσο εντυπωσιακό και αν είναι αν όπου και να γυρίσω το βλέπω μπροστά μου! Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ, πχ με το που δω μερικούς να έχουν ίδιο transmog με μένα πάω και το αλλάζω. γιατι να σε εντυπωσιαζει κατι που ειναι καθαρα τυχη;Και τα legendary είναι καθαρά farm, μετά το expansion τους ειδικά, σούπα... 0 εντυπωσιασμος. Τώρα επειδή έτυχε να καταργήθηκαν κάποια items και είναι πολύ σπάνια, ειδικά το ashbringer που είναι και transmogable δεν παίζει να το ξαναδούμε πότε... Το atiesh είναι το μόνο legendary που ήταν δύσκολο και το πιο σπάνιο λόγο της αφαίρεσης του. Επίσης για μένα μετράει και πόσο συνδεδεμένο είναι το Item στο warcraft lore, κάποια item υπάρχουν και τα συναντήσαμε, αλλά τα επινοουν και δεν αγγίζουν! Για αυτό γυρνάς κυρία με might of Menethyl απο 1ο Ναξ και είσαι άρχοντας Έτσι Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 10, 2014 από FrOsT
FrOsT Δεκέμβριος 10, 2014 #4646 Δεκέμβριος 10, 2014 (edited) καλα ψαχνετε κ σεις στο wow μοναδικοτητα? Εξαρτάται πόσο μακριά είσαι διατεθημενος να φτάσεις O rogue μου με demon Hunter transmog! Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 10, 2014 από FrOsT 1
FrOsT Δεκέμβριος 10, 2014 #4647 Δεκέμβριος 10, 2014 (edited) Μόλις τελείωσε το upload Kargath Bladefist (Heroic) vs Something Crashed: http://youtu.be/qEgae5cltj4Πάντως δεν είδα κανέναν σας να σχολιάζει τις σημερινές αλλαγές στα classes. Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 10, 2014 από FrOsT
Arkan Δεκέμβριος 10, 2014 #4648 Δεκέμβριος 10, 2014 1ον, I still hate you 2ον, έγινε κάτι που θα έπρεπε να σχολιάσουμε; Δεν πρόσεξα τίποτα αυτές τις μέρες, είμαι λίγο off.
FrOsT Δεκέμβριος 10, 2014 #4649 Δεκέμβριος 10, 2014 1ον, I still hate you 2ον, έγινε κάτι που θα έπρεπε να σχολιάσουμε; Δεν πρόσεξα τίποτα αυτές τις μέρες, είμαι λίγο off. Class Tuning Changes Please note that the following class tuning changes are still undergoing testing and will be implemented as soon as possible. Death Knight Frost Frost Strike's damage has increased by 7%. Howling Blast's damage has increased by 7%. Obliterate's damage has increased by 7%. Hunter General Kill Shot's (Beast Mastery, Marksmanship) damage has been reduced by 10%. Marksmanship Aimed Shot's damage has been reduced by 10%. Mage Arcane Arcane Barrage's damage has increased by 16%. Arcane Blast's damage has increased by 16%. Arcane Explosion's damage has increased by 10%. Arcane Missiles' damage has increased by 16%. Fire Enhanced Pyrotechnics now causes a stacking 10% increased critical strike chance (up from 5% per stack). Molten Armor now increases spell critical strike chance by 15% (up from 5%). Frost Frostbolt's damage has increased by 25%. Talents Arcane Orb's (Arcane) damage has increased by 10%. Comet Storm's (Frost) damage has increased by 25%. Meteor’s (Fire) damage-over-time effect has increased by 25%. Nether Tempest's (Arcane) damage has increased by 10%. Supernova's (Arcane) damage has increased by 12%. Monk General Rising Sun Kick (Windwalker, Mistweaver) now causes enemies to take 10% increased damage from the Monk's abilities (down from 15% increased damage). Shaman General Chain Lightning's damage has increased by 10%. Lava Burst's (Elemental, Restoration) damage has increased by 10%. Lightning Bolt's damage has increased by 10%. Elemental Earthquake's damage has increased by 10%. Enhancement Lava Lash's damage has increased by 20%. Stormstrike's damage has increased by 20%. Restoration Restorative Waves now increases all healing done by 30% (up from 25%). Talents Elemental Blast's damage has increased by 10%. Lava Beam's damage has increased by 10%. Warrior Fury Bloodthirst's damage has increased by 20%, and has an additional 40% chance to be a critical strike (up from 30%). Execute's (Fury) damage has increased by 10%. Raging Blow's damage has increased by 33%. Wild Strike's damage has increased by 32%.
Arkan Δεκέμβριος 10, 2014 #4650 Δεκέμβριος 10, 2014 Τα είδα τελικά αυτά. Είναι από 8/12. 9/12 βάλανε κι άλλες αλλαγές, λίγες όμως. Άντε να δούμε λίγο dps παραπάνω βρε παιδάκι μου, βαρέθηκα να μπαίνω σε HC με Hunter και να τον βλέπω να βαράει 60άρια για την πλάκα του και να θέλω να σπάσω την οθόνη
FrOsT Δεκέμβριος 11, 2014 #4652 Δεκέμβριος 11, 2014 Καλά δεν φτάνει που μας έχουν ξεσκίσει μέσα στο raid οι raidleaders βάζοντας μας σε ότι σκατοδουλεια υπάρχει, πανε σκότωσε τα adds, πάνε κάνε soak, κάνε kite, βγάλε τα σκουπίδια έξω... μας nerfαρουν κιόλας... Ουουουουουου 666 ουουουουουουουουου 666!
Arkan Δεκέμβριος 11, 2014 #4653 Δεκέμβριος 11, 2014 Δεν φτάνει που βαράτε ενώ προχωράτε, δεν φτάνει που βγάζετε το τρελό το dps, δεν δεν δεν 1
Dolly Δεκέμβριος 11, 2014 #4654 Δεκέμβριος 11, 2014 Πρέπει να έχω χάσει κάτι με το dps, το κάνανε normalize τι σκατά? γιατί τόσο μικρά νούμερα λες και παίζουμε στο Ahn Quiraz?
FrOsT Δεκέμβριος 11, 2014 #4655 Δεκέμβριος 11, 2014 (edited) Πρέπει να έχω χάσει κάτι με το dps, το κάνανε normalize τι *****? γιατί τόσο μικρά νούμερα λες και παίζουμε στο Ahn Quiraz?Τα νούμερα είχαν φτάσει σε σημείο που παραήταν μεγάλα και έτσι με το 6.0.2 είχαμε το stat squishhttp://wowpedia.org/Stat_squish Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 11, 2014 από FrOsT 1
potis Δεκέμβριος 11, 2014 #4656 Δεκέμβριος 11, 2014 (edited) Πρέπει να έχω χάσει κάτι με το dps, το κάνανε normalize τι *****? γιατί τόσο μικρά νούμερα λες και παίζουμε στο Ahn Quiraz? 32bit λεγεται. Ειχαν φτασει τα boss health να μην ανεβαινουν αλλο λογο αυτου και αν σε περιπτωσεις "Increased Health" η παρομοιο πηγαινε πανω απο το 2,147,483,647 δεν πεθαιναν/τρελενοταν και διαφορα παρομοια που μπορεις να φανταστεις. Οποτε καναν το λογικο, scale down τα παντα. Για να καταλαβεις περιπου αν κανεις "bad DPS" ενας level 100 με 630-640 item level (Heroic Dungeon gear δηλαδη) πρεπει να κανει single target λιγο πανω απο 15Κ, καποια class παραπανω, πες 15-18Κ.. Μετα ανα 15 item level και οταν μπουνε και sets βαλε ενα 5Κ ακομα περιπου..Εως 35-40Κ στο τελος αυτου του raiding tier. Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 11, 2014 από potis 1
FrOsT Δεκέμβριος 11, 2014 #4657 Δεκέμβριος 11, 2014 (edited) Δεν φτάνει που βαράτε ενώ προχωράτε, δεν φτάνει που βγάζετε το τρελό το dps, δεν δεν δεν Σε όποιον δεν αρέσει να κάθετε να castαρει κάνει reroll melee! Hunter είμαστε πολλοί φτάνει τόσοι Αντε κι αν είσαστε καλά παιδιά θα σας ανοίξουμε και aspect of the Fox! Dps δεν θα το έλεγα τρελό, αλλά γενικά είμαστε καλά για τώρα, κάτσε να πάρουν όλοι gear... Έχετε το νου σας στους feral! Χθες ήρθε στο normal ο lock μας με τον feral alt του... Απλά σπέρνουν! Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 11, 2014 από FrOsT
Dolly Δεκέμβριος 11, 2014 #4658 Δεκέμβριος 11, 2014 Οκ, το δέχομαι τότε! Θενξ για το κλαριφικέσιο!! Όλο και φλερτάρω με τα ναρκωτικά, μένει να χωρίσω μόνο και φύγαμε! 1
FrOsT Δεκέμβριος 11, 2014 #4659 Δεκέμβριος 11, 2014 (edited) Dps δεν θα το έλεγα τρελό, αλλά γενικά είμαστε καλά για τώρα, κάτσε να πάρουν όλοι gear... Έχετε το νου σας στους feral! Χθες ήρθε στο normal ο lock μας με τον feral alt του... Απλά σπέρνουν!Και ένα simulationcraft για το τωρινό balance σε normal ανάμεσα στα classes http://simulationcraft.org/reports/Raid_T17N.html Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 11, 2014 από FrOsT
BloodMage Δεκέμβριος 15, 2014 #4660 Δεκέμβριος 15, 2014 σε ποια guild είσαστε παιδιά? παίζει καμιά ελληνική που να λέει?
Recommended Posts