radiatedsoul Σεπτέμβριος 8, 2005 #1581 Σεπτέμβριος 8, 2005 αρχησαν οι ουρες στον crushridge παλι. 250 ατομα τωρα που μιλαμε. μαλλον θα ξαναλειτουργησει το migration στον server.να δω που θα μας στειλουν αυτη τη φορα
Tig@s Σεπτέμβριος 11, 2005 #1584 Σεπτέμβριος 11, 2005 παίδες μπήκα και εγώ στο WoW αλλα μην περιμένετε ότι νιώθω είμαι εντελώς noob είμαι ο psofos undead rogue και είμαι στον daggerspine serv0r
Shaman Σεπτέμβριος 11, 2005 #1585 Σεπτέμβριος 11, 2005 Αρχική απάντηση από Tig@s παίδες μπήκα και εγώ στο WoW αλλα μην περιμένετε ότι νιώθω είμαι εντελώς noob είμαι ο psofos undead rogue και είμαι στον daggerspine serv0r ’ντε να μαζεύονται τα παλιόπαιδα...Οι AdenaKiller και 7gtr αντιστέκονται ακόμα αλλά που θα μου πάει, θα τους ψήσω....
Ujin Σεπτέμβριος 11, 2005 #1586 Σεπτέμβριος 11, 2005 Αρχική απάντηση από Tig@s παίδες μπήκα και εγώ στο WoW αλλα μην περιμένετε ότι νιώθω είμαι εντελώς noob είμαι ο psofos undead rogue και είμαι στον daggerspine serv0r Καμμένε γύρνα το σε priest/mage/warlock τώρα που είναι νωρίς γιατί έχει γεμίσει ο τόπος rogue και δεν θα βρίσκεις group ούτε για αστείο.
Trooper Σεπτέμβριος 11, 2005 #1587 Σεπτέμβριος 11, 2005 Χαχα rogue, πρεπει να εισαι ο 1000oς στο guild...
Tig@s Σεπτέμβριος 11, 2005 #1588 Σεπτέμβριος 11, 2005 Αρχική απάντηση από Ujin Καμμένε γύρνα το σε priest/mage/warlock τώρα που είναι νωρίς γιατί έχει γεμίσει ο τόπος rogue και δεν θα βρίσκεις group ούτε για αστείο. Λες;Kαι γιατί όχι rogue καλός δεν είναι;από τους άλλους 3 ποιος είναι ποιο καλός;
LL_NEO Σεπτέμβριος 11, 2005 #1589 Σεπτέμβριος 11, 2005 Δεν είναι θέμα καλύτερου ή χειρότερου. Κάθε χαρακτήρας είναι ενδιαφέροντας και έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του. Οι καμμένοι πάντως έχουμε έλλειψη απο priest οπότε θα ήταν καλή κίνηση αν ξεκίοναγες την ανάπτυξη ενός τέτοιου χαρακτήρα
Ujin Σεπτέμβριος 11, 2005 #1590 Σεπτέμβριος 11, 2005 Αρχική απάντηση από Tig@s Λες;Kαι γιατί όχι rogue καλός δεν είναι;από τους άλλους 3 ποιος είναι ποιο καλός; Όπως είπε και ο πρόεδρος δεν καλή και κακή κλάση. Ο priest είναι φοβερός στο pvp όταν είναι shadow και ο πιο περιζήτητος στα instances. Ο mage κάνει τρελό dmg αλλά είναι πολύ ευάλωτος. Υπάρχουν πολλοί αλλά βρίσκεις group γιατί απαραίτητος σε κάθε instance ενώ στα raid συνήθως θέλουν πάνω από 1. O Warlock κάνει και αυτός πολύ dmg αλλά over time. Έχει και pet οπότε βολεύει για pve. Καλό είναι οτι δεν υπάρχουν και πολλοί στο server.
Kostas7GTR Σεπτέμβριος 11, 2005 #1591 Σεπτέμβριος 11, 2005 Αρχική απάντηση από Shaman ’ντε να μαζεύονται τα παλιόπαιδα...Οι AdenaKiller και 7gtr αντιστέκονται ακόμα αλλά που θα μου πάει, θα τους ψήσω.... ΧΑΧΑΧΑ Τώρα με το C3 πήρα ξανά αναβολή για λίγο ....
radiatedsoul Σεπτέμβριος 11, 2005 #1592 Σεπτέμβριος 11, 2005 Αρχική απάντηση από Tig@s Λες;Kαι γιατί όχι rogue καλός δεν είναι;από τους άλλους 3 ποιος είναι ποιο καλός; πρωτη συμβουλη ξεκινα priest. αν θελεις melee class φτιαξε warrior. αν θελεις να ασχοληθεις με PVP φτιαξε mage η hunter. αν δε σου αρεσει τιποτα απο τα παραπανω σκεψου druid, warlock και τον imba shaman. αν ακομα το σκεφτεσαι παρε rogue αλλα μετα μη λες οτι δε στα ειπα (και εγω rogue εχω) (αν παιξεις alliance δεν υπαρχει δικαιολογια να μην παρεις dwarf priest)
naz Σεπτέμβριος 11, 2005 #1593 Σεπτέμβριος 11, 2005 πρωτη συμβουλη ξεκινα priest. αν θελεις melee class φτιαξε warrior. αν θελεις να ασχοληθεις με PVP φτιαξε mage η hunter. αν δε σου αρεσει τιποτα απο τα παραπανω σκεψου druid, warlock και τον imba shaman. αν ακομα το σκεφτεσαι παρε rogue αλλα μετα μη λες οτι δε στα ειπα (και εγω rogue εχω) (αν παιξεις alliance δεν υπαρχει δικαιολογια να μην παρεις dwarf priest) ετσι ειναι...αν εισαι λιγο πιο σοφιστικε τυπος κτλ παρε class με mana bar
DJD Σεπτέμβριος 11, 2005 #1594 Σεπτέμβριος 11, 2005 15 λεπτά αναμονή για τον daggerspine.. μήπως να μετακομίσουμε; ’κυρο.. 25 λεπτά λέει το calculating
Ujin Σεπτέμβριος 11, 2005 #1595 Σεπτέμβριος 11, 2005 Αρχική απάντηση από radiatedsoul πρωτη συμβουλη ξεκινα priest. αν θελεις melee class φτιαξε warrior. αν θελεις να ασχοληθεις με PVP φτιαξε mage η hunter. αν δε σου αρεσει τιποτα απο τα παραπανω σκεψου druid, warlock και τον imba shaman. Αν εννοείς PVP την απάτη το AV καλά τα λες. Αν έννοείς PVP με @@, στο υπόλοιπο Azeroth, μάλλον πάει για priest > shaman > druid Αρχική απάντηση από DJD 15 λεπτά αναμονή για τον daggerspine.. μήπως να μετακομίσουμε; ’κυρο.. 25 λεπτά λέει το calculating ’σε και την έχω φάει 3 φορες σε 3 ώρες, μια που μπήκα και 2 που crashαρε το wow...
radiatedsoul Σεπτέμβριος 11, 2005 #1596 Σεπτέμβριος 11, 2005 Αρχική απάντηση από UjinΑν έννοείς PVP με @@, στο υπόλοιπο Azeroth, μάλλον πάει για priest > shaman > druid τωρα υπερβαλεις και παραδεξου το.δηλαδη πως το ενωεις εσυ το PVP οταν εισαι 60lvl? να γυρνας με το mount στα ληβαδια να βρεις κανα κακομοιρη που κανει lvl up και να τον σκωτωνεις επανηλημενα?και που θα βρεις τοσους πολλους οσους χριαζεσαι για rank? πες καλυτερα οτι το AV sucks, μη μας λες οτι ο σωστος τροπος για PVP ειναι το ganging.(κατα την γνωμη μου ειναι καλη φαση το AV και το CTF. το δευτερο μαλιστα το συμπαθω ιδιαιτερα)
naz Σεπτέμβριος 11, 2005 #1597 Σεπτέμβριος 11, 2005 στον crushridge εχει κανεις char? σημερα τεζα μπουκωμενος
Borg Σεπτέμβριος 11, 2005 #1598 Σεπτέμβριος 11, 2005 Tig@s παρε priest η mage δεν εχω τιποτα αλλο να πω
Tig@s Σεπτέμβριος 12, 2005 #1599 Σεπτέμβριος 12, 2005 τελικά κατέληξα δοκίμασα λίγο μερικούς char και αυτός που μου άρεσε καλλίτερα ήταν ο undead priest τον οποιο και θα κρατήσω είμαι ο Mamra και είμαι 7 lvl θα γίνω shadow priest για αρχή (αα ναι μαζεύω λουλουδάκια και γδέρνω και mobs)
greekfragma Σεπτέμβριος 12, 2005 #1600 Σεπτέμβριος 12, 2005 Αρχική απάντηση από Shaman [Χθες, στις 09:39] ’ντε να μαζεύονται τα παλιόπαιδα...Οι AdenaKiller και 7gtr αντιστέκονται ακόμα αλλά που θα μου πάει, θα τους ψήσω.... αν δεν παρεις κανα τηλεφωνο να δεις τι κανω δεν ψηνομαι με τιποτα....αλλα με ΤΙΠΟΤΑ σου λεω μισο να γυρισω απο το αλλο πλευρο γιατι αυτο εχει αρπαξει λιγακι.....ατιμα παιχνιδια μεσα στην εξεταστικη......αη μαστ νοτ σαρεντερρρρρρρρ ρε γμτ την (ΚΕΝΟ)νια μου.........μιας και παει και ο σαμαελακος αγγλια θα λυωσει στο γουοου.........να μιλαμε στο κινητο δεν παιζει........στο μσν σπανια θα μπαινει......γμτ........θα το σκεφτω μεχρι τελος εβδομαδας........πρεπει να στρωθει ενα προγραμμα αλλιως δεν θα παιξει σκηνικο.....ΑΛΗΤΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ τι μου κανετε παλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι :rant:
Recommended Posts