Jump to content



μαύρο πλαίσιο αντί για θολούρα όταν χαμηλώνω την ανάλυση στα παιχνίδια


Recommended Posts

Έχω CRT monitor οπότε μπορώ να κατεβάσω άνετα ανάλυση στα παιχνίδια. Θέλω να πάρω flat και απ' ότι βλέπω, αν θέλω να κατεβάσω ανάλυση, είτε θα έχω θολούρα (γιατί επεκτείνονται τα pixels), ή θα έχω μαύρο πλαίσιο γύρω γύρω.

Αυτό εννοώ σαν πλαίσιο:

QaPy8XT.png

Προτιμώ η οθόνη μου να μου δίνει την επιλογή (π.χ. από κάποιο option πάνω στα κουμπιά της) ανάμεσα στα δύο, κι αν δεν γίνεται, θέλω να σχηματίζει μαύρο border όταν χαμηλώνω την ανάλυση.


Πως θα το κοιτάξω αυτό στις οθόνες; Ποιο στοιχείο είναι στα χαρακτηριστικά της;
 

Link to comment
Share on other sites

Ουσιαστικα εσυ θες να παιξεις με το stretching και το scaling. Προσωπικα οποτε εχει χρειαστει κατι τετοιο η επεμβαση γινεται απ 

της ρυθμισεις οθονης ή απ το control panel της καρτας γραφικων αλλαζοντας το aspect ratio εκει που θες για να γινει η δουλεια σου ή ακομη και απ το .ini του παιχνιδιου που θες οριζοντας του εσυ τιμες για x και y. Δεν εχω δει τετοιες αλλαγες να γινονται απο κουμπια πανω στην οθονη αλλα ας μας πουν λεπτομερειες οι γνωστες. 

 

ps. Ακομη με crt? Και βλεπεις? Ηρωας!! 

Link to comment
Share on other sites

Μα γιατί, τόσο χάλια είναι οι CRT; :p

Ξέρεις, όταν δεν έχεις δει τίποτα καλύτερο, δεν καταλαβαίνεις αν χάνεις κάτι. Αν και όταν πηγαίνω σε φίλους ή στο Public που έχουν Mac να λειτουργούν, βλέπω κάποια διαφορά.

 

Η απάντηση ήταν ότι καλύτερο. Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Μια tn με backlight strobbing και καλα χρωματα ηταν η lg 24gm77 στα 300 ευρω. Σε σχεση με τις IPS των 150 ευρω ειχε λιγο χειροτερη εικονα, σε σχεση με τις ips των 300 ευρω ειχε ακομη χειροτερη εικονα και εχανε και αλλου (μεγεθος, αναλυση).

 

Οι ips με backlight strobbing ειναι ακριβες (pg279q και xb270hu) και δε μπορεις να το χρησιμοποιησεις μαζι με sync tech (η τελευταια βεβαια συνηθως κανει περισσοτερη δουλεια αλλα σε διαφορετικο αντικειμενο).

Έγινε επεξεργασία από XMorsX
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.