Jump to content



Επιλογή μικροφώνου και τρόπος σύνδεσης


Recommended Posts

Καλησπέρα, σκέφτομαι να αναβαθμίσω την ποιότητα του μικροφώνου μου και από το Zalman Clip on mic να μεταβώ σε ένα εκ των 3ων μικροφώνων που παραθέτω παρακάτω; Ποιο να επιλέξω ( περισσότερο για χρήση recording-youtubing ); Τα παρακάτω μικρόφωνα πώς μπορώ να τα συνδέσω με κανονική κάρτα ήχου χωρίς την ανάγκη κονσόλας; 

Ευχαριστώ.

1) http://www.skroutz.gr/s/5506557/Samson-R21S.html
2) http://access-prostage.gr/page/default.asp?id=24&la=1&prID=6822
3) http://www.skroutz.gr/s/3221611/Behringer-XM-8500.html

 

Link to comment
Share on other sites

Σπυρο , θα σε μαλωσω :hehe: 

https://www.skroutz.gr/s/435696/Trust-Starzz.html ?  you remember this ? :p 

Εχει ΚΑΙ βαση για να κανεις τα γουστα σου. Στα υπολοιπα θελει να δωσεις αλλα τοσα φραγκα για μια καλη και ποιοτικη βαση που να ταιριαζει.

Πραγματικα , ακουσα τον @Dj_ALeX με αυτο και νομιζα οτι βρισκεται διπλα μου. Εχει σιγουρα σημασια οτι το συνδεει στην SB καρτα ηχου του , αλλα για 12-15€ δε το συζηταμε καν...

 

Αν παλι επιμενεις στα αλλα (don't ) , ετσι τα συνδεεις οπου θες στην onboard/εξωτερικη/pci(-e)|/μπροστινη καρτα ηχου σου. ---->  MIC JACK to 3.5mm 

Σε ενα μαγαζι με ηλεκτρονικα να πας θα εχουν λογικα. Δε νομιζω να χρεωνεται πανω απο 1€. Ειχα 4-5 στην Θεσσαλονικη, ενα εχω μονο εδω , αλλιως θα στο εστελνα.

Ετσι ειχα συνδεσει ολα τα μικροφωνα μου , συν αυτο το αρχαιο που εχω τωρα.

19 hours ago, p_under said:

Επειδη ενδιαφερομαι και εγω γι αυτο το θεμα, θα ηθελα να εχω την δυνατοτητα να το συνδεω σε κινητο κιολας. Γινεται με καποιο απο αυτα τα 3? 

Δε ξερω αν γινεται να τα συνδεσεις στο κινητο παντως. Δεν εχω δοκιμασει ποτε μικροφωνο στο κινητο, νομιζω οτι δουλευει μονο με ακουστικα (not sure) .

Έγινε επεξεργασία από tommybertsen
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

@tommybertsen

Μπάς και το ανέφερες φίλε Χρυσόστομε να ανεβάσω ένα μικρό δείγμα της ποιότητας του εν λόγω μικροφώνου ηχογραφημένο στα 96KHz κάνοντας χρήση του γνωστού προγράμματος audacity. Link για όποιον ενδιαφέρεται.

 

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

On 2/27/2016 at 2:22 PM, p_under said:

Επειδη ενδιαφερομαι και εγω γι αυτο το θεμα, θα ηθελα να εχω την δυνατοτητα να το συνδεω σε κινητο κιολας. Γινεται με καποιο απο αυτα τα 3? 

Πολύ δύσκολο να βρεις μόνο μικρόφωνο. Θα σου έλεγα να πάρεις για αρχή ένα φτηνιάρικο λαπτοπ με 2-3€ να κάνεις μια δοκιμή αν δουλέψει, αλλά κάπως δύσκολο.

 

Αλλιώς, θα ψάξεις για ψείρες ακουστικά (όπως των κινητών) ή αλλιώς για ακουστικά με μικρόφωνο για PS4. Σε αυτά, τα ακουστικά και το μικρόφωνο λειτουργούν από την ίδια έξοδο, δηλαδή ένα 3.5mm jack.

Έγινε επεξεργασία από UltraB
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.