Jump to content



Radeon Pro Duo ίσως ονομαστεί η μέχρι σήμερα γνωστή Radeon Fury X2


Recommended Posts

Η μέχρι σήμερα γνωστή Radeon Fury X2 που αναμένεται να αποκαλυφθεί σύντομα, ίσως τελικά να κυκλοφορήσει με την ονομασία Radeon Pro Duo. Μάλιστα η νέα κάρτα δεν θα είναι απλά μια νέα κάρτα γραφικών με δύο GPUs για games, αλλά ταυτόχρονα θα διαθέτει και δυνατότητες που έχουν οι επαγγελματικές κάρτες FirePro. Με λίγα λόγια ίσως η AMD να θέλει να αντιγράψει τον ημι-επαγγελματικό χαρακτήρα που έχουν οι κάρτες Titan της Nvidia.

 

Radeon-Pro-Duo-Logo.thumb.jpg.d792a4a166

 

AMD Radeon R9 Fury X2 codenamed RADEON PRO DUO? | VideoCardz.com

 

Η Radeon Pro Duo θα έρχεται με σύστημα υδρόψυξης της CoolerMaster και θα μοιάζει με την Fury X, αλλά όπως είναι λογικό με δύο GPUs θα έχει μεγαλύτερο μήκος και θα χρειάζεται τρία PCIe 8pin καλώδια τροφοδοσίας για την σωστή λειτουργία της.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Today AMD is announcing the world’s fastest graphics card. The $1500 AMD Radeon Pro Duo with 16 TERAFLOPs of graphics & compute horsepower. This cutting edge liquid cooled graphics board is powered by two of AMD’s latest Fiji GPU featuring vertically stacked High Bandwidth Memory. The first and only GPU in the world to use this next generation memory technology.

At 16 teraflops the Radeon Pro Duo brings more than twice the compute horsepower of Nvidia’s GTX Titan X which peaks at 7 teraflops and more than three times the performance of AMD’s popular Radeon R9 390 graphics card. The AMD Radeon Pro Duo is designed with DirectX 12 games and Virtual Reality in mind for both professional VR and DX12 content creators as well as content consumers.

 

πηγή

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Ωραία κάρτα οπτικά! Είδικά γι αυτήν η υδρόψυξη ταιριάζει κουτι!

 

Ακριβή, πιό ακριβή από 2χ980τι, αλλά εντάξει πες μόλις βγήκε, είναι με υδρόψυξη και single slot.... Για μένα το επιπλέον λάθος είναι τα 4gb vram. Με τέτοιο κτήνος για κάρτα και τα λ7 που ζητάει θα έπρεπε να είναι πιο future proof με 6gb vram.... 

IMHO κακή αγορά...

Link to comment
Share on other sites

Οι περιορισμοί του HBM1 δυστυχώς. Και αυτοί οι περιορισμοί μας αφήνουν το 2016 χωρίς HBM(αν εξαιρέσουμε τις Fury κάρτες). Το HBM2 αργεί και θα είναι και ακριβό αρχικά, οπότε πάμε πίσω σε GDDR5.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ε ναι, περί ορέξεως. Θυμίζει λίγο την σειρά 9000 στους FX, σε μια προσπάθεια της AMD να δείξει ότι έχει και αυτή ακριβά μοντέλα στην αγορά, ότι δεν είναι ο φτωχός συγγενής της Intel. Βλακεία με 220W TDP. Τώρα πιθανόν απλά θέλανε να διαφημίσουν τα 16TFlops.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.