Jump to content



Εξωτερικός σκληρός δίσκος για Mac.


Recommended Posts

Σκέφτομαι να πάρω για δωράκι έναν εξωτερικό σκληρό για Mac. Είναι όλοι συμβατοί η υπάρχει καμιά "παραξενιά";

Από αυτή τη κατηγορία τι προτείνετε; https://www.skroutz.gr/c/87/eksoterikoi-sklhroi-diskoi/f/253062_342142/USB-3-0-321-%CE%AD%CF%89%CF%82-500GB.html?keyphrase=%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%82+%CF%83%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%BF%CF%82+%CE%B4%CE%B9%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%82

 

edit: αυτός σε προσφορά από ehop τι λέει; http://www.e-shop.gr/exoterikos-skliros-intenso-6021560-1tb-memory-case-25-black-usb-30-p-PER.340273

Έγινε επεξεργασία από Lakisss
Link to comment
Share on other sites

όλοι συμβατοί είναι, απλά οι mac edition είναι preformatted στο αντίστοιχο format (ενώ οι "απλοί" είναι ntfs, και θέλουν format)

 

εδιτ: από την κατηγορία που έδειξες, αυτόν :p Σοβαρά τώρα, με τους δίσκους της WD δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Πλέον αποφεύγω τους έτοιμους εξ. δίσκους, γιατί αν χαλάσει ο usb controller, που είναι σύνηθες, τον πετάς (δεν είναι sata δίσκοι με adaptor, αλλά το usb είναι πάνω στο δίσκο)

Έγινε επεξεργασία από deninho
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.