GoMaR Δημοσιεύτηκε Μάϊος 23, 2016 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 23, 2016 Track : ZandvoortCar: Mazda RX-7 Spirit TIME OF DAY : 10:00 WEATHER : Mid Clear AMBIENT TEMP : 23C GRIP : 96 % στο practice να τελειωνει ο αγωνας με 98-99% Practice: 45 λεπτά, 20:15Qualify: 30 λεπτά, 21:00 Race: 21:30 - ? Laps (Θα ενημερωθειτε soon) Σημαντικό: Πρέπει να έχουμε τουλάχιστον 2 ρόδες μέσα στα όρια της πίστας (λευκές γραμμές). Αν έχουμε επαφή με άλλον οδηγό με δική μας υπαιτιότητα, του παραχωρούμε σε ασφαλές σημείο τη θέση μας. Προσοχή όταν ξαναμπαίνουμε στην πίστα μετά από έξοδο. Κοιτάμε πρώτα πίσω μας και στο χάρτη. Προσοχή όταν βγαίνουμε από τα pits! Kανόνες αγωνιστικής συμπεριφοράς + Για καλύτερο spatial awareness προτείνεται το Hellicorsa Application (DOWNLOAD) Προτείνεται η χρήση teamspeak με push to talk. Το password δίνεται από δώ η από το teamspeak ή από το steam Steam Community :: Group :: Assetto Corsa Greek Gatherings.
liakjim Μάϊος 23, 2016 #4 Μάϊος 23, 2016 Ελπίζω steets ελαστικά έτσι? Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
akis_z80 Μάϊος 23, 2016 #5 Μάϊος 23, 2016 4 minutes ago, liakjim said: Ελπίζω steets ελαστικά έτσι? Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Jim τι έγινε.. Βλέπω άρχισες να βάζεις νερό στο κρασί σου! Άκου street. Street 90s βάλτε μόνο, όπως τρέχει ο wamta server εδώ και μια βδομάδα και δεν έχει πατήσει ψυχή fun fact: τα street 90s έχουν πάρα πολύ προοδευτική συμπεριφορά στα ξεκολλήματα.
GoMaR Μάϊος 23, 2016 Author #6 Μάϊος 23, 2016 Δε βαζω στρεετ παιδια εκτος αν συμφωνουν ολοι.(θα ηθελα δε σας κρυβω) Αλλα δε κανω τα λαθη που γινονται κατα καιρους και ξεκιναν οι τσακωμοι.Ναι ξερω δικο μου το κομπο αλλα να επιβαλω με ποιον τροπο θα τρεξει ο καθενας δε το κανω.Σορρυ.
liakjim Μάϊος 23, 2016 #8 Μάϊος 23, 2016 Καταλαβαίνω το δισταγμό κάποιων, αλλά σας προτρέπω το εξής : Στο combo, κάντε όσους γύρους χρειαστεί με τα semislicks που θα έχετε φτάσει ας πούμε στο 95% του χρόνου σας. Μετά βάλτε streets (όχι τα 90΄s) και ξανα δοκιμάστε. Έπειτα , ευθαρσώς γράψτε τις εντυπώσεις σας. Χωρίς να κατευθύνω, θα διαπιστώσετε ότι τα streets είναι πολύ πιο φιλικά και προοδευτικά (λογικό), πολύ λιγότερο επικίνδυνα πχ για tankslapper , το αμάξι θα δουλέψει καλύτερα, αφού δεν θα φορτίζει μ@λακισμένα τις αναρτήσεις και σαφώς πιο διασκεδαστικά, ενώ η πιθανότητα ατυχήματος και σύγκρουσης, θα μειωθεί σημαντικά. Έχουν μόνο οφέλη. Είναι πολύ κρίμα, μια παρεχόμενη δυνατότητα του παιχνιδιού (fixed setup), να μη την χρησιμοποιούμε που και που , ειδικά σε κάποια road cars . Ειλικρινά, το πιστεύω ισχυρά, ότι όσοι έχετε αντίθετη γνώμη, μια δοκιμή θα σας πείσει. Σας το ζητώ ως χάρη, απλά να το δείτε.
panosdimp Μάϊος 23, 2016 #14 Μάϊος 23, 2016 Ευχαριστώ Ιάσονα μπήκα να τον φτιάξω και με περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη ήταν ήδη έτοιμος Βάλε ρε παιδί μου ότι γουστάρεις από ελαστικά αφού αυτό το νόημα έχει η συμφωνία που έχουμε κάνει, να μπορεί ο καθένας να βάλει αυτό που θέλει και γουστάρει, την επόμενη θα μπορεί να βάλει κι αυτός που γκρινιάζει κανένα πρόβλημα. Δηλαδή έχουμε εδώ μέσα οδηγούς που δεν μπορούν να οδηγήσουν με στρήτ ελαστικάααα? Δεν το πιστεύω ,οχι αν θέλει κανείς ας τολμήσει να το παραδεχθεί δημοσίως ,να του κάνουμε καζούρα.
geovas77 Μάϊος 23, 2016 #15 Μάϊος 23, 2016 25 minutes ago, panosdimp said: Ευχαριστώ Ιάσονα μπήκα να τον φτιάξω και με περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη ήταν ήδη έτοιμος Βάλε ρε παιδί μου ότι γουστάρεις από ελαστικά αφού αυτό το νόημα έχει η συμφωνία που έχουμε κάνει, να μπορεί ο καθένας να βάλει αυτό που θέλει και γουστάρει, την επόμενη θα μπορεί να βάλει κι αυτός που γκρινιάζει κανένα πρόβλημα. Δηλαδή έχουμε εδώ μέσα οδηγούς που δεν μπορούν να οδηγήσουν με στρήτ ελαστικάααα? Δεν το πιστεύω ,οχι αν θέλει κανείς ας τολμήσει να το παραδεχθεί δημοσίως ,να του κάνουμε καζούρα. Εγώ δεν μπορώ αφού και στο αυτοκίνητο μου έχω φορέσει racing sleaks και όταν βρέχει τα αλλάζω σε intermediate ! Με τα μαμά street ελαστικά πήγα να κάνω κύκλο την ομόνοια και κατέληξα μέσα στα πακιστάνια !
GoMaR Μάϊος 23, 2016 Author #16 Μάϊος 23, 2016 Θα αρχισουν οι γκρινιες Παναγιωτη και δε το θελω. Απλα για καποιους που δε γνωριζουν, ειναι αρκετα πιο δυσκολο το RX7 με SM λαστιχα.Μη μπερδευονται καποιοι πως επειδη εχει καλυτερο πατημα,παω πιο γρηγορα και πιο safety. Αν φυγεις (που θα φυγεις σιγουρα)δυσκολα το μαζευεις μετα..@geovas77 βαζεις και διαφορετικες πιεσεις σε καθε λαστιχο ;
geovas77 Μάϊος 23, 2016 #17 Μάϊος 23, 2016 Φυσικά έχω και αππλικεισιον με λαιβ πιέσεις/θερμοκρασίες τι το πήραμε τζάμπα κοτζαμάν αντροιντ, λίγο μόνο με δυσκολεύει το φουφουμπου γιατί έχω συνηθίσει στο ασετο, αλλά έστειλα μειλ στη σιτροεν να παραπονεθώ και να μου δώκουνε άλλα σετινγκς για την τιμονιέρα !
fatalara Μάϊος 23, 2016 #18 Μάϊος 23, 2016 Ε αφου λετε εσεις που τα δοκιμαζετε οτι ειναι καλυτερο θα δοκιμασουμε τα street γτ πρεπει να το κανουμε force ομως? ας εχουμε και την επιλογη των αλλων.
liakjim Μάϊος 23, 2016 #20 Μάϊος 23, 2016 Γιατί τα semis είναι αρκετά δευτερόλεπτα στον γύρο πιο γρήγορα άρα όλοι θα έβαζαν αυτά. Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.