Mitos175 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2016 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2016 Αγόρασα το huntkey x7 900w με την προοπτική ότι ήταν dual ATX/EPS αλλα δεν με φαίνεται να είναι και τόσο Υπάρχει μονο μια 8pin για CPU, 2pin PCI και 2 8pin PCI. Υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να το φέρω στα μετρα μου κάπως? Θέλω να το βάλω στο server που έχω στο lab μου που είναι 2 Xeon E5620 και 4 δίσκοι. Ευχαριστώ
Mitos175 Ιούλιος 5, 2016 Author #2 Ιούλιος 5, 2016 @Seafalco @karmen1983 @csaris @Lakisss Χρειάζομαι την βοήθεια σας επείγοντοs!!!!!!!!!! adoptors η ότι είδους χειρουργείο το κάνω στην ανάγκη!
Seafalco Ιούλιος 6, 2016 #3 Ιούλιος 6, 2016 Η ώρα είναι δύσκολη (μόλις σχόλασα!) Για ρίξε μια ματιά εδώ . . . Περισσότερα αύριο, ίσως !
idonthave Ιούλιος 6, 2016 #4 Ιούλιος 6, 2016 πριν 13 ώρες, το μέλος Mitos175 έγραψε: Αγόρασα το huntkey x7 900w με την προοπτική ότι ήταν dual ATX/EPS αλλα δεν με φαίνεται να είναι και τόσο Αν είναι πρόσφατη αγορά γιατί δεν το επιστρέφεις προτού κάνεις κάποια επέμβαση, απ'την στιγμή που δεν σε καλύπτει . Εντός 14ων ημερών έχεις δικαίωμα να το επιστρέψεις .
Mitos175 Ιούλιος 6, 2016 Author #5 Ιούλιος 6, 2016 Το τροφοδοτικό αγοράστηκε μεταχειρισμένο και δεν θέλω να μπω στην φασαρία του να το στείλω πίσω να περιμένω refund και μπλα μπλα. Έχω μείνει ήδη πίσω και θέλω να ελειώνω με το συγκεκριμένο θέμα. Με λίγα λόγια το PCI δεν μας κάνει λόγου του 4ου pin ? Το molex από την άλλη μπορεί να ανταπεξέλθει όταν θα τραβάει από μια γραμμή για να δίνει σε 2 ? Δεν μπορώ να σχηματίσω και μια καθαρή γνώμη στο νετ γίνετε πανικός και οι απόψεις διίστανται!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.