Wizard! Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2016 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2016 Ψάχνει η γυναίκα μου για ένα δεύτερο κινητό, ώστε να έχει το Ελληνικό νούμερο. Μέχρι στιγμής βολεύεται με ένα παλιό Sony-Ericsson, αλλά πλέον η μπαταρία του δεν κρατάει ούτε 5", το βγάζεις από τον φορτιστή και σβήνει... Από προδιαγραφές θέλουμε να είναι κάπου στα 80€, το πολύ 100€ με τα μεταφορικά. Καλό θα ήταν να έχει Android 6.x, αλλά προτιμώ με 5.χ αν είναι με το 6.χ να σέρνεται. Με τίποτα όμως 4.χ. Θα το κρατήσει χρόνια και δε θέλω κάτι που ήδη έχει σταματήσει να υποστηρίζεται. WiFi & 3G απαραίτητα, αν έχει 4G/4G+, ευπρόσδεκτο. Δε με ενδιαφέρουν ιδιαίτερα Ελληνικά καταστήματα, αφού έτσι κι αλλιώς είμαστε εξωτερικό. Δε θα παίξει με custom ROMs και Rooting, όπως είπα, θα το έχει για δεύτερο. Αν τώρα υπάρχει κάποιο κινεζικό που θέλει Custom ROM για να πάρει Ελληνικά ή να φύγει το bloatware, οκ, αλλά δε μας ενδιαφέρουν πειραματισμοί.
jax7480 Σεπτέμβριος 5, 2016 #2 Σεπτέμβριος 5, 2016 Κανένα Xiaomi φθηνό που θα το πάρετε έτοιμο με Ευρωπαική ROM?
Wizard! Σεπτέμβριος 5, 2016 Author #3 Σεπτέμβριος 5, 2016 Ναι, ποιό; Απέχω από την αγορά και δεν έχω ιδέα ποιό είναι καλό και ποιό όχι. Και ρωτάω, γιατί πχ μπορείς να μου πεις ότι το Χ με 1GB είναι οκ, ενώ το Υ με 2GB σέρνεται. Ή δύο φαινομενικά ίδια με 4πύρηνους, να έχουν σημαντικές διαφορές.
jax7480 Σεπτέμβριος 5, 2016 #4 Σεπτέμβριος 5, 2016 Που να ξέρω ρε; ρωτάω κι εγώ. Κανένα MI4, MI4C, Redmi 3, 3S, όλα παίζουν γύρω στα 120€ νομίζω.
Wizard! Σεπτέμβριος 5, 2016 Author #5 Σεπτέμβριος 5, 2016 Δε θέλω αν δώσω 120€. Το πολύ 100€, ιδανικά 80€.
Cyber_Cookie Σεπτέμβριος 5, 2016 #6 Σεπτέμβριος 5, 2016 (edited) Moto G 3ης γενιάς. Εχει 6 και θα πάρει το 7. 0 bloatware, Now launcher. H μοτο Ε τελευταιας γενιας αλλα δε ξερω αν 8α παρει 7. Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 5, 2016 από Rusty_Cookie 1
maddoctor Σεπτέμβριος 5, 2016 #7 Σεπτέμβριος 5, 2016 XIAOMI Redmi 3S - Το έχει σε προσφορά το Geekbuying για 4 ημέρες ακόμα στα 101€ Ulefone Metal - Το έχει σε προσφορά το Geekbuying για 4 ημέρες ακόμα στα 101€ Διάλεξε ένα από τα δύο, αν και προσωπικά θα πήγαινα στο πρώτο 2
Wizard! Σεπτέμβριος 5, 2016 Author #8 Σεπτέμβριος 5, 2016 2 hours ago, maddoctor said: XIAOMI Redmi 3S - Το έχει σε προσφορά το Geekbuying για 4 ημέρες ακόμα στα 101€ Ναι το είδα αυτό. Ξέρεις τι παίζει με μεταφορικά και τελωνεία; Δεν είμαι Ελλάδα, αλλά είμαι ΕΕ, οπότε φαντάζομαι αν χρησιμοποιεί κάποια "τεχνική", πχ gift, θα κάνει το ίδιο παντού.
maddoctor Σεπτέμβριος 5, 2016 #9 Σεπτέμβριος 5, 2016 πριν 2 ώρες, το μέλος Wizard! έγραψε: Ναι το είδα αυτό. Ξέρεις τι παίζει με μεταφορικά και τελωνεία; Δεν είμαι Ελλάδα, αλλά είμαι ΕΕ, οπότε φαντάζομαι αν χρησιμοποιεί κάποια "τεχνική", πχ gift, θα κάνει το ίδιο παντού. Εγώ μια χαρά εχω παραλάβει από εκεί. Μάλιστα η τελευταία μου παραγγελία επειδή ήταν ογκώδης, την σπάσανε μόνοι τους στα δύο. Επίσης το συγκεκριμένο μαγαζί έχει και γενικό κουπόνι για xiaomi προϊόντα για -5%, αλλά όχι σε προσφορές - xiaomifans2 1
Wizard! Σεπτέμβριος 5, 2016 Author #10 Σεπτέμβριος 5, 2016 Πήραμε τελικά το Xiaomi RedMI 3S 16GB. Τελική ήρθε στα 108€. Θα σας πω εντυπώσεις μόλις το δουλέψω λίγο. Ευχαριστώ για τις γνώμες 1
Wizard! Σεπτέμβριος 21, 2016 Author #11 Σεπτέμβριος 21, 2016 On 9/5/2016 at 7:52 PM, maddoctor said: Εγώ μια χαρά εχω παραλάβει από εκεί. Μάλιστα η τελευταία μου παραγγελία επειδή ήταν ογκώδης, την σπάσανε μόνοι τους στα δύο. Επίσης το συγκεκριμένο μαγαζί έχει και γενικό κουπόνι για xiaomi προϊόντα για -5%, αλλά όχι σε προσφορές - xiaomifans2 Μόλις παρέλαβα επιστολή από το ταχυδρομείο, να πληρώσω τελωνείο... Νόμιζα ότι οι κινέζοι τα είχαν λύσει αυτά τα θέματα...
das Σεπτέμβριος 21, 2016 #12 Σεπτέμβριος 21, 2016 Εξαρτάται με τι ήρθε. Οι γνωστές διεθνείς εταιρείες κουριερ βγάζουν 50 € κάθε εκτελωνισμό και τα κυνηγάνε διαβολεμένα
maddoctor Σεπτέμβριος 21, 2016 #13 Σεπτέμβριος 21, 2016 πριν 32 λεπτά, το μέλος Wizard! έγραψε: Μόλις παρέλαβα επιστολή από το ταχυδρομείο, να πληρώσω τελωνείο... Νόμιζα ότι οι κινέζοι τα είχαν λύσει αυτά τα θέματα... Με τι είπες να σου έρθει, γιατί με απλό ταχυδρομείο δεν υπάρχει πιθανότητα να το πάρουν χαμπάρι! Εδώ μου στείλανε την λάμπα της Xiaomi που είναι ένα τεράστιο κουτί και πέρασε έτσι!
Wizard! Σεπτέμβριος 21, 2016 Author #14 Σεπτέμβριος 21, 2016 20 minutes ago, maddoctor said: Με τι είπες να σου έρθει, γιατί με απλό ταχυδρομείο δεν υπάρχει πιθανότητα να το πάρουν χαμπάρι! Εδώ μου στείλανε την λάμπα της Xiaomi που είναι ένα τεράστιο κουτί και πέρασε έτσι! Απλό ταχυδρομείο.
Wizard! Σεπτέμβριος 23, 2016 Author #16 Σεπτέμβριος 23, 2016 On 9/21/2016 at 1:25 PM, deninho said: Ελλάδα ή Ιρλανδία; Ιρλανδία. Πλήρωσα τελικά 28€ τελωνείο. Θα μπορούσα να μην πληρώσω καθόλου, γιατί αν περίμενα, την επόμενη μου έστειλαν τιμολόγιο οι Κινέζοι με χρέωση 22USD. Δεν πειράζει, την άλλη φορά. Τώρα και περισσότερο ο @maddoctor αν ξέρει, τι ROM βάζουμε; Ήθελα την CM 13, αλλά φαίνεται να είναι alpha και δε θέλω πειράματα. Θα μπει μία και θα κάτσει. http://www.cyanogenmods.org/forums/topic/installing-redmi-3-cm13-marshmallow-custom-rom/ 1
Recommended Posts