Jump to content



Sapphire RX 480 Nitro+ Review


Recommended Posts

Καλησπέρα Λαμπήτες!

 

Μια προσπάθεια παρουσιάσεων ξεκινώ κολυμπώντας στα βαθιά νερά του Youtube. 

 

Δεν ακολούθησα την υπερανάλυση λεπτομερειών για να κρατήσω το ενδιαφέρον παρακολούθησης.

 

Συμβουλές/παρατηρήσεις φυσικά θα με βελτιώσουν.

 

Enjoy !!! 

 

 

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Για εμενα προσπαθησε να εισαι λιγο πιο φυσιολογικος στην ομιλια  , αυτη ο προσπαθεια να τα λες αργα-και-κατανοητα δεν μου αρεσε  (αν και ειναι πολυ της μοδας αν κοιταξεις εδω και εκει )  . Οταν δειχνεις τα FPS etc , καλυτερα να βαζεις περισσοτερες πληροφοριες για το παιχνιδια και λιγοτερα καγκουροσχεδιακια , νομιζω ετσι θα ειναι πιο πιθανο καποιος να σε κανει subscribe . 

Δειχνεις το προιον ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ παρα πολυ, ειδικα σε εκνευριστηκο slow mo  , αν θελω να δω πως μοιαζει μπορω καλλιστα να το googlarω και να το δω οσο θελω . 

Δεν ξερω ποσο σοβαρα εχεις παρει το θεμα του review , αλλα θα ηθελα να σε δω να δειχνεις το προσωπο σου στην καμερα και στα χερια σου το προιον  κανοντας παρατηρησεις εκεινη την στιγμη  , πχ οτι σου φαινεται βαρυ ή οτι η αισθηση του backplate συμβαλει στην ποιοτητα του . 

 

Γενικα , σαν reviewer πρεπει να με βαλεις στην θεση σου κατα την στιγμη που το ανοιγεις λεγοντας μου πραματα και πληροφοριες που δεν μου δινει το κουτι . 

 

Έγινε επεξεργασία από kpetros
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Λαικ και Σαμπ για την παρουσιαση (σε περιπτωση που βοηθαει). Και εμενα μου κακοφανηκε στην αρχη, αλλα νομιζω οτι εχουν εξαντληθει ολα τα στυλ παρουσιασης πλεον, μου αρεσε και θα περιμενω να δω περισσοτερα στο μελλον αν ειναι εφικτο :) 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Σας ευχαριστώ πολύ! Το ήξερα ότι είστε οι πιο απαιτητικοί  για αυτό ήθελα οπωσδήποτε λεπτομέρειες από εσάς.

 

@yanni  πολύ σωστός για το API μου διέφυγε, σημαντική λεπτομέρεια.

 

@kpetros Πέτρο σεβαστή η άποψη για τα effects, προσπαθώ να βρω ένα στυλ ακόμη που θα κουμπώσει. Το δυσκολότερο κομμάτι μου είναι η ομιλία, αν δεις προηγούμενα video μου είμαι πολύ χειρότερος!

                     

@tommybertsen Σίγουρα όλοι παίρνουν ερεθίσματα από άλλους, πρωτοτυπία πλέον δύσκολο να γίνει, ειδικά αν χρειάζεται να τα κάνει όλα ένα άτομο. 

 

Σίγουρα στα επόμενα video θα είμαι μπροστά από την κάμερα σε κάποια σημαντικά σημεία, έχω μετακομίσει πρόσφατα και διαμορφώνω τον χώρο μου ακόμη, με κάποιες προσθήκες εξοπλισμού που χρειάζομαι θα προσωποποιήσω περισσότερο τις απόψεις/παρατηρήσεις μου. 

Έγινε επεξεργασία από music
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Το camera work ειναι παρα πολυ καλο για πρωτες προσπαθειες παντως @music . Θυμιζει καναδυο γνωστα καναλια, πραγμα που μονο κακο δεν ειναι imho.

 Εγω οτι καμερα και αν ειχα, ειμαι τοσο noob που δε θα μπορουσα να εχω τετοιο αποτελεσμα :hehe: 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.