Jump to content



Αλουμίνιο κατασκευή για case...


Recommended Posts

Μπορεί κανείς να βοηθήσει με μια αλουμίνιο κατασκευή που θέλω να κάνω? Στην ουσία θέλω να σχεδίασω από την αρχή το motherboard tray του lian li p80 και όλο το 5.25 rack ώστε να αλλάξω διάταξη στους σκληρούς και να χωρέσουν και οι αντλίες υδροψυξης. Με ποιο πρόγραμμα προτείνετε, και που στον Πειραιά μπορούν να μου το φτιάξουν είτε σε υδροκοπη είτε σε laser είτε cnc? Έχω κάνει κάτι πρόχειρο στο s ketchup...

Link to comment
Share on other sites

O @Κοπρίτης ήταν «ειδικός» σε αυτές τις μόντες και είχε κατάστημα κάπου στην Καλλιθέα με τέτοιες κατασκευές αλλά δεν ξέρω αν ασχολείται ακόμα.

Στείλε του ένα πμ πάντως.

Link to comment
Share on other sites

Για πρόγραμμα σχεδιασμού προτείνω πάντα το fusion 360, που έχει τα πάντα όλα και είναι δωρεάν για ερασιτέχνες. Το sketchup από τότε που άρχισα να ασχολούμαι με 3d printing το αποφεύγω σαν τον διάολο. Τώρα αυτό που ζητάς θέλεις να το αναθέσεις σε έμπειρο άτομο τύπου αλουμινά ή να το κάνεις μόνος σου σιγά σιγά; Αν θες το πρώτο και ένα concept στο sketchup και μερικά τηλέφωνα σε αλουμινάδες από vrisko.gr είσαι οκ, αλλά γνώμη μου θα σου βγεί όσο ένα νέο κουτί. Αν θες σιγά σιγά μόνος για φθηνά (και διασκέδαση/ευχαρίστηση) και ψάχνεις να δανειστείς εργαλεία μπορείς να περάσεις από το athens makerspace μια βόλτα. Δεν έχουν οργανωθεί καλά ακόμα, αλλά μπορείς να κάνεις την δουλειά σου. Μακάρι να είχα ανοίξει το εργαστήρι που θέλω, θα σε εξυπηρετούσα εύκολα, αλλά θέλει πολυ προετοιμασία ακόμα.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Εγώ στο case mod που έκανα δεν σχεδίασα τίποτα!! Όλα ήταν σκέψεις!! Κατ εμέ, καλύτερα να το κάνεις μόνος σου και ή να ασχοληθείς με πλέξι γκλάς ή πολυεστέρα!! όσον αφορά για το δεύτερο, ένα καλούπι χρειάζεσαι υγρο, καταλλήτη, μαλλί και λίγα πινέλα!! Εγώ θα σου πρότεινα πολυεστέρα παντως με λίγη ενίσχυση μετάλου!!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.