tommybertsen Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2017 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2017 Καλησπέρα σε όλους! Έχω ενα παλιο λαπτοπιο (compaq cq71 310sv) , το οποιο μετα απο λιγη ωρα χρησης, σε idle (μονο με μουσικη running), ειναι σε αυτη τη φαση: ειχα βαλει τα linux mint mate 64bit πριν καποιο διαστημα. (θα μπορουσα και τα 32βιτ νομιζω - το λαπ ειναι με 3ΓΒ ραμ). Οι θερμοκρασιες του φυσικα αυξανονται με το σερφαρισμα (κατα 10 βαθμους περιπου), και αν ειναι να δεις και κανα βιντεο ή να ανοιξεις παραπανω καρτελες, εκτοξευεται στους 75+ Αποφασισα λοιπον να το καθαρισω, μεχρι που ειδα αυτο το βιντεο Ναι , οκ , καποιοι θα πουν "προσπαθησε το" . Το θεμα ειναι οτι ΔΕΝ το'χω το πραμα με τα λαπτοπια. Και εχω δει ΠΟΛΥ πιο ευκολο dissassembly , νεοτερων λαπτοπ ομως. Συντομα (μετα τις 18 Απριλη), θα βρισκομαι μονιμα στην Αθηνα και στην Καλλιθεα. Η ερωτηση μου εχει να κανει σχετικα με το αν υπαρχει καποιος αξιοπιστος "τεχνικος", ωστε να μπορεσει να αναλαβει το λαπτοπιο. Και αν ναι, ποιος ειναι ο "τιμοκαταλογος" ; Οποιος γνωριζει κατι , αν θελει ας μου πει! Οποιος γνωριζει περισσοτερα απο λαπτοπ και δεν τον χαλαει η ολη φασαρια, οταν κατεβω, κερναω καφε και πιτσα αν θελει να με βοηθησει Spoiler Αν παιζει και ποδοσφαιρακι ,του κερναω και πικρα στο Fifa 17
Spirosssss Μάρτιος 27, 2017 #2 Μάρτιος 27, 2017 @Jason δοκιμασμένος και ενδεδειγμένοςSent from my A0001 using Tapatalk 1
tommybertsen Μάρτιος 27, 2017 Author #3 Μάρτιος 27, 2017 Εχει καταστημα ο @Jason ? Ευχαρίστως να το επισκεφθώ αν γνωριζω και που βρισκεται! Αν θελει ας απαντησει εδω και μετα σε πμ τα υπολοιπα! Ευχαριστώ Σπύρο!! 1
tommybertsen Μάϊος 8, 2017 Author #5 Μάϊος 8, 2017 Τελικα το λαπτοπ δεν ειχε τιποτα, τσαμπα ανησυχουσα Spoiler Να ευχαριστήσω τον @AlexanderK που το ανέλαβε! 2
PetranEVO Μάϊος 13, 2018 #6 Μάϊος 13, 2018 On 8/5/2017 at 3:39 PM, tommybertsen said: Τελικα το λαπτοπ δεν ειχε τιποτα, τσαμπα ανησυχουσα Reveal hidden contents Να ευχαριστήσω τον @AlexanderK που το ανέλαβε! Μόλις το είδα αυτό ! Άκρως απαράδεκτος , χρωστούσα καφέ Κακός δεν με είπες ,θα σε έκανα το Laptop & θα κερνούσα και καφέ (μπράβο στο παιδί)
tommybertsen Μάϊος 13, 2018 Author #7 Μάϊος 13, 2018 πριν 15 λεπτά, το μέλος PetranEVO έγραψε: Μόλις το είδα αυτό ! Άκρως απαράδεκτος , χρωστούσα καφέ Κακός δεν με είπες ,θα σε έκανα το Laptop & θα κερνούσα και καφέ (μπράβο στο παιδί) Στην Αθήνα έγινε αυτό
PetranEVO Μάϊος 13, 2018 #8 Μάϊος 13, 2018 Just now, tommybertsen said: Στην Αθήνα έγινε αυτό και που ξες αν δεν σου έσκαγα μούρη; Θα έβλεπα και τον αδερφό μου 1
tommybertsen Μάϊος 13, 2018 Author #9 Μάϊος 13, 2018 Δεν πειράζει, όποτε θες ευπρόσδεκτος Το laptop αυτό έχει χαριστεί πλέον και έχει βρει χρήση μετά από αρκετό καιρό
Recommended Posts