DEADLAZARUS Ιανουάριος 10, 2019 #21 Ιανουάριος 10, 2019 https://www.kitguru.net/gaming/damien-cox/4a-games-releases-metro-exodus-story-trailer/ 1
tommybertsen Ιανουάριος 10, 2019 #22 Ιανουάριος 10, 2019 Είμαι ο μοναδικός που δεν βλέπει story trailers και τρίχες κατσαρές; 1 1
tommybertsen Ιανουάριος 20, 2019 #23 Ιανουάριος 20, 2019 Μου φαίνεται ότι χάλασε το game... Φαρκραΐζει επικίνδυνα.. Δεν ξέρω, ίσως να είναι η ιδέα μου. Προσπαθεί να κρατήσει "χαρακτήρα" , αλλά κάπου τον χάνει. Ελπίζω να φαίνεται έτσι λόγω του map
DEADLAZARUS Ιανουάριος 26, 2019 #26 Ιανουάριος 26, 2019 Γελάει ο κόσμος με τα specs. Ελπίζω να μην βγει πατάτα το παιχνίδι.
tommybertsen Ιανουάριος 26, 2019 #27 Ιανουάριος 26, 2019 Αν ψάξεις καλά, προτείνει undervolted 8700Κ, γιατί αλλιώς μπορεί να κρασάρει το παιχνίδι, έχει όριο τους 50 βαθμούς Spoiler 2 2
DEADLAZARUS Ιανουάριος 26, 2019 #28 Ιανουάριος 26, 2019 Μία ώρα πριν, το μέλος tommybertsen έγραψε: Αν ψάξεις καλά, προτείνει undervolted 8700Κ, γιατί αλλιώς μπορεί να κρασάρει το παιχνίδι, έχει όριο τους 50 βαθμούς Hide contents Troll-moderator πρώτη φορά βλέπω.... 1 1
DEADLAZARUS Ιανουάριος 28, 2019 #30 Ιανουάριος 28, 2019 πριν 37 λεπτά, το μέλος psyber έγραψε: bertsen με ψάρωσες και το γκουκλαρα.... Με πειράζει ο Χρυσόστομος γιατί έχω ένα μικρό τοσοδούλι κόλλημα με τις θερμοκρασίες. 1
psyber Ιανουάριος 28, 2019 #31 Ιανουάριος 28, 2019 (edited) ομοιοπαθής φίλε και σε καταλαβαινω και σε νιωθω. έχω καστομ λουπα με ντελινταρισμενο 7700Κ. Ας είναι καλά ο @alexcrx με τα χειρουργεία του. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 28, 2019 από psyber 2
SpirosKGR Ιανουάριος 28, 2019 #32 Ιανουάριος 28, 2019 https://www.dsogaming.com/news/metro-exodus-will-not-release-on-steam-will-be-coming-exclusively-on-epics-digital-store/?
psyber Ιανουάριος 28, 2019 #33 Ιανουάριος 28, 2019 (edited) δηλαδη οσοι το έχουν αγοράσει ήδη θα το έχουν στο steam, ενώ οι υπόλοιποι όχι; Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 28, 2019 από psyber
UltraB Ιανουάριος 28, 2019 #34 Ιανουάριος 28, 2019 πριν 21 λεπτά, το μέλος SpirosKGR έγραψε: https://www.dsogaming.com/news/metro-exodus-will-not-release-on-steam-will-be-coming-exclusively-on-epics-digital-store/? Έλεος, θα καταντήσουμε να έχουμε 100 διαφορετικούς launcher. Όχι πως τώρα δεν έχουμε βέβαια...
SpirosKGR Ιανουάριος 28, 2019 #35 Ιανουάριος 28, 2019 (edited) Το αστείο είναι ότι ο launcher αυτός τη τελευταία φορά που τον είχα δοκιμάσει < Μάιο 18 > ναι μεν φαίνεται απλός και γυαλιστερός στο μάτι με fancy menuδακια αλλά δεν είχε κάποια ένδειξη πόσος χρόνος απομένει για να ολοκληρωθεί η λήψη. Μόνο ποσοστό και ταχύτητα. Καλομαθε ο popoudakos τους από τα φράγκα των 9χρονων μπουλιδων με το fortnite και πέφτει χρήμα για "πόλεμο" με το στεαμ. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 28, 2019 από SpirosKGR
DEADLAZARUS Ιανουάριος 31, 2019 #37 Ιανουάριος 31, 2019 πριν 49 λεπτά, το μέλος Proteas έγραψε: Αν ισχύουν όλα αυτά, ε, μιλάμε για επικό παιχνίδι.
Proteas Φεβρουάριος 1, 2019 Author #39 Φεβρουάριος 1, 2019 Επικο το παιχνιδι αλλα την εχει σπασει σε πολυ κοσμο η Epic βγαζοντας το παιχνιδι απο το Steam. Aφου εγινε η διαφημιση του μεσω της πλατφορμας (steam) το δινει η Epic πλεον μονο στο Epic Store. Και ενα σχολιο που ειδα μεσα στο video τα λεει ολα... Spoiler Reasons not to use Epic Store: They have terrible security (80 million accounts were exposed last week) They have terrible customer service (just google it) Games are more expensive on Epic due to regional pricing You can't play games offline Limited social features No screenshots No controller support They broke EU laws (and still do) Scummy tactics (you had to tick a box to opt out of emails etc) They are partially owned by Tencent (a company that sells user data to the Chinese government) No achievements No cloud saves No game forums (many people went to steam for subnautica support) Epic make you pay the transaction fee when purchasing games They are anti-consumer (They pay for exclusive rights to games to try and force you to use their store) They can refuse refunds even if you meet the criteria No reviews No Linux support
tommybertsen Φεβρουάριος 1, 2019 #40 Φεβρουάριος 1, 2019 Συγγνώμη ρε συ αλλά πώς θες να πάρω στα σοβαρά ένα σχόλιο που γράφει πως η επικ ανήκει κάπου όπου πωλούνται δεδομένα στην κινεζική κυβέρνηση; Πλάκα κάνεις ; Ποιος είναι αυτός , το FBI ή η NSA? Ότι γενικά δεν είναι καταξιωμένο και ότι δεν έχει ούτε καν cloud save οκ, αλλά τέτοιες τρίχες δεν μπορώ να διαβάζω από ένα random YouTube comment
Recommended Posts