Jump to content



ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ GAMEPAD


Recommended Posts

καλησπερα παιδια, θελω τα φωτα σας, εδω και πολλα χρονια παιζω μονο Fifa στο PC με gamepad/μοχλό...ειχα παρει μια φορα εναν στα 25 ευρω αλλα δεν μπορουσα να συγχρωνισω τα κουμπια για το φιφα, δοκιμασα αλλα ηταν ματαιο...απο τοτε τα τελευταια 3 χρονια παιρνω το συγκεκρημανο http://www.powerpc.g...owertech-pt-170 (το λινκ απο το μαγαζι ειναι τυχαιο απλα ηθελα να σας δειξω το μοντελο). Οσον αφορα το παιχνιδι εχω πεινει πολυ ικανοποιημενος αλλα δεν ειναι καθολου ανθεκτικο με αποτελεσμα καθε 3 μηνες να αλλαζω και ετσι να μου φευγουν 12ευρα και σε βαθος χρονου να βγαινω χαμενος, να σημειωσω οτι δεν τα κοπαναω η κατι αλλο,. Θα ηθελα να μου προτινει καποιος (αν παιζει φιφα και αυτος ακομα κααλυτερα) εναν μοχλο που να ταιριαζει στο φιφα και να μην κοστιζει πανω απο 25 ευρω, δεν με νοιαζει αν ειναι ασυρματο η οχι

Έγινε επεξεργασία από kostas korinthos
Link to comment
Share on other sites

Ειναι , 

το παλιο του X360 εχει dongle usb για να ποιασει ασυρματα Η κλασσικα με καλωδιο 

το καινουργιο του Χ1 εχει και αυτο dongle για ασυρματο Η και αυτο με καλωδιο 

το ακομα πιο καινουργιο (S εκδοση( μπορει να ποιασει και με χρηση bluetooth 

(την S εκδοση ξεχωριζει για το λογοτυπο του xbox ειναι στο πλαστικο της προσοψης , ενω στο προηγουμενο ειναι στο πλαστικο οπου ειναι οι σκανδαλες (

 

(τωρα βρηκα τις διαφορες γιατι θυμηθηκα πως θελω να κανω ανανεωση ( 

  • Agree 1
Link to comment
Share on other sites

Μην παρεις του 360... xbox one χειριστηριο θα παρεις.

Δεν εχει με καλωδιο η χωρις, ενα ειναι και εχει και ενα καλωδιο usb για να το φορτιζεις. Αν δεν βαλεις την μπαταρια και τοθ βαλεις μονο το καλωδιο κατευθειαν στο usb θα παιξει οπως θες.

Link to comment
Share on other sites

Ναι είναι ο σταυρός είναι, δεν ξέρω αν είναι λόγο του ότι είναι κυκλικό πάντως δεν λειτουργεί, καταχωρεί λάθος κατευθύνσεις, το υπόλοιπο είναι πολύ καλό σαν χειριστήριο, μοχλός, κουμπιά σκανδάλες όλα άριστα, αλλά ότι παιχνίδι θέλει d-pad θα είναι εφιάλτης, τώρα δεν έχω χρησιμοποιήσει πολλά χειριστήρια για να σου πω ποιο να αγοράσεις απλά σου μεταφέρω την δική μου εμπειρία με το συγκεκριμένο.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.