Jump to content



970 pro terabytes written . Aπορία .


Recommended Posts

Γεια σας . Πρόσφατα αγόρασα δύο 970 προ 512 . Έβαλα το samsung magician και διάβασα τα TBW και μου έκαναν εντύπωση  ότι είναι πολλά . Τους δίσκους τους έχω ένα μήνα . Ο ένας που έχει το λειτουργικό έχει κιόλας 1,3 terabyte και ο δεύτερος που είναι για τα παιχνίδια έχει 0,8 ΤΒ . Οι προηγούμενοι που είχα σε 4 χρόνια είχαν 7 νομίζω και 4 αντίστοιχα. Γιατί έχουν τόσα πολλά ? Από τα τέστ του εργοστασίου ή είναι κάτι άλλο που μου διαφεύγει ? Ευχαριστώ . 

Link to comment
Share on other sites

πριν 16 λεπτά, το μέλος iseeklife έγραψε:

Τα ίδια πράγματα κάνω που έκανα εδώ και τέσσερα χρόνια . Εκτός από το spotify που μπήκε στη ζωή μου πρόσφατα . Λες να είναι από αυτό ? 

Το Spotify στη κάνει.

Είχα διαβάσει πρόσφατα άρθρο ότι σε SSD γράφει συνεχώς δεδομένα.

https://www.google.com/search?q=spotify+ssd+killer&oq=spotify+ssf&aqs=chrome.1.69i57j0l3.5017j0j4&client=ms-android-xiaomi&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

Link to comment
Share on other sites

ουαου 700 γίγα σε μια μέρα . Λένε ότι το φτιάξανε . Θα το παρακολουθώ πάντως . Εάν είναι τόσα έπρεπε να είναι περισσότερα . Αλλά μπορεί να έχει την ίδια συμπεριφορά ακόμα και μετά το πατς . Ακόμα και το endurance 1,2 πετα θα εξαντληθεί εαν έχει το bug ακόμα. Σχεδιάζω να τους κρατήσω τουλάχιστον 6 χρόνια . 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

το κοιτάω τακτικά και χθες το απόγευμα πριν κλείσω το πισι μου ανέβασε το δίσκο του λειτουργικού 0,1 του terabyte νομίζω οτι είναι καλά . Εαν σκεφτείτε ότι βλέπω και δυο με τρεις ωρίτσες cosmote tv και έχω και το spotify καμιά δύο ωρίτσες . 

Link to comment
Share on other sites

Εγώ έχω 10TB μέσα σε 6 μήνες περίπου, αλλά αυτός είναι και ο λόγος που προτίμησα pro έναντι του evo (πέρα από την διαφορά στην ταχύτητα).

Στον 960 η samsung δίνει 5 years or 400 TBW στον pro ενώ στον evo 3 years or 200 TBW

και στον 970 5 years or 600 TBW και στον evo 5 years or 300 TBW

Link to comment
Share on other sites

ναι έχεις δίκιο . Είχα διαβάσει άρθρο για την αντοχή των ssd και πολλοί από τους καλούς είχαν φτάσει το πετα μπαιτ . Οταν η αντοχή ήταν 200 τέρα . 

https://techreport.com/review/27436/the-ssd-endurance-experiment-two-freaking-petabytes

https://techreport.com/review/27909/the-ssd-endurance-experiment-theyre-all-dead 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.