Jump to content



Samsung Galaxy S10/S10 Plus/S10e thread


jax7480

Recommended Posts

Είπα να ανοίξω νέο νήμα μιας και αγοράστηκε χθες και βρήκα χρόνο και το έστησα σήμερα.

 

Αγοράστηκε το S10 Plus, Ceramic Black στην έκδοση με Exynos, 1TB και 12GB RAM.

Εκτός από τα γνωστά πράγματα, μία κάμερα περισσότερη πίσω και μία ακόμα μπροστά, ελάχιστα πιο μεγάλη οθόνη από το Note 9, έλειψη πενακίου και πιο γρήγορο επεξεργαστή το τηλέφωνο είναι μια από τα ίδια. Για να μην πω και χειρότερο. Στα μάτια μου τουλάχιστον η οθόνη έχει λιγότερη φωτεινότητα από του Note 9. Επίσης το Ultrasonic super duper ούαου fingerprint sensor μία στις δύο φορές δεν αναγνωρίζει το αποτύπωμα. Ο ήχος από το μικροσκοπικό ηχείο για τις κλήσεις είναι για τα ψιλοπανηγύρια και μέσα σε όλα τα άλλα δεν έχει και notification led. Για την μπαταρία δεν μπορώ να μιλήσω ακόμα (από αύριο που θα μπει σε καθημερινή χρήση) μιας και σήμερα έκανε μεταφορές/μετακομίσεις (" Ο Παντέλος") και δεν μπορεί να βγει ασφαλές συμπέρασμα.

Τέλος ναι μεν δεν έχει notch (και καλά) αλλά αυτή η μπούρδα με τις 2 τρύπες στην οθόνη μόνο ωραία δεν είναι. Τέλος κάτι που παρατήρησα από σπόντα είναι πως και η ποιότητα κατασκευής δεν είναι και ότι καλύτερο. Η μία από τις δύο μπροστινές κάμερες δεν είναι απόλυτα ευθυγραμισμέννη με την τρύπα για την κάμερα.

Για μένα δυστυχώς για άλλη μία φορά ήταν μία κακή αγορά η σειρά S (παλιότερα είχα περάσει και από ένα S8 Plus, με τραγική εμπειρία). Χίλιες φορές να έδινα λεφτά και να επισκεύαζα στην αντιπροσωπία το Note 9.  Όποιος σκέφτεται να κάνει αλλαγή από Note 9 θα του έλεγα ούτε που να το σκεφτεί. Επίσης όποιος σκέφτεται να κάνει αλλαγή από S9/S9 Plus να το σκεφτεί πάρα πολύ καλά για το αν αξίζει η αλλαγή.

Sorry Sammy αλλά περίμενα πολλά περισσότερα από το 10 το καλό της σειράς.

 

  • Like 2
  • Sad 1
Link to comment
Share on other sites

μία στις δύο φορές δεν αναγνωρίζει το αποτύπωμα??

Δεν γίνεται βρε Ζαχο...εμένα που έκανε 140 κ ZTE ....δεν το έκανε αυτό...μήπως να περάσεις πάλι τα αποτυπώματα σου?

Είναι περασμένα τα τελευταία update?όχι ότι πάντα είναι για καλό...αλλά οκ..

Link to comment
Share on other sites

14 minutes ago, f117 said:

Δεν γίνεται βρε Ζαχο...εμένα που έκανε 140 κ ZTE ....δεν το έκανε αυτό...

Πρόκειται για on screen fingertip sensor. Δεν είναι το ίδιο με τα περισσότερα κινητά που έχουν στο πίσω μέρος. Δεν ξέρω για την υλοποίηση της samsung, αλλά σε πολλές υλοποιήσεις διαβάζω reviews ότι δεν πετυχαίνουν πάντα σωστή αναγνώριση. Μάλλον η συγκεκριμένη τεχνολογία θέλει δουλειά ακόμα...

  • Agree 1
Link to comment
Share on other sites

Απ οσο εχω δει σε review, κυριως YouTube σε κανεναν δε πιανει το fingerprint με τη πρωτη. Ή ειναι αναλογα με τις ωρες του. Κριμα παντως γιατι ηθελα και γω να προβω σε αγορα και τωρα με εχεις βαλει σε σκεψεις...Απο μπαταρια πως τα παει ? 

Link to comment
Share on other sites

Αυτό με τα notification LED τελικά φαίνεται αδιάφορο έως ότου μεταβείς σε τηλέφωνο που δεν έχει (παθόν και εδώ).

Σκέφτομαι όμως εφόσον οι AMOLED καταναλώνουν ελάχιστη ενέργεια γιατί βάζουν ένα περίγραμμα στην μπροστά κάμερα όταν υπάρχουν ειδοποιήσεις; Δεν νομίζω ότι δεν είναι εφικτό.

 

Επίσης δοκίμασες να περάσεις δύο - τρεις φορές το δακτυλικό σου αποτύπωμα μήπως και βελτιωθεί.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Τελικά έφτιαξα το Note και είμαι σε δίλημμα να γυρίσω πίσω. Ήμουν περισσότερο ευχαριστημένος και από το S10+ δεν θα μου λείψει απολύτως τίποτα. Μάλλον σήμερα θα κάνω τη μετάβαση.

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.