Jump to content



Βασεις για ποδια γραφειου


Recommended Posts

Αποφασισα μετα απο χρονια να παρω καινουρια καρεκλα γραφειου και μου βγηκε λιγο πιο ψηλη απο οτι υπολογιζα με αποτελεσμα το γραφειο να παραειναι χαμηλο. Εχω τα κλασικα 70αρια ποδια με την 2-3cm προεκταση και υπολογιζω οτι θελω 5-8cm ακομα. Εχω βρει 80αρια ποδια αλλα αν υπαρχει καμια πατεντα να το σηκωσω χωρις να τα αλλαξω θα το προτιμουσα (δε εννοω να βαλω βιβλια απο κατω προφανως:P ).

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα ! 

Δε βάζεις καμιά φωτογραφία που να δείχνει τα πόδια , πως πιάνουν αυτά στο γραφείο και τις προεκτάσεις, γιατί για την ώρα δύσκολα κάποιος άλλος αντιλαμβάνεται τι λες, και ακόμα δυσκολότερα μπορεί να σου προτείνει κάποια "πατέντα" ! :)  

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Από ότι βλέπω, αν δεν βρεις προεκτάσεις για τα πόδια, μπορείς να κάνεις τη δουλειά με τάκους ανάμεσα στην βάση στήριξης του ποδιού και την κάτω επιφάνεια του πάγκου / γραφείου (αν υποθέτω σωστά)

Αν ο ταμπλάς του γραφείου είναι ξύλινος (όχι μελαμίνη κλπ ) μπορείς να πας σε ένα μαραγκό (ή και μόνος σου ) να φτιάξει-εις, τέσσερις τάκους (το σχήμα το συζητάμε) οι οποίοι θα κολληθούν κάτω από το ταμπλά σε σημείο που να μην βγάζουν μάτι από μια συνήθη γωνία θέασης και πάνω σε αυτούς να βιδώσει η βάση του ποδιού.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.