Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...

9000 κοσμος απολυθηκε απο την μικροσοφτ. Η εταιρια που εδωσε 70 δις για να αγορασει ενα στουντιο δεν εχει λεφτα να πληρωσει; 

• Agree 1
2 hours ago, fatalara said:

Η εταιρια που εδωσε 70 δις για να αγορασει ενα στουντιο δεν εχει λεφτα να πληρωσει; 

Τους υπαλλήλους, όχι. Τους sHaReHoLdErS όμως; Sure!

Το Stop Killing Games είχε δραματική πρόοδο τις τελευταίες μέρες. Σε μεγάλο βαθμό φταίει η ανανεωμένη προσπάθεια, αλλά είμαι πεπεισμένος ότι έχουν γίνει και αυτοματοποιημένες εγγραφές. Εγώ προτείνω σε όποιον δεν το έχει κάνει, να υπογράψει ακόμη και μετά το 100%. Ομολογώ ότι ήμουν απαισιόδοξος, σε σημείο που είχα αποφύγει να το ξαναναρτήσω εδώ πριν λίγες μέρες. Άγνωσται αι βουλαί των interwebs...

WWW.STOPKILLINGGAMES.COM

• Like 2
2 ώρες πριν, το μέλος acct έγραψε:

Τους υπαλλήλους, όχι. Τους sHaReHoLdErS όμως; Sure!

Θελω να δω ποιο ειναι αυτοι που εδωσαν 10δις για τους Lakers αλλα κανουν απολυσεις και δεν μπορουν να πληρωσουν ασφαλιση στους εργαζομενους.

Ειναι που βγαζουν πολλα λεφτα απο το game pass. Ολοι οι αναλυτες λενε πτι το εχουν παει τερμα λαθος με τα day one στο game pass. Βαλε και τα 70δις που εδωσαν, πρεπει να το φυσανε και να μην κρυωνει. 

Γιατι ποτε βγηκε nfs που να αξιζει τα τελευταια χρονια; 
Οποτε αντι να φτιαξουμε κατι σωστο ας μην το φτιαξουμε καθολου. Σαν τα διχρονα που φουσκωνουν τα μαγουλα με σταυρωμενα τα χερια οταν δεν τους κανεις το χαριρι.

• Like 1