Jump to content

Recommended Posts

(edited)
JOYSTICK.COM.GR

Η Ninja Theory επεφύλασσε μια φανταστική και εντελώς αναπάντεχη έκπληξη για τους παίκτες κατά τη...

WWW.DSOGAMING.COM

Microsoft has announced that Resonance: A Plague Tale Legacy will be released on August 27...

Έγινε επεξεργασία από DEADLAZARUS
Προσθήκη συνδέσμου

Θέλω να πω τον καημό μου: Μετά από μεγάλο διάστημα αποχής για επαγγελματικούς και οικογενειακούς λόγους παρατηρώ ότι μια ολόκληρη γενιά παικτών δεν έχει παίξει ποτέ native, ότι δεν δοκιμάζει καν πως είναι. Μπαίνει στο παιχνίδι και πριν δοκιμάσει πως τρέχει ενεργοποιεί by default dlss, fsr, FG και όλη τη θολούρα και αυτό το προγραμματιστικό bug, δλδ την απαίτηση των παιχνιδιών για downscaling λόγω κακού κώδικα, την βαφτίζουν feature. Είμαι πολύ απογοητευμένος με το μέλλον του pc gaming. Δηλαδή δίνει ο άλλος 1000 ευρώ για κάρτα για να παίζει σε 960p και να νομίζει ότι ειναι 1440 και είναι και απο πάνω ευχαριστημένος με αυτό; Δεν ξέρω που βαδίζουμε.  Τις προάλλες έκανα refund το ac shadows. Το αγόρασα, έβαλα το benchmark και βλέπω κάτι 34 και 38 fps χωρίς να υπάρχει αντίστοιχο οπτικό αποτέλεσμα που να το δικαιολογεί. Εκεί συνειδητοποίησα ότι αυτός που το έγραψε θεώρησε δεδομένο ότι θα ενεργοποιήσω τη θολούρα. Και για να μην παρεξηγηθώ. Μετά αγόρασα το mafia the old country. Εκεί μάλιστα, κατάλαβα ότι το οπτικό αποτέλεσμα είναι τέτοιο που η κάρτα μου όντως χρειάζεται βοηθήματα για να δώσει σταθερά 70 fps που με ενδιαφέρουν. Δλδ δεν τα έχω με την τεχνολογία των upscalers καθεαυτή αλλά με την κανονικοποίησή της σαν κάτι φυσιολογικό και ακόμα χειρότερα σαν πρόοδο ενώ στην ουσία είναι παρηγοριά στον άρρωστο.