DEADLAZARUS Ιούνιος 20 Author #1741 Ιούνιος 20 ΦΗΜΗ: Μαύρα σύννεφα και πάνω από την Electronic Arts: Ξεκίνησαν οι απολύσεις σύμφωνα με insider! – Joystick JOYSTICK.COM.GR Η gaming βιομηχανία φαίνεται πως οδεύει ολοταχώς προς ένα απολύτως χαοτικό καλοκαίρι. Με...
Trexx Ιούνιος 20 #1742 Ιούνιος 20 (edited) Εδώ: Spoiler Τι συμβαίνει; Είναι δυνατόν ελαφρύ παιχνίδι του 2022 να ζητάει ή έστω να δεσμεύει πάνω από 16GB VRAM; Είναι κάποιο bug του afterburner; Το sniper elite 5 είναι και μάλιστα σε 1440p, όχι 4K. Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 20 από Trexx
fatalara Ιούνιος 20 #1743 Ιούνιος 20 3 ώρες πριν, το μέλος Trexx έγραψε: Εδώ: Hide contents Τι συμβαίνει; Είναι δυνατόν ελαφρύ παιχνίδι του 2022 να ζητάει ή έστω να δεσμεύει πάνω από 16GB VRAM; Είναι κάποιο bug του afterburner; Το sniper elite 5 είναι και μάλιστα σε 1440p, όχι 4K. Vram leak. 1
DEADLAZARUS Ιούνιος 21 Author #1744 Ιούνιος 21 Ubisoft Co-Founder Killed in France Plane Crash - Insider Gaming INSIDER-GAMING.COM Claude Guillemot, one of the co-founders of Ubisoft, has been killed in a plane crash in France, it has been...
DEADLAZARUS Ιούνιος 22 Author #1745 Ιούνιος 22 The man behind Doom's iconic soundtrack, Bobby Prince, has died aged 81 WWW.EUROGAMER.NET Robert Prince III – best known as Bobby Prince, the man behind the iconic score of the original Doom... 3 1
Trexx Ιούνιος 24 #1746 Ιούνιος 24 Επιτέλους requirements χωρίς upscalers! Εντωμεταξύ έχει πλάκα, και το κάνουν όλοι απ όσο βλέπω, που βάζουν σαν απαίτηση ισχυρότερο επεξεργαστή όσο ανεβαίνει η ανάλυση. Κατανοητό από τη μία αλλά από την άλλη η δυσκολία του επεξεργαστή είναι στα 1080 Low όχι στα 4K ultra. 1
DEADLAZARUS 6 ώρες πριν Author #1747 6 ώρες πριν Arkane At Risk Of Closure With Blade Possibly Being Cancelled - Insider Gaming INSIDER-GAMING.COM According to a new report, Xbox is looking at potentially closing Arkane Studios and cancelling the...
minast 1 ώρα πριν #1748 1 ώρα πριν ESA bafflingly declares private Minecraft servers 'illegal' in Stop Killing Games hearing: 'We consider it piracy, we have lawsuits' | PC Gamer WWW.PCGAMER.COM Catch me on the corner selling server.jar out of a long trenchcoat.
BloodMage 58 λεπτά πριν #1749 58 λεπτά πριν Θυμαμαι παλια, εποχες προ wow, που το online gaming ηταν σχεδον ανυπαρκτο. Το 90% των gamers παιζαμε με σπασμενα παιχνιδια. Τοτε τα παιχνιδια ηταν καλυτερα. Η μαλλον ειχε περισσοτερα παιχνιδια που θα επαιζες ανετα. Για να μην πω τις παιχνιδαρες που βγαινανε και αφηνανε εποχη. Πλεον το 90% των παιχνιδιων ειναι πληρωμενα. Αρα οι εταιριες βγαζουν 1000 Χ τα κερδη που βγαζανε τοτε. Τι εχει παει στραβα? Και μη μου πειτε για γραφικα. Εννοω το gameplay και ολη την εμπειρια. Εννοειτα πως τα γραφικα ειναι εκει που πρεπει, αλιμονο αν δεν ηταν. Μονο εγω ειμαι? Η συμμεριζονται και αλλοι την αποψη μου? Η γερασα? 1
Recommended Posts