Jump to content

Recommended Posts

JOYSTICK.COM.GR

Η gaming βιομηχανία φαίνεται πως οδεύει ολοταχώς προς ένα απολύτως χαοτικό καλοκαίρι. Με...

(edited)

Εδώ: 

Spoiler

Screenshot_20260620-223146.MotoAppLauncher2.thumb.jpg.be5ffbed148d1f4b500aa466ec3a8667.jpg

Τι συμβαίνει; Είναι δυνατόν ελαφρύ παιχνίδι του 2022 να ζητάει ή έστω να δεσμεύει πάνω από 16GB VRAM; Είναι κάποιο bug του afterburner; Το sniper elite 5 είναι και μάλιστα σε 1440p, όχι 4K.

Έγινε επεξεργασία από Trexx
3 ώρες πριν, το μέλος Trexx έγραψε:

Εδώ: 

Hide contents

Screenshot_20260620-223146.MotoAppLauncher2.thumb.jpg.be5ffbed148d1f4b500aa466ec3a8667.jpg

Τι συμβαίνει; Είναι δυνατόν ελαφρύ παιχνίδι του 2022 να ζητάει ή έστω να δεσμεύει πάνω από 16GB VRAM; Είναι κάποιο bug του afterburner; Το sniper elite 5 είναι και μάλιστα σε 1440p, όχι 4K.

Vram leak.

• Like 1

Επιτέλους requirements χωρίς upscalers! Εντωμεταξύ έχει πλάκα, και το κάνουν όλοι απ όσο βλέπω, που βάζουν σαν απαίτηση ισχυρότερο επεξεργαστή όσο ανεβαίνει η ανάλυση. Κατανοητό από τη μία αλλά από την άλλη η δυσκολία του επεξεργαστή είναι στα 1080 Low όχι στα 4K ultra.

image.thumb.png.13c987ae9a9888b3d0c80e5c7081a45d.png

• Like 1

Θυμαμαι παλια, εποχες προ wow, που το online gaming ηταν σχεδον ανυπαρκτο. Το 90% των gamers παιζαμε με σπασμενα παιχνιδια. Τοτε τα παιχνιδια ηταν καλυτερα. Η μαλλον ειχε περισσοτερα παιχνιδια που θα επαιζες ανετα. Για να μην πω τις παιχνιδαρες που βγαινανε και αφηνανε εποχη.
Πλεον το 90% των παιχνιδιων ειναι πληρωμενα. Αρα οι εταιριες βγαζουν 1000 Χ τα κερδη που βγαζανε τοτε. Τι εχει παει στραβα?
Και μη μου πειτε για γραφικα. Εννοω το gameplay και ολη την εμπειρια. Εννοειτα πως τα γραφικα ειναι εκει που πρεπει, αλιμονο αν δεν ηταν.
Μονο εγω ειμαι? Η συμμεριζονται και αλλοι την αποψη μου? Η γερασα?😅

• Like 2
1 hour ago, BloodMage said:

Η συμμεριζονται και αλλοι την αποψη μου? Η γερασα?😅

Ναι και ναι. 🤣

• Haha 1
1 ώρα πριν, το μέλος BloodMage έγραψε:

Θυμαμαι παλια, εποχες προ wow, που το online gaming ηταν σχεδον ανυπαρκτο. Το 90% των gamers παιζαμε με σπασμενα παιχνιδια. Τοτε τα παιχνιδια ηταν καλυτερα. Η μαλλον ειχε περισσοτερα παιχνιδια που θα επαιζες ανετα. Για να μην πω τις παιχνιδαρες που βγαινανε και αφηνανε εποχη.
Πλεον το 90% των παιχνιδιων ειναι πληρωμενα. Αρα οι εταιριες βγαζουν 1000 Χ τα κερδη που βγαζανε τοτε. Τι εχει παει στραβα?
Και μη μου πειτε για γραφικα. Εννοω το gameplay και ολη την εμπειρια. Εννοειτα πως τα γραφικα ειναι εκει που πρεπει, αλιμονο αν δεν ηταν.
Μονο εγω ειμαι? Η συμμεριζονται και αλλοι την αποψη μου? Η γερασα?😅

Και τώρα βγαίνουν καλά παιχνίδια, αλλά το τοπίο είναι πολύ διαφορετικό. Για αρχή η αγορά είναι τάξεις μεγέθους μεγαλύτερη. Τα περισσότερα παιχνίδια χρειάζονται πολύ περισσότερα χρήματα για να θεωρηθούν επιτυχημένα, αλλά επίσης στηρίζονται σε πολύ διαφορετικές τεχνικές για να βγάλουν τα χρήματά τους: Lootboxes, microtransactions, κλπ.

Εάν αφαιρέσεις όλες αυτές τις βλακείες και συγκρίνεις ένα καλό παλιό παιχνίδι και ένα καλό νέο παιχνίδι - ειδικά κάποιο που είναι προορισμένο να παίζεται αυτόνομα και όχι σαν υπηρεσία, η σύγκριση δεν είναι τόσο κακή.

• Like 1