Jump to content



Hard Disk Sentinel Standard Edition 100% Off


Recommended Posts

Από περιέργεια, έχει δοκιμάσει κανείς τον installer ή τον έχει συγκρίνει με τον αυθεντικό (αν έχει κάπου αντίγραφο της 5.40);

 

Παλιότερα είχα βρει διάφορα σκουπίδια σε αρχεία εγκατάστασης από το bdj και είμαι λίγο επιφυλακτικός. Επίσης, βλέπω η "activated" 5.40 (λογικά η ίδια) να κυκλοφορεί σε όλα τα μαϊμουδιάρικα youtube videos. ?

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Εντάξει, δε λέω ότι είναι μαφία το bdj, αλλά παλιά είχε τύχει να βάζουν και adware στον installer. Οπότε, αν το μόνο πλεονέκτημα σε σχέση με τη δωρεάν έκδοση είναι η απουσία nagscreen όταν ξεκινά το πρόγραμμα, το ξανασκέφτεσαι. Αυτό μοιάζει να είναι απλώς preregistered σε συγκεκριμένο όνομα, αλλά προηγούμενη έκδοση. Εγώ για την ώρα είμαι καλυμμένος με τη δωρεάν. Για όποιον θέλει τα 1-2 πράγματα παραπάνω που προσφέρει η standard μοιάζει χρησιμότερο.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Σε περίπτωση adware θα μου το είχε μπλοκάρει το Malwarebytes. Δεν το έκανε. Ο installer φάνηκε κανονικός χωρίς ύποπτα τικ-ξετικ για να σε παραπλανήσει. Έχω παρατηρήσει και εγώ περίεργο installer σε παλιότερη δωρεάν έκδοση, αλλά όχι σε αυτήν. Απλά με το που το παίρνεις, το bdj σε γράφει στο Newsletter του, καθώς μου έχουν έρθει 2-3 email δίχως να το ζητήσω. 

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.