Jump to content



lab 2020


eXhale

Recommended Posts

Καλησπερα,

Για αρχη θα ηθελα να ζητησω συγγνωμη στο site και τους διοργανωτες του διαγωνισμου.

Επειτα,θα ηθελα να ζητησω συγγνωμη στους υπολοιπους διαγωνιζομενους της 3ης εβδομαδας.

Ο λογος που ακυρωθηκε η τριτη και τεταρτη εβδομαδα,ειμαι εγω.

Ναι,εγω εστειλα μηνυματα στο forum εδω,οπως και σε αλλο φορουμ.

Παροτι βρισκομουν στην 2η θεση,εγωιστικα αρχισα να στελνω μηνυματα γιατι δεν ηθελα να βγω δευτερος.Δεν ηθελα να βγω 2ος ειτε 3ος γιατι πιστευα,δηλαδη ακομα πιστευω,πως με βαση αυτο που ελεγε ο διαγωνισμος "φτιαξτε κατι πρωτοτυπο" και συγκρινωντας το τι εχουν κανει οι υπολοιποι διαγωνιζομενοι,επρεπε να παρω την πρωτη θεση.Ουτως η αλλως δεν ημουν ο μονος που το εκανε αυτο,απλα εγω το ξεφτυλισα.

Θα μου πεις γιατι; Αφου θα επαιρνες κατι εντελως δωρεαν,γιατι να κατσεις να ασχοληθεις περισσοτερο; Αυτο ελεγα και μια μερα πριν αρχισω να σπαμμαρω το συμπαν,αλλα εκανα ο,τι εκανα.

Το ιδανικο θα ηταν να ακυρωθει μονο η συμμετοχη μου,οπως και ζητησα πριν την τελικη αποφαση.

Ξερω πως καποιους τους στεναχωρισα με αυτο που εκανα,αλλα ηταν καθαρο εγωιστικο και μετανιωνω γι αυτο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Like 4
  • Agree 1
  • Haha 1
  • Sad 4
Link to comment
Share on other sites

πριν 7 ώρες, το μέλος eXhale έγραψε:

συγκρινωντας το τι εχουν κανει οι υπολοιποι διαγωνιζομενοι,επρεπε να παρω την πρωτη

 

Αν πίστευες τόσο πολύ στη δημιουργία σου να την άφηνες να κριθεί από τους αλλους. Τι σκεπτικό είναι αυτό τώρα; 

 

Μήπως τελικά οι υπεύθυνοι να ξανασκεφτουν λίγο το θέμα με τα like; Μιας και αποδεικνύεται ότι τελικά τα μέλη του φόρουμ ούτε αξιόπιστα είναι ούτε δίκαια παίζουνε; Η μήπως επειδή κάτι μας "χαριζεται", η διαδικασία μπορεί να είναι όσο τρύπια θέλουμε; 

Γιατί τελικά μήπως και η πρώτη βδομάδα είναι τρύπια; εγώ ας πούμε αντικείμενα στην εικόνα δε βρήκα. Που να ξέρω αν όλοι οσοι τα βρήκαν, τα βρήκαν μόνοι τους και δεν ανταλλαχθηκαν μυνηματα μεταξύ " φιλων" ώστε να μοιραστεί η απάντηση; 

 

Μεζεψτε 5 δώρα. 1 μεγάλης αξίας, 1 μεσαίας αξίας και 3 μικρής αξίας. Μια συμμετοχή στην κλήρωση για όσους είναι γραμμένοι από πριν την κλήρωση, και κληρώνεται μέσα στις γιορτες. Εντελώς τυχαίοι νικητές και είμαστε όλοι εντάξει. 

  • Like 6
  • Agree 2
Link to comment
Share on other sites

Μερες και απο μενα. Ωφειλω και εγω να εξηγηθω. Ζητησα απο μερικους φιλους μου απο εδω να μου δωσουν ψηφο επισης. Δεν ξερω αν το κανει καλυτερο η χειροτερο... Βεβαια το εκανα επειδη είχα ηδη καταλάβει ότι έχει στηθει ήδη οπως εγραψε ο TS και το εγραψα σε οποιον εστειλα να μου δωσει ψηφο. Αν δεν το ειχα δει ουτε καν που θα ειχα ασχοληθει οπως δεν ειχα ασχοληθει και τα προηγουμενα χρονια (ειμαι σε αυτο το φορουμ 16 χρονια πια).

Παντως το θεμα με τα like δινει τρελες δυνατοτητες για στησιμο οπως και να ειναι.  Και το ειχα γραψει πριν τελειωσει ο διαγωνισμος. Οπως πριν χρονια με το ατομο που εβαλε και εκαναν λογαριασμο ασχετοι με το φορουμ για να τον ψηφισου.  Για μενα δικαιως ακυρωθηκε ο διαγωνισμος. Το πιο σωστο για μενα και αν θελετε του χρονου να βοηθησω να το υλοποιησετε ειναι να γινεται livestream η κληρωση (γιατι κληρωση ειναι το πιο δικαιο).

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα και από εμένα, προσωπικά πήρα μέρος μόνο στο πρώτο κομμάτι του διαγωνισμού καθώς δεν υπάρχει κατάλληλος χρόνος

να ασχοληθώ με τα υπόλοιπα, φαντάζομαι ότι για να ακυρωθούν 2 κομμάτια του διαγωνισμού κάποιοι το παρατράβηξαν οπότε θεωρώ

ότι οι διαχειριστές έπραξαν σωστά.

 

έχω κερδίσει 3 φορές μέχρι τώρα από το thelab ( 2 άδειες χρήσης για software και ένα παιχνίδι για xbox)

τα οποία τα έκανα δώρο καθώς μου ήταν άχρηστα, άλλα ποτέ δεν έκατσα να σκάσω για τίποτα (για τα δώρα η για την πρωτιά)

*παραπονέθηκα μία φορά για τις συμμετοχές μέσο facebook

 

στην τελική αν δεν είμαστε άξιοι να παίξουμε δίκαια μεταξύ μας, καλά να πάθουμε...

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.