Jump to content



Εισαγωγή link σε μήνυμα


salde

Recommended Posts

Τις τελευταίες ημέρες όταν προσπαθώ να εισάγω λινκ σε κάποιο μήνυμα, το πεδίο που είναι για τον τίτλο του λινκ συχνά μένει κενό και φυσικά το λινκ δεν περνά στο μήνυμα. Αυτό συμβαίνει τόσο σε περιπτώσεις όπου θέλω να αντιστοιχίσω το λινκ σε κάποια λέξη του κειμένου -ενώ έχω επιλέξει την λέξη δεν εμφανίζεται στο πεδίο εισαγωγής- όσο και σε περιπτώσεις όπου απλώς θέλω να περάσω τον σύνδεσμο χωρίς «λέξη τίτλο» ώστε να φαίνεται απλώς η διεύθυνση του συνδέσμου στο κείμενο.

Όταν δηλαδή κάνω το paste με την διεύθυνση στο πρώτο πεδίο εισαγωγής, το δεύτερο πεδίο απλώς μένει κενό, το κανονικό ήταν να εμφανίζει είτε την λέξη που διάλεξα είτε την ίδια την διεύθυνση που βάζω στο πρώτο πεδίο αν δεν είχα διαλέξει κάποια λέξη. Κι αν θέλω να περάσω το λινκ στο μήνυμα πρέπει να συμπληρώσω το δεύτερο πεδίο με το χέρι.

Είναι κάποια αλλαγή εκ μέρους σας;

Link to comment
Share on other sites

δοκιμη

image.thumb.png.d925e88e8a7a43661442c10f52e9d336.png
 

Πριν ανοίξω τα δύο πεδία για να εισάγω το λινκ, είχα επιλέξει την λέξη Δοκιμή. Αυτή κανονικα έπρεπε να εμφανιστεί αυτομάτως καθώς ήταν επιλεγμένη, στο δεύτερο πεδίο που γράφει Link text, να συμπληρώσω στο πρώτο πεδίο την διεύθυνση και να μπει στο κείμενο. Δεν εμφάνισε τίποτα στο δεύτερο πεδίο.

Link to comment
Share on other sites

Αυτό είχα κάνει βρε: «Πριν ανοίξω τα δύο πεδία για να εισάγω το λινκ, είχα επιλέξει την λέξη Δοκιμή.» Δεν εμφάνισε τίποτα όταν άνοιξαν τα πεδία ενώ ήταν επιλεγμένη κι έπρεπε να την εμφανίσει έτσι όπως δείχνεις. Κουλό. Δεν το κάνει πάντοτε εντωμεταξύ, μερικές φορές την ανεβάζει στο πεδίο κανονικά.

Link to comment
Share on other sites

Κάτι παίζει με τον Browser σου ούτε εγώ έχω κάποιο θέμα

Δοκίμασε με κάποιον άλλον browser και λογικά δεν θα το συναντήσεις

Πριν καθαρίσεις την cache σου άνοιξε τον browser σε safe mode όπου θα είσαι χωρίς τα add ons να δεις αν το κάνει

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

χαχα τζιντιπι μην με πιέζεις, έρχεται, ελπίζω εντός του μηνός να το καταφέρω. Αν δεν είχα το κόλλημα να το θέλω σε ξεχωριστό φυσικό drive και σε persistent εγκατάσταση εκτός κουτιού θα το είχα εγκαταστήσει για δοκιμή ήδη.

admin, αυτά είναι που φοβάμαι κι εγώ. Έχω δοκιμάσει δυο διαφορετικούς, έχω καθαρίσει 200 φορές cache, εύχομαι να μην χρειάζονται uninstall. Θα δοκιμάσω και logout, extensions δεν έχω εκτός από τους κόφτες οι οποίοι είναι κλειστοί για το λαμπ. Εν τω μεταξύ μου κάνει και κουλά στο φορμάρισμα κειμένου, επιλέγω κείμενο για Bold, πατώ το B και δεν κάνει τίποτα, πρέπει να πάω στο πληκτρολόγιο με Ctrl+B για να το περάσει,  παρομοίως δεν το κάνει πάντα.

Thx boyz and girlz.

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.