def Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22, 2020 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22, 2020 Ανακοινώθηκε επίσημα από Micro τι hardware πρέπει να έχεις για να παίξεις τέλεια.... Το FS 2020. Microsoft Flight Simulator 2020's most impressive visuals will need heavyweight hardware WWW.CNET.COM The minimal specs are fairly reasonable, but for the ideal... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Απρίλιος 22, 2020 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2020 Εντάξει συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια. Οι θιασώτες του FSX έχουν γνώση 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Απρίλιος 22, 2020 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2020 Σε καμια 10ρια χρονια θα το βαλω Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Απρίλιος 22, 2020 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2020 Σιγα τα σπεκς .... εδω πλεον το minecraft εχει ΡΤΧ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Απρίλιος 23, 2020 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2020 Η αληθεια ειναι οτι περιμενα πιο βαρια specs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Απρίλιος 23, 2020 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2020 1 minute ago, GoMaR said: Η αληθεια ειναι οτι περιμενα πιο βαρια specs. Αυτά τα specs ανακοινώνονται. Όταν κυκλοφορήσει κανονικά το παιχνίδι θα διαπιστώσουμε ότι θα ζητάει ακόμα παραπάνω... Είμαι περίεργος να δω το scaling με τους πυρήνες... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumaru99 Απρίλιος 25, 2020 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2020 Με την έκδοση του P3D v5 να έχει βελτιώσει σημαντικά την απόδοση, πιστεύω πως με το level up που δίνει σχεδόν σε όλους τους τομείς το FS2020 θα είναι αρκετά βελτιστοποιημένο στον τομέα αυτό. Σίγουρο είναι πως σημαντικό ρόλο θα παίξει πλέον ο αποθηκευτικός χώρος, μιας και φαντάζει μονόδρομος ένας SSD. Για να δούμε όμως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούνιος 26, 2020 Author #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2020 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Αύγουστος 9, 2020 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2020 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Αύγουστος 12, 2020 Author #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2020 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Αύγουστος 12, 2020 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2020 (edited) Λεω να το παρω και εγω. Δεν εχω ασχοληθει ποτε αλλα παντα ηθελα. Με ενα hotas για αρχη κανουμε δουλεια; Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 12, 2020 από fatalara 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Αύγουστος 12, 2020 Author #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2020 44 minutes ago, fatalara said: Λεω να το παρω και εγω. Δεν εχω ασχοληθει ποτε αλλα παντα ηθελα. Με ενα hotas για αρχη κανουμε δουλεια; μια χαρα θα κανεις την δουλεια σου ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Αύγουστος 12, 2020 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2020 πριν 50 λεπτά, το μέλος def έγραψε: μια χαρα θα κανεις την δουλεια σου ! Σκεφτομουν το Χ56 της logitech. Καλα κανω η να παω σε φθηνοτερο; Το εχει στο public αλλα λεει saitek. Τωρα γιατι δεν ξερω. Τους εχει αγορασει η logitech και απο την στιγμη που λεει προπαραγγελια δεν θα επρεπε να γραφει logitech Χ56; Saitek Pro Flight X56 H.O.T.A.S. - Joysticks - PC | Public WWW.PUBLIC.GR Δες εδώ αναλυτικά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Αύγουστος 12, 2020 Author #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2020 51 minutes ago, fatalara said: Σκεφτομουν το Χ56 της logitech. Καλα κανω η να παω σε φθηνοτερο; Το εχει στο public αλλα λεει saitek. Τωρα γιατι δεν ξερω. Τους εχει αγορασει η logitech και απο την στιγμη που λεει προπαραγγελια δεν θα επρεπε να γραφει logitech Χ56; Saitek Pro Flight X56 H.O.T.A.S. - Joysticks - PC | Public WWW.PUBLIC.GR Δες εδώ αναλυτικά! Πολλά τα χρήματα φίλε μου, έχει πολύ καλές επιλογές με πιο λίγα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Αύγουστος 12, 2020 #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2020 πριν 4 λεπτά, το μέλος def έγραψε: Πολλά τα χρήματα φίλε μου, έχει πολύ καλές επιλογές με πιο λίγα. Δωσε ινφο οποτε μπορεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GFFermari Αύγουστος 15, 2020 #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2020 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Αύγουστος 17, 2020 Author #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2020 (edited) Αυτό το προσωρινά εξαντλημένο από τα Ελληνικά μαγαζιά τι σημαινει? Αφού αύριο ει αι η επίσημη κυκλοφορία του. Δηλαδή αυτήν που έκαναν προπαραγγελια αύριο θα το έχουν, αφού είναι ημέρα κυκλοφορίας, θα υπάρχει στα ράφια? Και Πότε εξαντλήθηκε αφού ακόμα δεν κυκλοφόρησε. Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 17, 2020 από def Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Αύγουστος 18, 2020 #18 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2020 Καμια προταση για joystick? Ε? καταπληκτικοι κυριοι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Αύγουστος 18, 2020 Author #19 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2020 24 minutes ago, fatalara said: Καμια προταση για joystick? Ε? καταπληκτικοι κυριοι? μεχρι ποσα χρηματα φιλε μου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Αύγουστος 18, 2020 Author #20 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2020 Από τα, καλύτερα φίλε μου σε αυτά τα χρήματα. Logitech Extreme 3D Pro Joystick | Plaisio WWW.PLAISIO.GR Κυριάρχησε στους εικονικούς αιθέρες με 12 κουμπιά... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts