Jump to content



Ψηφίστε για τη δημιουργία native linux client για virtual background tool


gdp77

Recommended Posts

Στις μέρες μας πολύς κόσμος εμπλέκεται με τηλεργασία, τηλεκπαίδευση κτλ. Η ανάγκη για virtual background tools είναι αυξημένη, είτε για πιο επαγγελματικό look στις τηλεδιασκέψεις μας είτε για λόγους ιδιωτικότητας. Στα windows ένα από τα καλύτερα εργαλεία για αυτή τη δουλειά, που δεν απαιτεί green screen είναι το Xsplit Vcam (επί πληρωμή). Δωρεάν εργαλεία που να φτάνουν σε αυτό το επίπεδο δεν υπάρχουν. Το Vcam μπορεί να προσθέσει φόντο μια εικόνα ή ακόμα και video με εξαιρετική επιτυχία, δημιουργώντας μια εικονική κάμερα και αυτήν την κάμερα την δηλώνουμε ως είσοδο σε οποιοδήποτε πρόγραμμα τηλεδιασκέψεων χρησιμοποιούμε.

 

Προσωπικά αναγκάζομαι και χρησιμοποιώ windows για την τηλεργασία μου, καθώς η εταιρεία που εργάζομαι έχει επιλέξει λογισμικό windows only, αλλά ακόμα και αυτό να μην ίσχυε, πάλι σε windows θα εργαζόμουν λόγω του ότι έχω ανάγκη το xsplit vcam.

 

Στα forums του Vcam έχει ξεκινήσει ένα δημοφιλές feature request για ανάπτυξη linux client. Παρακαλώ πολύ να στηρίξετε την προσπάθεια με ένα upvote και σχόλιο. Ακόμα και να μην το χρησιμοποιείτε ή να μην σας χρειάζεται, είναι κάτι που θα βοηθήσει στην περαιτέρω διείσδυση του Linux.

 

https://ideas-xvc.xsplit.com/suggestions/85211/linux-support-for-vcam

 

Ευχαριστώ πολύ!

Έγινε επεξεργασία από gdp77
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.