Jump to content



Αγορά λάπτοπ για τα βασικά + home schooling


Recommended Posts

Καλησπέρα! 

 

Το λοιπόν, έριξε η γυναίκα το λάπτοπ της από το διώροφο κρεβάτι των μικρών και έγινε θρύψαλα. Είχε ένα Samsung  NP740U3E το οποίο έδειχνε τα χρόνια του και γενικά έτρωγε ζόρια αν και είχε περασμένα μόνο τα βασικά και γενικά ήταν μόνο για κάνα excelάκι και σερφάρισμα. Είχε ωραίο φινίρισμα πάντως, αυτό του το δίνω.

 

Τώρα στη δουλειά έχω ένα HP Elitebook 840 G7 που από χαρακτηριστικά είναι τούμπανο αλλά κάτι σαν να μη τραβάει και σε δαύτο. Ίσως βέβαια παίζουν ρόλο και οι σαβούρες που τρέχουν για το γραφείο.

 

Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την αντοχή και τις επιδόσεις του προηγούμενου λάπτοπ που είχα στην δουλειά, ένα Lenovo T440 και παλιότερα η γυναίκα ένα Dell Vostro 3300 (ακόμα υπάρχει το τελευταίο και είναι τώρα το backup); αναφορικά με την ηλικία τους και το hardware που φοράγανε εννοείται.  Οπότε μάλλον κλίνω προς αυτές τις μάρκες εκτός αν κανένα MSI, Gigabyte ή Huawei έχουν καμιά καλή προσφορά. 

 

Budget μάλλον γύρω στα 600-700 ευρώ. Δεν έχω καμμία επαφή με τους φορητούς πέραν αυτών που μου δίνουν στη δουλειά, hence the question ασούμε 

 

Θενξ!!

Link to comment
Share on other sites

Πάντως, μιας και τα Windows 11 θα κυκλοφορήσουν εντός των ημερών, και υπάρχει και εφεδρικό λάπτοπ, ίσως είναι καλύτερα να περιμένετε να κυκλοφορήσουν στην αγορά φρέσκα μοντέλα με Windows 11. Υποθέτω πως αυτό θα γίνει οπωσδήποτε προ των εορτών. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

https://www.skroutz.gr/s/30682398/HP-15s-eq2011nw-Ryzen-5-5500U-8GB-512GB-FHD-No-OS.html

601€ με cpu 6/12, IPS panel, 512 SSD. Τα 8GB RAM επαρκούν για τα "βασικά και home-schooling" και αν χρειαστείς στο μέλλον βάζεις άλλα 8.  Δίνεις και 10€ για ένα κλειδάκι windows και είσαι κομπλέ ή δεν δίνεις τίποτα αν βάλεις linux. 

Έγινε επεξεργασία από gdp77
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Δυνατο το ΗΡ στα 600€ αλλα θα προτιμουσα 4600Η αντι για 5500U, πχ https://www.skroutz.gr/s/27450111/Lenovo-IdeaPad-Gaming-3-15ARH05-Ryzen-5-4600H-8GB-512GB-GeForce-GTX-1650-FHD-W10-Home-US-Keyboard-Onyx-Black.html .

 

Η διαφορα των 170€ ειναι σημαντικη βεβαια στη κατηγορια αυτη των budget laptops.

Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, Spirosssss said:

Ευχαριστώ πολύ για όλες τις απαντήσεις σας! Μερικές ξέφευγαν από το budget αλλά ήταν όντως ενδιαφέρουσες. Λάπτοπ βρέθηκε, ας κλειδώσει παρακαλώ το παρών :)

 

Ε πες σε τι κατέληξες τελικά.... ?

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.