Jump to content



Αγορά κατσαρόλας


Γιώργος 1

Recommended Posts

Εγώ άκουσα/διαβασα την συμβουλη του @GriGaS και παραγγειλα από ΙΚΕΑ ένα εφεδρικο σετακι κατσαρολες

Φαίνονται πολύ καλές για τα λεφτά τους έχω να πω.

 

55.jpg54.jpg56.jpg57.jpg

 

Περισσότερα μόλις χρησιμοποιηθούν!

  • Like 8
Link to comment
Share on other sites

πριν 3 ώρες, το μέλος Γιώργος 1 έγραψε:

Να πάρεις Fissler, και μετά για οτιδήποτε πάθη το χερούλι της χύτρας να πρέπει να το αλλάξεις όλο με 100 ευρώ.

Μιά φορά κάνεις τέτοιο λάθος. 😀

 

 

 

 

Ανάλογα τη Fissler, η δική μου έχει αυτό

20210216160032_fissler_610_000_00_770_0_
WWW.SKROUTZ.GR

Βρες τιμές για Fissler Λαβή Χύτρας Comfort 610-000-00-770/0 σε 2 καταστήματα στο Skroutz. Διάβασε χαρακτηριστικά & πραγματικές αξιολογήσεις χρηστών!

 

Link to comment
Share on other sites

πριν 21 ώρες, το μέλος karmen1983 έγραψε:

20211230_221554.jpg20211230_221558.jpg20211230_221601.jpg

 

Με κάθε επιφύλαξη... αν το 205 είναι ο τύπος του ανοξείδωτου δεν έχει νικέλιο αλλά μαγγάνιο που σημαίνει επιρρεπές στη διάβρωση.

Αν από μέσα δεν είναι ομοιογενές και φαίνεται η ένωση όπως έξω, τότε είναι πρεσαριστό το στεφάνι στο ταψί με άγνωστο παρέμβασμα ανάμεσα τους που πιθανώς να έρχεται σε επαφή με το φαγητό

Τέλος το ανοξείδωτο έχει τη χειρότερη συμπεριφορά στη θερμοκρασία από όλα τα μέταλλα για αυτό τις καλές κατσαρόλες τις φτιάχνουν σάντουιτς με χαλκό αλουμίνιο κλπ

 

Την καλύτερη συμπεριφορά στη θερμοκρασία την έχει το μαντέμι

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Το διαβασα κ πηγα να δω. Απο μεσα ειναι πολυ γυαλιστερο κ δε βλεπω ενωση. Απο εξω ειναι ματ/βουρτσισμενο

Χαλια οι φωτογραφιες αλλα γυαλιζει σαν καθρεφτης το ατιμο

 

20211231_211634.jpg20211231_211705.jpg

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Μία ώρα πριν, το μέλος steve_m έγραψε:

αυτος ειναι ο σωστος πατος, προσεχουμε ειτε το ματι ειτε η φλογα να μην έχει διαμετρο μεγαλύτερη απο τον πατο, ετσι δεν κολλάει τιποτα και δεν καίγεται τιποτα

IMG_20211231_170941.jpg

Μπααα Sagra μακράν ; )

  • Haha 3
Link to comment
Share on other sites

On 12/26/2021 at 11:39 AM, karmen1983 said:

Εγώ άκουσα/διαβασα την συμβουλη του @GriGaS και παραγγειλα από ΙΚΕΑ ένα εφεδρικο σετακι κατσαρολες

Φαίνονται πολύ καλές για τα λεφτά τους έχω να πω.

 

55.jpg54.jpg56.jpg57.jpg

 

Περισσότερα μόλις χρησιμοποιηθούν!

 

χμμμ τα γυάλινα καπάκια μπαίνουν φούρνο;

Link to comment
Share on other sites

πριν 47 λεπτά, το μέλος JaguarOne έγραψε:

 

χμμμ τα γυάλινα καπάκια μπαίνουν φούρνο;

ναι την εχω βάλει με το καπάκι σε φουρνο κατ 'επανάληψη

Έγινε επεξεργασία από xdoc
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

On 31/12/2021 at 8:09 ΜΜ, το μέλος ΓιαγκΤ έγραψε:

 

Με κάθε επιφύλαξη... αν το 205 είναι ο τύπος του ανοξείδωτου δεν έχει νικέλιο αλλά μαγγάνιο που σημαίνει επιρρεπές στη διάβρωση.

Αν από μέσα δεν είναι ομοιογενές και φαίνεται η ένωση όπως έξω, τότε είναι πρεσαριστό το στεφάνι στο ταψί με άγνωστο παρέμβασμα ανάμεσα τους που πιθανώς να έρχεται σε επαφή με το φαγητό

Τέλος το ανοξείδωτο έχει τη χειρότερη συμπεριφορά στη θερμοκρασία από όλα τα μέταλλα για αυτό τις καλές κατσαρόλες τις φτιάχνουν σάντουιτς με χαλκό αλουμίνιο κλπ

 

Την καλύτερη συμπεριφορά στη θερμοκρασία την έχει το μαντέμι

image.thumb.png.053504d14165b6b151c4e2c444ca3279.png

  • Like 1
  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.