ARMAGEDDON Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2022 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2022 (edited) Καλησπέρα μετά από 10 χρόνια αναμονής ίσως και περισσότερα επιτέλους θα έρθει ΕΥΡΩΠΗ στις 11 ΦΛΕΒΑΡΗ 2022 ! το επίσημο site , γίνεται διάθεση μέσω steam , και οι server της amazonhttps://www.playlostark.com/en-gb να πέσουν τα TRAILER αλλά επειδή είμαστε hardcore θα πέσει το αρχικό πρώτα αν και αναγράφει 7 χρόνια πριν, σας λέω ότι το πρωτοείδα κάπου στο 2012 κάπου εκεί, οπότε δείτε το με μυαλό πριν 10 χρόνια σε gaming και επιτέλους μετά από 10 χρόνια περίπου έχουμε το επίσημο release στην ΕΥΡΩΠΗ Character creation char Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 18, 2022 από ARMAGEDDON 3
kpetros Ιανουάριος 18, 2022 #3 Ιανουάριος 18, 2022 Free to play = pay to win η στην καλυτερη "παιξε 12 ωρες την μερα to win " 1
ARMAGEDDON Ιανουάριος 18, 2022 Author #4 Ιανουάριος 18, 2022 Δεν τα φτιάχνουν για την ψυχή της μάνας τους οπότε ...
kpetros Ιανουάριος 18, 2022 #5 Ιανουάριος 18, 2022 Μία ώρα πριν, το μέλος ARMAGEDDON έγραψε: Δεν τα φτιάχνουν για την ψυχή της μάνας τους οπότε ... Ας μου ζητησουν ενα 60αρι να το αγορασω και να τελειωσει εκει η υποθεση . Αν θελουν εξτρα , ας πουλησουν skins Οσα παιχνιδια εχουν αυτο το μοτιβο , κρατανε 10ετιες . Τα υπολοιπα ειναι εφημερα (φυσικα θα το παιξω οπως και να εχει ) 1
panoc Ιανουάριος 19, 2022 #6 Ιανουάριος 19, 2022 Δεν εχω παιξει ποτε MMORPG, αλλα ειδα βιντεακια και ψηθηκα ασχημα Επειδη βασικα ειναι ολα κινεζικα για μενα ; Θα κανω μερικες ερωτησεις για διαφορα πραγματα που διαβασα και μπορειτε να κραξετε ανετα Τι σημαινει ενας χαρακτηρα ανα σερβερ? Λογικα απο οτι καταλαβα αγοραζεις σλοτ και για αλλους χαρακτηρες οποτε που τους παιζεις αυτους? Δε μπορεις να διαλεξεις σερβερ να βαλεις το χαρακτηρα σου ? Μπορεις να αλλαξεις σερβερ? Πχ εχεις ενα φιλο σε αλλο σερβερ δε μπορει να πας εκει (αφου εχεις ηδη ξεκινησει σε διαφορετικο) ? Οταν πεθαινεις τι γινεται ?
kpetros Ιανουάριος 19, 2022 #7 Ιανουάριος 19, 2022 Σχεδον σε ολα τα ΜΜΟ , διαλεγεις εναν σερβερ στην αρχη (πχ αμερικη ,ευρωπη ) η μπορει αντι να τους κατηγοριοποιουν ετσι , να τους εχουν δωσει καποιο ονομα . Μετα οσους χαρακτηρες φτιαξεις , παιζουν σε αυτον τον κοσμο και εκτος απο λιγοστες περιπτωσεις δεν μπορεις να ερθεις σε επαφη με παιχτη που βρισκεται σε αλλον σερβερ εκτος αμα το παιχνιδι στο επιτρεπει μεσα απο αλλα modes , οπως για παραδειγμα το pvp matchmaking (γενικα περιοχες που ειναι ανεξαρτητες απο το open world) Αν πεθανεις , ξαναβγαινεις σε καποιο κοντινο σημειο - συνηθως πολη . Αλλα σχεδον σε ολα υπαρχει η επιλογη να σε αναστησουν αλλοι παιχτες στο ιδιο σημειο .
panoc Ιανουάριος 19, 2022 #8 Ιανουάριος 19, 2022 Μόλις τώρα, το μέλος kpetros έγραψε: Σχεδον σε ολα τα ΜΜΟ , διαλεγεις εναν σερβερ στην αρχη (πχ αμερικη ,ευρωπη ) η μπορει αντι να τους κατηγοριοποιουν ετσι , να τους εχουν δωσει καποιο ονομα . Μετα οσους χαρακτηρες φτιαξεις , παιζουν σε αυτον τον κοσμο και εκτος απο λιγοστες περιπτωσεις δεν μπορεις να ερθεις σε επαφη με παιχτη που βρισκεται σε αλλον σερβερ εκτος αμα το παιχνιδι στο επιτρεπει μεσα απο αλλα modes , οπως για παραδειγμα το pvp matchmaking (γενικα περιοχες που ειναι ανεξαρτητες απο το open world) Αν πεθανεις , ξαναβγαινεις σε καποιο κοντινο σημειο - συνηθως πολη . Αλλα σχεδον σε ολα υπαρχει η επιλογη να σε αναστησουν αλλοι παιχτες στο ιδιο σημειο . Ευχαριστω! εγω νομιζα οτι οταν επιλεγεις σερβερ εχει τιποτα 100αδες οπως πχ στο battlefield Αμα ειναι 1-2-3 σερβερ Ευρωπη ας πουμε νταξ, ευκολα τα πραγματα φανταζομαι ολοι εκει θα ειναι Δεν εχω ιδεα αμα μου αρεσει, αλλα απο το να βρισω στο cod/apex κλπ, καλυτερο ειναι. Δεδομενου οτι λατρευω diablo/torchlight κλπ μαλλον θα μου αρεσει και αυτο.
ARMAGEDDON Φεβρουάριος 9, 2022 Author #9 Φεβρουάριος 9, 2022 ΑΠΛΑ ΤΟ ΘΕΛΩ ΟΛΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ επειδή θα είναι free δοκιμάστε το
panoc Φεβρουάριος 9, 2022 #10 Φεβρουάριος 9, 2022 (edited) To παιχνιδι ειναι απιστευτα διασκεδαστικο, δε ξερω πως ειναι τα αλλα mmo -δεν εχω παιξει ποτε κανενα αλλο- αλλα τη βρισκω ατελειωτα Exoyme μαζευτει και παρεα και γινετε τζερτζελο Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 9, 2022 από panoc 1
ARMAGEDDON Φεβρουάριος 9, 2022 Author #11 Φεβρουάριος 9, 2022 13 λεπτά πριν, το μέλος panoc έγραψε: To παιχνιδι ειναι απιστευτα διασκεδαστικο, δε ξερω πως ειναι τα αλλα mmo -δεν εχω παιξει ποτε κανενα αλλο- αλλα τη βρισκω ατελειωτα Exoyme μαζευτει και παρεα και γινετε τζερτζελο μέχρι στιγμής που παίζω καμιά ώρα έχει όλα τα χαρακτηριστικά , πάρε quest και δώστου quest πάρε δώσε !
ARMAGEDDON Φεβρουάριος 10, 2022 Author #13 Φεβρουάριος 10, 2022 (edited) 3 λεπτά πριν, το μέλος fatalara έγραψε: Πως παιζετε? 11 φεβρουαριου λεει release. Έχει founders πακετακια και δίνουν head star 3 μέρες πριν τις 11 του μήνα Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 10, 2022 από ARMAGEDDON 2 1
fatalara Φεβρουάριος 10, 2022 #14 Φεβρουάριος 10, 2022 Παραδειγμα θα δωσω, προς μερικους, μην το παρετε προσωπικα. Τους εσκιμωους με τα ψυγεια τους βλεπετε?
ARMAGEDDON Φεβρουάριος 10, 2022 Author #15 Φεβρουάριος 10, 2022 13 λεπτά πριν, το μέλος fatalara έγραψε: Παραδειγμα θα δωσω, προς μερικους, μην το παρετε προσωπικα. Τους εσκιμωους με τα ψυγεια τους βλεπετε? Ποιους εσκιμωους πια ψυγεία Μόνο Fujitsu 1
fatalara Φεβρουάριος 10, 2022 #16 Φεβρουάριος 10, 2022 6 λεπτά πριν, το μέλος ARMAGEDDON έγραψε: Ποιους εσκιμωους πια ψυγεία Μόνο Fujitsu Ξερουν αυτοι γιατι λεω.
fatalara Φεβρουάριος 13, 2022 #17 Φεβρουάριος 13, 2022 Μπηκε κανεις σημερα? Μου βγαζει Disconected πριν καν πατησω τον server.
kpetros Φεβρουάριος 13, 2022 #18 Φεβρουάριος 13, 2022 13 λεπτά πριν, το μέλος fatalara έγραψε: Μπηκε κανεις σημερα? Μου βγαζει Disconected πριν καν πατησω τον server. Και εμενα σφαλμα , cannot connect to login server η κατι τετοιο Σε ποιον σερβερ εχετε μπει ?
panoc Φεβρουάριος 13, 2022 #19 Φεβρουάριος 13, 2022 (edited) Κανεις εως ελαχιστοι μπαινουν, μετα τις περιπου 17.00 ακομα και οσοι ηταν σε queue φαγανε disconnect, τα εχουν σκατωσει τοσο που δε μπορουν να το συμαζεψουν με τιποτα. Εφτιαξα και poster για την περιπτωση. Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 13, 2022 από panoc 1
ARMAGEDDON Φεβρουάριος 13, 2022 Author #20 Φεβρουάριος 13, 2022 Ναι παίζει εγώ έχω mokoko Kai Spectre kapws etsi
Recommended Posts