Jump to content



Πείτε Ό,τι Θέλετε v8


Recommended Posts

32 λεπτά πριν, το μέλος TopCLR έγραψε:

Χρόνια πολλά Simon!

Θα ήθελα κέρασμα αλλά δεν θα περάσω από το θυρωρείο, οπότε δεν θα πάρω! :p

 

 

 

Και να πέρναγες δε θα έπαιρνες πάντως.

  • Haha 1
  • Wow 1
Link to comment
Share on other sites

Χρόνια τώρα δυσκολεύομαι στην κατάποση της μπουγάτσας με κρέμα. Φταίει ότι έχει μεγάλη θερμοχωρητικότητα; Μήπως ο ρυθμός απαγωγής θερμότητας μειώνεται με την προσθήκη άχνης και κανέλας, επειδή φράζουν οι πόροι του φύλλου; Τροφή για σκέψη. 

  • Like 1
  • Haha 6
Link to comment
Share on other sites

Βιάζεσαι. Άστη να κρυώσει λίγο!

Είναι γνωστό ότι η θερμοχωρητικότητα της κρέμας είναι τεράστια σε σύγκριση με αυτή του φύλλου μπουγάτσας. Έτσι, ενώ το φύλλο φαίνεται να έχει κρυώσει αρκετά δια βρώση, το εσωτερικό βράζει σαν ζουμί σε καζάνι στην κόλαση.

  • Like 3
  • Agree 1
  • Haha 3
Link to comment
Share on other sites

1 ώρα πριν, το μέλος PetrosD έγραψε:

Βιάζεσαι. Άστη να κρυώσει λίγο!

Είναι γνωστό ότι η θερμοχωρητικότητα της κρέμας είναι τεράστια σε σύγκριση με αυτή του φύλλου μπουγάτσας. Έτσι, ενώ το φύλλο φαίνεται να έχει κρυώσει αρκετά δια βρώση, το εσωτερικό βράζει σαν ζουμί σε καζάνι στην κόλαση.

Δεν μπορώ να περιμένω! 

Μια σκέψη απαγωγής της θερμότητας μέσω αερόψυξης πέφτει στο κενό, λόγω των αιωρούμενων σωματιδίων άχνης και κανέλας. 

 

  • Haha 5
Link to comment
Share on other sites

4 λεπτά πριν, το μέλος astrolabos έγραψε:

Comedy Central What GIF by Lights Out with David Spade

Α, μπαα, τίποτα. Μια συζήτηση για μπουγάτσα "ξέφυγε" από το φαγητο thread και μπήκε στο ΠΟΘ!

Όλα καλά μέχρι τώρα!

 

Καλησπέρα!

Spoiler

Τώρα χάλασαν λίγο, μιας και σήμερα δεν ακούστηκαν καλημέρες/καλησπέρες! :p

 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.