Cyber_Cookie Φεβρουάριος 13 Author #12301 Φεβρουάριος 13 2 minutes ago, HotPeanut said: Τυχαίο μενσιο @Cyber_Cookie Reveal hidden contents 5
p55 Φεβρουάριος 13 #12302 Φεβρουάριος 13 1 ώρα πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε: Και έξτρα rep points απο μένα αν κάνετε και μένσιο τον closeted καλημεράκια τον καβασάκι. 2 2
p55 Φεβρουάριος 14 #12305 Φεβρουάριος 14 Καλημέρα και ♥ μόνο στον Άστρο και όχι στον άλλο γιατί μόνο ο Άστρο είναι καλό παιδί . Στον άλλο καλημέρα σκέτη, ξεροσφύρι . 3
sstav Φεβρουάριος 14 #12306 Φεβρουάριος 14 καλησπέρα πλέον... στο πανηγύρι της eurovision πανε να στειλουν ακύλλες και καληδουλειανικους...στείλτε ρε την στεφι... 2
DEADLAZARUS Φεβρουάριος 15 #12308 Φεβρουάριος 15 Τα λουλούδια στους αντικαλημεράκηδες από εμένα. Καλημέρα. 4
PetrosD Φεβρουάριος 15 #12309 Φεβρουάριος 15 On 13/2/2026 at 10:23 ΠΜ, το μέλος p55 έγραψε: να σπάσετε τα κουλά σας σαν την Μαρέβα . Να ρωτήσω τώρα εγώ ή θα γίνω κακός; Αφού το ατύχημα έγινε στην Ιταλία, γιατί δεν πήγε σε νοσοκομείο στην Ιταλία, για πιο γρήγορα-πιο κοντά; Γιατί χειρουργήθηκε στο ΚΑΤ; Πώς ήρθε γρήγορα από την Ιταλία στο ΚΑΤ; Το εθνικό σύστημα υγείας πλήρωσε για τη μεταφορά της ή με δικά τους έξοδα; Ποιά δικά τους δηλαδή, του Έλληνα φορολογούμενου... 1
HotPeanut Φεβρουάριος 15 #12311 Φεβρουάριος 15 7 λεπτά πριν, το μέλος PetrosD έγραψε: Να ρωτήσω τώρα εγώ ή θα γίνω κακός; Αφού το ατύχημα έγινε στην Ιταλία, γιατί δεν πήγε σε νοσοκομείο στην Ιταλία, για πιο γρήγορα-πιο κοντά; Γιατί χειρουργήθηκε στο ΚΑΤ; Πώς ήρθε γρήγορα από την Ιταλία στο ΚΑΤ; Το εθνικό σύστημα υγείας πλήρωσε για τη μεταφορά της ή με δικά τους έξοδα; Ποιά δικά τους δηλαδή, του Έλληνα φορολογούμενου... https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/aD25orO_460svav1.mp4 2
p55 Φεβρουάριος 15 #12312 Φεβρουάριος 15 13 λεπτά πριν, το μέλος PetrosD έγραψε: Αφού το ατύχημα έγινε στην Ιταλία, γιατί δεν πήγε σε νοσοκομείο στην Ιταλία, για πιο γρήγορα-πιο κοντά; Τα είπαμε, κουλάθηκε και χωρίς χέρια δεν μπορούσε να συνεννοηθεί με τους Ιταλούς γιατρούς . 10 λεπτά πριν, το μέλος HotPeanut έγραψε: Το εθνικό σύστημα υγείας πλήρωσε για τη μεταφορά της ή με δικά τους έξοδα; 21 λεπτά πριν, το μέλος PetrosD έγραψε: δικά τους έξοδα Τα δικά μας είναι δικά τους και τα δικά τους ανήκουν σε αυτούς . 1
astrosunnefo Φεβρουάριος 15 #12313 Φεβρουάριος 15 On 14/2/2026 at 10:24 ΠΜ, το μέλος p55 έγραψε: Καλημέρα και ♥ μόνο στον Άστρο και όχι στον άλλο γιατί μόνο ο Άστρο είναι καλό παιδί . Στον άλλο καλημέρα σκέτη, ξεροσφύρι . Εμείς, τ' αστρόπαιδα, είμαστε γαμώ τα παιδιά. Επιβεβαιώνω. Μόνο η παρουσία μας είναι σαν μια τεράστια ΚΑΛΗΜΕΡΑ στον πλανήτη Γη. Ε, Άστρο 1; 3
astrolabos Φεβρουάριος 15 #12314 Φεβρουάριος 15 9 ώρες πριν, το μέλος p55 έγραψε: με πολλές ευχές 2 ώρες πριν, το μέλος astrosunnefo έγραψε: Ε, Άστρο 1; γτσσ Κυριακάτικα Άστρο 2 4
Cyber_Cookie Φεβρουάριος 15 Author #12315 Φεβρουάριος 15 3 hours ago, astrosunnefo said: Ε, Άστρο 1; 1 hour ago, astrolabos said: Άστρο 2 9
astrosunnefo Φεβρουάριος 15 #12316 Φεβρουάριος 15 17 λεπτά πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε: Έγραψες!!
DEADLAZARUS Φεβρουάριος 16 #12318 Φεβρουάριος 16 Δεν θα μας κλείσουν το στόμα οι αντικαλημεράκηδες. Καλημέρα και καλή εβδομάδα, ομορφάντρες μου. 4
HotPeanut Φεβρουάριος 16 #12319 Φεβρουάριος 16 2 ώρες πριν, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε: Δεν θα μας κλείσουν το στόμα οι αντικαλημεράκηδες. Καλημέρα και καλή εβδομάδα, ομορφάντρες μου. Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: 13ωρο από σήμερα | in.gr WWW.IN.GR Τι αλλάζει στα εργασιακά • Ποιο είναι το περιβάλλον απασχόλησης που θα...
p55 Φεβρουάριος 16 #12320 Φεβρουάριος 16 54 λεπτά πριν, το μέλος HotPeanut έγραψε: Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: 13ωρο από σήμερα | in.gr WWW.IN.GR Τι αλλάζει στα εργασιακά • Ποιο είναι το περιβάλλον απασχόλησης που θα... MTSTKΙ G@MI€$ΑΙ . Αυτό και την καλημέρα μου στον κυρ Άστρο . 3
Recommended Posts