Jump to content



Αγορά οικονομικής τηλεόρασης με μικρές απαιτησεις


Recommended Posts

Καλησπέρα στη παρέα!

θελω να αγοράσω μια τηλεόραση για δώρο στους γονείς τώρα το Πάσχα. Είναι και ευκαιρία μιας κ θα κατέβω στο χωριό να τους την κρεμάσω κιόλας στον τοίχο.

Οι απαιτήσεις είναι να παίζει ο Σασμος και η γη της ελιάς. 😜

 

Δεν θελω να ανέβω πάνω από τα 550€ και επειδή το χωριό είναι απομακρυσμένη περιοχή κ το μόνο που πάει με δωρεάν μεταφορικά είναι το πλαισιο, αναγκαστικά κοιτάμε από εκεί.

Ειμαι ανάμεσα σε αυτές τις δυο αλλά κάθε άλλη πρόταση δεκτή 

 

IMG_4262.png

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

WWW.PLAISIO.GR

Τηλεόραση 4K με Direct Full Array για εξαιρετική ομοιομορφία φωτεινότητας, ρεαλιστικό χρώμα, Dolby® Vision®, ήχο DTS® Virtual:X™ και AI 4K Upscaler και υποστήριξη Airplay 2.

 

έχεις και ρέστα...

 

 

Υγ 

WWW.RTINGS.COM

The Hisense A6/A65K is a budget, entry-level 4k TV released in 2023 as the...

 

Έγινε επεξεργασία από f117
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Η πλάκα είναι ότι τη σκέφτηκα τη turbox σαν λύση. Τους είχα πάρει μια πιο μικρούλα για τη κρεβατοκάμαρα και δεν εχω ακούσει παράπονο.

 

Τη Hisense την είδα κ αυτήν κ παρόλο που ανεβαίνει στην ελληνική αγορά δεν έχει τύχει να δω καμία από κοντά κ διστάζω…

 

Για την από πάνω ερώτηση. Εχουν Vodafone tv και ο λόγος που θέλω να τους πάρω άλλη είναι ότι το ένα κ μοναδικό hdmi που έχει η προηγούμενη χάλασε στη προσπάθεια της μάνας μου να το βάλει ανάποδα 😜Κάποια στιγμή θα το φτιάξω αλλά μέχρι τότε θέλω να τους πάρω μια αλλη

Link to comment
Share on other sites

9 ώρες πριν, το μέλος karmen1983 έγραψε:

Για τη Hisense με βλέπω τελικά! Θα παραγγείλω μερικές μέρες πριν κατέβω για να έρθει και να την κρεμάσω σα χταπόδι :p

 

 

ευχαριστω όλους!!!

 

Έβαλε σήμερα ο Κώτσος την 65αρα Hisense σε προσφορά για λίγες ώρες. Δεν ξέρω βέβαια αν βολεύει σαν μέγεθος σε σχέση με την 55αρα.

 

WWW.KOTSOVOLOS.GR

Με τέσσερις φορές περισσότερα pixel από μια απλή FHD TV και 4k ποιότητα εικόνας, η Hisense Ultra HD TV, σου μεταφέρει μια εικόνα υψηλής καθαρότητας και ρεαλιστικής απόδοσης χρωμάτων...

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Αναμεσα σε hisense και turbox θα επελεγα turbox. Hisense κατασκευαστικα ειναι χαλι μαυρο , εχουν κυκλοφορησει διαφορα video με τα led κολημενα στα πανελ.Turbo εχω 3 ( 2*40αρες 1*50 ) σε εξοχικο - υπνοδωματιο εδω και 4 χρονια και ειναι μια χαρα ειδικα για τα λεφτα τους αψογες. Το μονο που χαλασε ειναι το κουμπι του sleep στο τηλεχειριστηριο.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Στην οικονομικη κατηγορια, δες και TCL. Εγψ εχω την 55αρα C645 και η εικονα της ειναι ανωτερη απο ολες τις αλλες αυτης της κατηγοριας τιμης, μιας και φοραει qled ppanel της samsung. Το αρνητικο της ειναι πως προκειται για android tv και ορισμενες φορες η εναλλαγη μεταξυ μπολικων εφαρμογων φτανει τον επεξεργαστη της στα ορια του. Ειδικα οταν παιρνει η κορη μου το τηλεκοντρολ στα χερια της και παταει οτι κουμπι βρει μπροστα της... Κολλαει λιγο το συμπαν. Αλλα αν συμπεριφερεσαι νορμαλ, τοτε ειναι και η τιβι νορμαλ. Εχεις την κλασσικη καθυστερηση του android. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.