Dr_Nikiforos Αύγουστος 2, 2025 #101 Αύγουστος 2, 2025 (edited) 4 λεπτά πριν, το μέλος fatalara έγραψε: Ξερει κανεις, αν με αγορα στο steam χρειαζεται και ο launcher της ΕΑ? source Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 2, 2025 από Dr_Nikiforos edit 1
sstav Αύγουστος 4, 2025 #103 Αύγουστος 4, 2025 τι ωρα ελλάδας για εμας τους πληβείους το σάββατο; επειδη η διαφορά ευρω/δολ ειναι μεγάλη...δεν θα παιξουν πολλά κλειδια σε χαμηλότερη τιμή από 70 ευρώ;
knight_77 Αύγουστος 4, 2025 #105 Αύγουστος 4, 2025 To κατέβασα και εγώ και τώρα υπομονή 3 μέρες μιας και έχω early access open beta. Κρατάω μικρό καλάθι πάντως μετά τις τελευταίες κυκλοφορίες BF της ΕΑ.
Dr_Nikiforos Αύγουστος 4, 2025 #106 Αύγουστος 4, 2025 (edited) 2 ώρες πριν, το μέλος sstav έγραψε: τι ωρα ελλάδας για εμας τους πληβείους το σάββατο; επειδη η διαφορά ευρω/δολ ειναι μεγάλη...δεν θα παιξουν πολλά κλειδια σε χαμηλότερη τιμή από 70 ευρώ; 11:00πμ και για Πέμπτη και για τα Σάββατα. Χαμηλές τιμές θα παίξουν τις ημέρες που είναι να βγει το game και λίγο μετά. Τώρα με το hype των beta δεν πρόκειται να πάει κάτω από 65. 1€ early beta access στο all. Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 4, 2025 από Dr_Nikiforos
DEADLAZARUS Αύγουστος 6, 2025 #107 Αύγουστος 6, 2025 Battlefield 6 on Steam will not require EA’s launcher | KitGuru WWW.KITGURU.NET EA has confirmed that Battlefield 6 on Steam won’t require you to install and run EA’s 3rd-party launcher – as it...
sstav Αύγουστος 6, 2025 #108 Αύγουστος 6, 2025 πες μου ότι το σκέφτεσαι...αυτό μονο πες μου ...τέλος!!! αχαχα 1
DEADLAZARUS Αύγουστος 7, 2025 #109 Αύγουστος 7, 2025 Battlefield 6 Engine Choice: Frostbite Over Unreal Engine 5 WWW.GURU3D.COM Battlefield 6’s reliance on the Frostbite engine is rooted in both technical capabilities and practical...
sstav Αύγουστος 8, 2025 #111 Αύγουστος 8, 2025 πρώτες εντυπώσεις: κορυφαίος οπτικοακουστικός τομέας καλές πίστες που μπορείς να κινηθείς απο 10 μεριές πιο γρήγορο από τα προηγούμενα αλλά τα settings μπερδευουν αρκετές φορές κολλάει στο επόμενο matchmaking αρκετές φορες χάνεται το οπλο από τα χερια σου και φαίνεται το crosshair ενω με ads δεν φαίνεται τίποτα Για τα παραπάνω δεν μπορείς να κάνει exit από το game ...τερματίζεις και ξαναμπαίνεις... τον sniper τον έχουν ξεχάσει τελειως (δεν βοηθούν οι πιστες...θα του παρουν και το spawn beacon) ενώ στον assault εχουν δώσει και shotgun (ΕΛΕΟΣ). Το πιο παραμελημένο class. Εδωσαν sweet spot θα μου πείτε...ας του το πάρουν και αυτό ...να τον αφαιρεσουν τελείως μετά....όλοι assault παιδια... δωστε μου ένα zh να γίνει δουλιτσα! 1
sstav Αύγουστος 8, 2025 #112 Αύγουστος 8, 2025 οι πίστες οπως λεω ειναι απλά καλές.. οκ για τους codakides...αλλα΄πρέπει οπως & δήποτε να δώσουν πίστες πιο μεγάλες ... 1
icy20 Αύγουστος 8, 2025 #113 Αύγουστος 8, 2025 2 ώρες πριν, το μέλος sstav έγραψε: πρώτες εντυπώσεις: κορυφαίος οπτικοακουστικός τομέας καλές πίστες που μπορείς να κινηθείς απο 10 μεριές πιο γρήγορο από τα προηγούμενα αλλά τα settings μπερδευουν αρκετές φορές κολλάει στο επόμενο matchmaking αρκετές φορες χάνεται το οπλο από τα χερια σου και φαίνεται το crosshair ενω με ads δεν φαίνεται τίποτα Για τα παραπάνω δεν μπορείς να κάνει exit από το game ...τερματίζεις και ξαναμπαίνεις... τον sniper τον έχουν ξεχάσει τελειως (δεν βοηθούν οι πιστες...θα του παρουν και το spawn beacon) ενώ στον assault εχουν δώσει και shotgun (ΕΛΕΟΣ). Το πιο παραμελημένο class. Εδωσαν sweet spot θα μου πείτε...ας του το πάρουν και αυτό ...να τον αφαιρεσουν τελείως μετά....όλοι assault παιδια... δωστε μου ένα zh να γίνει δουλιτσα! αυτο με το οπλο μου το ειχε κανει μονο στην pre alpha. χτες επαιξα 5-6 ωρες δεν μου το εκανε ποτε.
fatalara Αύγουστος 8, 2025 #114 Αύγουστος 8, 2025 7 ώρες πριν, το μέλος sstav έγραψε: οι πίστες οπως λεω ειναι απλά καλές.. οκ για τους codakides...αλλα΄πρέπει οπως & δήποτε να δώσουν πίστες πιο μεγάλες ... Εαν παιξεις αυτες τις πιστες οπως ο codakias αιωνια σου η μνημη. 1
icy20 Αύγουστος 8, 2025 #115 Αύγουστος 8, 2025 32 λεπτά πριν, το μέλος fatalara έγραψε: Εαν παιξεις αυτες τις πιστες οπως ο codakias αιωνια σου η μνημη. Το εκανα χτες την τελευταια ωρα που επαιζα. Εφυγε alt f4. Σε ολα τα games negative kd... 1
icy20 Αύγουστος 10, 2025 #116 Αύγουστος 10, 2025 Η επιστροφη του @sstav μετα απο καμμια 5ετια. Καλα μη νομιζετε 2 game παιξαμε... 1
DEADLAZARUS Αύγουστος 10, 2025 #117 Αύγουστος 10, 2025 Battlefield 6 Open Beta Hits 500,000 Concurrent Players on Steam and Passes Call of Duty All-Time High - Insider Gaming INSIDER-GAMING.COM Battlefield 6 has smashed past the 500,000 concurrent player mark on Steam, surpassing Call of Duty's... Να δούμε πόσοι από αυτούς θα μείνουν στο τέλος.
sstav Αύγουστος 10, 2025 #118 Αύγουστος 10, 2025 (edited) για domination με τα shotguns που παιζουν δεν ... τεράστιο λάθος το 3ο όπλο στους assault...και ειδικά το shotgun... επίσης ειδα καπου ότι το javelin επιασε 300.000? και πόσοι άλλοι ειναι ακομα.... τα λεφτά που ζητάνε από μένα ειναι οχι παντως Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 10, 2025 από sstav
knight_77 Αύγουστος 10, 2025 #119 Αύγουστος 10, 2025 (edited) Όταν βγει σε sale, το ξανασυζητάμε. Για 70€ και από εμένα όχι. Δεν είναι κακό πάντως. Έχει καλές προοπτικές αρκει να γίνουν τα ανάλογα fixes. Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 10, 2025 από knight_77
fatalara Αύγουστος 10, 2025 #120 Αύγουστος 10, 2025 Δεν ξερω γιατι πραγμα μιλατε παντως καποιο αλλο παιχνιδι πρεπει να παιζετε.
Recommended Posts