Jump to content

Recommended Posts

γεια σας παίδες . εμένα μου βγάζει σφάλμα ότι πρέπει να κάνω reinstall το παιχνίδι και μου λέει να το αγοράσω . . Στον client μου δείχνει κανονικά ότι έχω την standard adition αγορασμένη . 

6 λεπτά πριν, το μέλος icy20 έγραψε:

Εφαγες το bug που εχουν φαει πολλοι. Καλη τυχη...

το δικό σου ξεκόλλησε? γιατί χθές είπες ότι κάτι έλεγε και σε εσένα .

Εγώ κατάφερα και μπήκα. Έπαιξα 2 map conquest όλα κομπλέ... Πιο smooth το παιχνίδι από την beta μου φάνηκε...

Αργότερα το βράδυ πάλι.

Μπάσκετ και φαί πρώτα.... 😛

καλημέρα παίδες. Μπήκα τώρα και έφτιαξε. παίζω κανονικά. Έψαξα λίγο χθές στο διαδίκτυο και μάλλον ήταν κάτι με το anticheat. To είχανε και στην beta . καλά παιχνίδια σε όλους. 

• Like 1

Καλημέρα. Γενικά πήγε καλύτερα το launch απ' ότι περιμένα. 

Και το θέμα με το EA map λύθηκε πιο γρήγορα απ' οτι πίστευα. Τουλάχιστον έχουν τη δυνατότητα να παίξουν όλοι.

Έπαιξα όλες τις πίστες εκτός της μικρής στο Γιβλαρταρ.

Στα γρήγορα, Firestorm για κάποιο λόγο "παίζεται" διαφορετικά απ οτι είχα συνηθίσει/θυμόμουν και δε μου άρεσε ιδιαίτερα...

Sobek > Mirak

Οι άλλες meh...

ΔΕ ξετρελάθηκα με καμία πάντως. Θα τις συνηθίσουμε και βλέπουμε.

2 φορές σε Conquest σε big maps παρατήρησα κάτι λαγκαρισματα που δεν τα είδα σε μικρότερους χάρτες. Ενώ το παιχνίδι τρέχει νερό γενικά.

2 bug που είδα αρκετά είναι το scoreboard να είναι από την αρχή του game στο 0 είτε στη δική μας είτε στην αντίπαλη ομάδα και να τελειώνει το game με νίκη/ήττα με σκορ 0-0. Ινοβέσιο!!

Engineer πίσω απο τανκ βγάζεις mbtlaw να του ρίξεις και ΔΕΝ! Θελει εναλλαγή σε primary/άλλο gadget και μετά ρίχνει.

Έφαγα τουλάχιστον 5-6 tank shell στην κουτέλα εξαιτίας του.

Κάτι παίζει με χαρακτήρες που χρησιμοποιούν παίκτες στα nametags και παθαίνει κωλοπιλαλα το scoreboard και βλέπεις κουτάκια αντί για γράμματα...

ΔΕΝ ειχα bsod που είχα στη BETA. Ειχα direct x error σε alt/tab 1 φορά μόνο.

* Το ladder μόλις μάθεις τις πίστες πιστεύω θα είναι πολύ χρήσιμο και πραγματικά φέρνει κάτι διαφορετικό στο gameplay.

(edited)
22 ώρες πριν, το μέλος iseeklife έγραψε:

το δικό σου ξεκόλλησε? γιατί χθές είπες ότι κάτι έλεγε και σε εσένα .

οχι δεν ειχα θεμα εγω κανενα με το game.

25 λεπτά πριν, το μέλος fatalara έγραψε:

Πως εισαι απο fps με το καρτονι?

Oι amd πανε πολυ καλα σε αυτο το παιχνιδι παντως. Ειδα με 7900ΧΤΧ σε 2Κ καποιον να βαραει 300. 

Έγινε επεξεργασία από icy20
  • Like 3