Jump to content

Recommended Posts

Tι θες να σου πω όταν μου λες "Κλασική απάντηση κακού παίχτη;" Να κάτσω να σου απαντήσω σοβαρά για να δούμε ποιος την έχει πιο μεγάλη;

Τι να πω σε κλαν; 40 έφτασα πασά μου οι κλανς ανήκουν στο μακρινό παρελθόν πια....

Βρε ναι έσκισε δεν αντιλέγω!Μπορεί να γράψει LOSE με 7άρι K.D όμως; Μπορεί θα σου απαντήσω, γιατί το έχω πάθει ΑΠΕΙΡΕΣ φορές.

Το ότι κολλάς στο K/D ( για το οποίο ΔΕ λέω ότι δε μετράει... Απλά ΔΕΝ ειναι μονο αυτό το Battlefield!Ποτέ δεν ήταν!Τι να κανουμε;) είναι δικό σου θέμα...

Διαφωνείς με τα πλεονεκτήματα και τις προτάσεις που λέει στο βίντεο; Άσε το gameplay του, μπορεί και καλύτερα... Αν διαφωνείς έχουμε απλά διαφορετική άποψη για το τι είναι και τι θα έπρεπε να είναι ένα BF game.

25 λεπτά πριν, το μέλος zampONakiaskiou έγραψε:

Tι θες να σου πω όταν μου λες "Κλασική απάντηση κακού παίχτη;" Να κάτσω να σου απαντήσω σοβαρά για να δούμε ποιος την έχει πιο μεγάλη;

Τι να πω σε κλαν; 40 έφτασα πασά μου οι κλανς ανήκουν στο μακρινό παρελθόν πια....

Βρε ναι έσκισε δεν αντιλέγω!Μπορεί να γράψει LOSE με 7άρι K.D όμως; Μπορεί θα σου απαντήσω, γιατί το έχω πάθει ΑΠΕΙΡΕΣ φορές.

Το ότι κολλάς στο K/D ( για το οποίο ΔΕ λέω ότι δε μετράει... Απλά ΔΕΝ ειναι μονο αυτό το Battlefield!Ποτέ δεν ήταν!Τι να κανουμε;) είναι δικό σου θέμα...

Διαφωνείς με τα πλεονεκτήματα και τις προτάσεις που λέει στο βίντεο; Άσε το gameplay του, μπορεί και καλύτερα... Αν διαφωνείς έχουμε απλά διαφορετική άποψη για το τι είναι και τι θα έπρεπε να είναι ένα BF game.

Με οτιδηποτε k/d μπορει να γραψει LOSE, για τους αλλους, αυτος εχει 7k/d, τραβα πες του εχασες, θα σου πει σε φαρμαρω.  

Το kill count ειναι το Α και το Ω. Δεν εχει ουτε μα, ουτε μου, ουτε τιποτα. Η ομαδα που θα κανει τα περισσοτερα kill θα σπρωξει την αλλη πισω. Οτι mode και να παιξεις σε οποιο map και να ειναι αυτο. Κανε οσα revive θες και τρεχε σαν την κοτα να πας σε οσα objective θελεις. Αν δεν μπορεις να σκοτωσεις τον αλλον απεναντι δεν θα πας πουθενα. 

Γραψε στο chat το παιχνιδιου και κοιτα αυτοι που θα σου απαντησουν οτι δεν μετρανε τα kill τι σκορ εχουν. 

Κανεις revive και πας στο objective γιατι καποιος κραταει τους αλλους. Διαφορετικα δεν θα εβγαινες ουτε απο το base. 

Ναι με φάρμαρε αλλά αν κερδίσω το μαπ ζμπούτζα μου τι θα πει ο άλλος....

Δεν είμαι τόσο competitive πχια...

Τεσπά...Εννοείται ότι τα kills σε fps παιχνίδι παίζουνε ρόλο..

Θα επαναλάβω για τελευταία φορά γιατί άκρη δε βγαίνει, πως στο συγκεκριμένο παιχνίδι το K/D ratio δεν παίζει πολλές φορές κανένα ρόλο αν η ομάδα δεν παίζει σωστά το objective.

Αν έχεις 7k/d ratio και παίζεις το objective είσαι μάγκας. Όπως μάγκας είναι κι ο assault που θα βάλει το beacon εκει που πρέπει, όπως και ο engi που πιθανόν να έχει παραπάνω deaths στην προσπάθεια του να ρίξει ένα τανκ ένα χελι (καλα δεν ειναι κατόρθωμα πλεον αυτό...), όπως κι ένας recon που σου εχει σποτάρει το μισό μαπ, οπως και ενας medic που θα πεθανει 4 φορές και θα σηκώσει 2 για ενα cap. Οοοοολα αυτά παίζουν ρόλο...

Έχω βγεί πολλές φορές με αρνητικό k/d πρώτος (καλα το 3/15 πριν ήταν λίγο παρατραβηγμενο παράδειγμα για να καταλάβεις τι θελω να πω..) απλά παίζοντας σωστά το objective...

*7αρι k/d ratio μπορώ να κάνω (κι οποιοσδήποτε άλλος με νορμαλ στόχο) σε κάθε map. Το θέμα είναι που και πως το κάνεις για να βοηθήσεις πραγματικά την ομάδα. Είναι διαφορετικό να κάθομαι να φαρμαρω kills έξω από το cap, κι άλλο να πηγαίνω απο cap σε cap και να σπέρνω... 

Τεσπά. We agree to disagree..