Jump to content

Recommended Posts

(edited)

Ποιος τα παιζει αυτα τα maps ρε παιδια;

Τρεχαμε για ολοκληρα λεπτα να βρουμε ανθρωπο και μας ετρωγε ενας καβατζομενος μεσα απο κανα θαμνο.

Υπαρχει σοβαρο skill issue πλεον στους gamers. Μαζι με το οτι κανεις δεν αντεχει την πιεση. Εχουν γινει ολοι φλουφλιδες, μην πω τπτ χειροτερο, και περιμενουν να βγουν μεγαλα maps να γινει τι ακριβως;

Έγινε επεξεργασία από fatalara

Ότι θα βάζανε proximity chat δεν το περίμενα...

Ακόμα πιο σημαντικό οτι θα υπάρχουν πΧια persistant servers.

Όλα αυτά πάντως θα έπρεπε να υπήρχαν ΗΔΗ από το launch....

Για ποια maps μιλας ποιος τα παίζει;;

Grand Bazaar απο τις κορυφαίες στο BF3 αλλα πάλι μικρή οπότε αναγκαστικά φέρνουν τη Golmud (γιατί έχει τσινισει ο κόσμος...)την οποία είτε τη λάτρευες είτε τη μισούσες.

Wake island απλά 🍆. Δεν είναι τυχαία τα τοσα relauch πόσα χρόνια....

(Βάλανε και αλλη σημαία στο κέντρο, λογικά για το escalation...)

Naval maps γουστάρω κάργα προσωπικά.π.χ η paracel storm απο τις αγαπημένες μου...

Γενικά τα ΜΕΓΑΛΑ maps κάνουν το battleFIELD οπότε καλως να έρθουν γιατί το game ειναι baf...

1 ώρα πριν, το μέλος zampONakiaskiou έγραψε:

Για ποια maps μιλας ποιος τα παίζει

Τα μεγαλα. Κανεις δεν επαιζε τετοιους χαρτες. Μολις εμπαιναν αδειαζε το παιχνιδι.

1 ώρα πριν, το μέλος zampONakiaskiou έγραψε:

Γενικά τα ΜΕΓΑΛΑ maps κάνουν το battleFIELD οπότε καλως να έρθουν γιατί το game ειναι baf...

Καλα δεν κανουν αυτα το battlefied, αλλα λογικο να περιμενουν ολοι τα μεγαλα maps μπας και παρουν κανα kill.

Οσο μικραινει το map τοσο μεγαλωνει το προβλημα στο skill που εχουν. Και ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ το προβλημα αυτο.

Γιαυτο κλαινε. 

Ναι ρε...

Caspian border, Wake Island, gulf of oman, siege of shanghai μια ζωή, μέρα νύχτα με bots έπαιζα...

Α λάθος... Σε αλλο game συμβαίνει αυτό... 😜

Εκτος κι αν μιλας για maps σε στυλ bandar desert πως λεγόταν που ηταν ΠΟΛΥ μεγάλες και κατι τέτοιο ΔΕΝ παίζει να το ξαναφερουν...

Το πρόβλημα για τους περισσότερους, ανεξαιρέτως skill, ειναι οτι δεν υπάρχει χώρος να "αναπνεύσεις"...

Προσωπικά δεν εχω κουραστεί περισσότερο με battlefield παιχνίδι όπως εχω κανει στο 6...

Βαριέμαι και να το ανοίξω πλεον.

Καλά αέρα δεν έχω ακουμπήσει ενώ παλιότερα ενα 10% το πέρναγα μεσα σε jet/heli... Πλεον σηκώνεσαι και ΑΝ καταφέρεις να μη πέσεις στα πρώτα 10 δευτερόλεπτα αγκαστικά στρίβεις μη βγεις out of bounds... 

Δε λέω να είναι οοοοολα τα maps πιο μεγάλα. Αλλα να υπάρχει επιλογή ΚΑΙ για κάτι τέτοιο....

Καλως να έρθουν λοιπόν...