fatalara 13 ώρες πριν #81 13 ώρες πριν Δεν σκεφτομαι να αλλαξω το 15. Αλλα εκανα κινηση μεταξυ αυτων των δυο θα ηταν.
jax7480 4 ώρες πριν #82 4 ώρες πριν 21 ώρες πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: σοβαρεψου!!! απο εσενα δεν περιμενα να ακουσω αυτη τη λεξη 500GB περίπου χρησιμοποιώ. Τι να τα κάνω τα 2ΤΒ για ένα τηλέφωνο που θα κρατήσω στην καλύτερη, ένα χρόνο περίπου; 2
sotiris 59 λεπτά πριν Author #83 59 λεπτά πριν Περιμένω να τα φέρουν στα πολυκαταστήματα, μέχρι στιγμής χαϊδεύουμε τα 16ρια. Λογικά σήμερα βράδυ στήνουν, αύριο θα τα δούμε. Θέλω να τα δω από κοντά αλλά φοβάμαι ότι ήδη με έχει κερδίσει το 17 air και θα δώσω τα 400 έξτρα από το 16e μόνο και μόνο για το design. Είμαι θύμα, και τα θύματα πρέπει να τα κρατάς ικανοποιημένα - ο Steve με σκέφτεται από ψηλά 2
Cyber_Cookie 44 λεπτά πριν #84 44 λεπτά πριν 13 minutes ago, sotiris said: Περιμένω να τα φέρουν στα πολυκαταστήματα, μέχρι στιγμής χαϊδεύουμε τα 16ρια. Λογικά σήμερα βράδυ στήνουν, αύριο θα τα δούμε. Θέλω να τα δω από κοντά αλλά φοβάμαι ότι ήδη με έχει κερδίσει το 17 air και θα δώσω τα 400 έξτρα από το 16e μόνο και μόνο για το design. Είμαι θύμα, και τα θύματα πρέπει να τα κρατάς ικανοποιημένα - ο Steve με σκέφτεται από ψηλά Μη τυχόν και βάλεις θήκη όμως. Αν βάλεις πάρε κάτι άλλο.
Recommended Posts