sotiris Χθες στις 06:40 πμ Author #201 Χθες στις 06:40 πμ 3 λεπτά πριν, το μέλος acct έγραψε: Δηλαδής δεν είναι από γδαρμένο στρείδι; Απατεώνες στην Κοζάνη, απατεώνες και στη Λωζάνη. Δεν υπάρχει σωτηρία... Όταν μου είπε τιμή για πορτοφολάκι magsafe 200-250+ του είπα:
minast Χθες στις 07:49 πμ #203 Χθες στις 07:49 πμ 1 ώρα πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: Υπαρχουν ακομα οι pouch θηκες? Σίγουρα υπάρχουν ακόμα θήκες για τον pouch 3
astrolabos Χθες στις 08:26 πμ #204 Χθες στις 08:26 πμ 36 λεπτά πριν, το μέλος minast έγραψε: Σίγουρα υπάρχουν ακόμα θήκες για τον pouch Αυτές που τις τρίβεις και μεγαλώνουν; 1
sotiris Χθες στις 10:49 πμ Author #205 Χθες στις 10:49 πμ Λοιπόν ψώνισα. Θήκη κλασσική μουφιά σιλικόνης/πολυουρεθάνης διάφανη non magsafe με 15 και πορτοφολάκι σένιο magsafe με rfid 32 (από 40, έχουμε εκπτώσεις). Οπότε με ένα σύνολο <500 έγινα. The MagSafe Wallet | C-secure C-SECURE.CH Οπότε όλα καλά. Σιγά σιγά προχωράω τη μετάβαση στη νέα συσκευή, αυτό που δεν έχω ακόμη είναι 2FA Yavas yavas, μέσα στη βδομάδα θα γίνει.
BloodMage Χθες στις 11:34 πμ #206 Χθες στις 11:34 πμ 44 λεπτά πριν, το μέλος sotiris έγραψε: Yavas yavas Allah Allah Ya Baba
sotiris 8 ώρες πριν Author #207 8 ώρες πριν Αυτό είναι το gear Πολύ elegant το magsafe wallet και πολύ πρακτικό. Δεν χρειάζεται να το βγάλεις για να βγάλεις τις κάρτες + αισθάνεσαι μεγάλη ασφάλεια με rfid block + το ότι κλείνει κι απ'τις 2 μεριές. Και η γυφτικη θήκη tpu, με την πρώτη ευκαιρία (=προσφορά) θα πάρω τη μαύρη της apple. 1
GeorgeVasil 7 ώρες πριν #208 7 ώρες πριν On 21/3/2026 at 7:48 ΜΜ, το μέλος sotiris έγραψε: Πήγα σήμερα στο Apple Store να δω θήκες, 450 πήρα το τελέφωνο, 49.90 ζητάνε τη θήκη (και τη διάφανη, και τη μαύρη - η μαύρη πολύ πιο ωραία, τις δοκίμασα). ΟΥΡΤ! Πλεον δεν αξιζει χαλαει ευκολα.
astrolabos 5 ώρες πριν #209 5 ώρες πριν Αυτό με το πορτοφόλι που μαγνητίζει με το κινητό, ποτέ δε το κατάλαβα. Δηλαδή αν είναι να σε κλέψουν, να σε κλέψουν ολιστικά, κινητό και κάρτες μαζί, δύο σε ένα 1 2
sotiris 5 ώρες πριν Author #210 5 ώρες πριν 4 λεπτά πριν, το μέλος astrolabos έγραψε: Αυτό με το πορτοφόλι που μαγνητίζει με το κινητό, ποτέ δε το κατάλαβα. Δηλαδή αν είναι να σε κλέψουν, να σε κλέψουν ολιστικά, κινητό και κάρτες μαζί, δύο σε ένα Κι όμως, μπορείς να το χεις σε άλλη τσέπη όταν περπατάς, και να το ενώνεις όταν κάθεσαι. Βολεύει πολύ αν κάνεις σωματική δραστηριότητα. Το μυστικό να μη σε κλέψουν είναι να είναι άδειες οι κάρτες. Εμένα όλες οι κάρτες είνια άδειες κι αυτές που έχω μαζί είναι πάντα οι μούφα / δεύτερες / prepaid. Τις προάλλες χάκεψαν έναν γνωστό μου και μου έστειλε (και καλά) μήνυμα ότι χρειάζεται άμεσα 300 ευρώ και όταν πάει σπίτι θα μου βάλει 320 (και μάλιστα από 2 account στο meta - έχουν γίνει μαστόρια οι γιούφτοι). Ε δεν έχω 300 ευρώ σήμερα διαθέσιμα (που λέει ο λόγος) Proud Tsounis student 1
BloodMage 5 ώρες πριν #211 5 ώρες πριν 6 λεπτά πριν, το μέλος sotiris έγραψε: δεν έχω 300 ευρώ σήμερα διαθέσιμα (που λέει ο λόγος) Proud Tsounis student Να σου δανείσω και να μου δώσεις 320 αύριο? 1
sotiris 5 ώρες πριν Author #212 5 ώρες πριν 3 λεπτά πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: Να σου δανείσω και να μου δώσεις 320 αύριο? Ναι σου στέλνω revo κι όταν κάνει x2 το μπιτκόνι θα σου βάλω 320
acct 5 ώρες πριν #213 5 ώρες πριν 35 minutes ago, astrolabos said: Αυτό με το πορτοφόλι που μαγνητίζει με το κινητό, ποτέ δε το κατάλαβα. Δηλαδή αν είναι να σε κλέψουν, να σε κλέψουν ολιστικά, κινητό και κάρτες μαζί, δύο σε ένα Εγώ θέλω απλά χώρο για μία RFID σε μέγεθος πιστωτικής, για να μην κουβαλάω χωριστά κάρτα εισόδου. Αντί να την στριμώχνεις χύμα στην πλάτη του κινητού ή να την έχεις σε κορδέλα, μπορείς να τη βάλεις στο "πορτοφόλι". Αλλά και πάλι δύσκολα δικαιολογείς βάρος/όγκο/κόστος.
Recommended Posts