astrolabos Τρίτη at 06:12 μμ #222 Τρίτη at 06:12 μμ Όχι. Το απλό 17. Μετά το 12 είναι μεγάλη αναβάθμιση. 1 1 1
zampONakiaskiou Τετάρτη at 07:44 πμ #223 Τετάρτη at 07:44 πμ Το 17 είναι η πιο vfm επιλογή έτσι κι αλλιώς αυτή τη στιγμή. Αν δε θες απαραίτητα μεγαλύτερη οθόνη, δεν βρίσκω το λόγο να πας πιο πάνω. Και μιλάω σαν ΜΗ κάτοχος Apple συσκευής. Αν έκανα την αλλαγή (not gonna happen) αυτό θα έπαιρνα. Και αυτό συστήνω σε όσους θέλουν απαραίτητα το νέο iphone. Nα το χαρείς 1
astrolabos Τετάρτη at 07:50 πμ #224 Τετάρτη at 07:50 πμ Διάβασα πολλές αναλύσεις και όλοι λίγο πολύ έλεγαν ότι αν δε θες καλό φακό στο κινητό σου δεν υπάρχει λόγος να πας στο pro. Οπως και - όπως λέω και εγώ - αν θες καλή μπαταρία δε πας στο air Άρα λίγο πολύ το 17αρι ήταν μονόδρομος 1
zampONakiaskiou Τετάρτη at 08:06 πμ #225 Τετάρτη at 08:06 πμ Μια χαρά είναι ο φακός στο base iphone. Και σε σχέση με το 12 που είχες; Άλλος κόσμος... Η έλλειψη telephoto για το 80% των χρηστών δεν έχει καμία σημασία. Όταν βάλουν silicon/carbon batteries στο Air το βλέπουμε... Μέχρι τότε είναι no no. 1
Cyber_Cookie Τετάρτη at 01:56 μμ #227 Τετάρτη at 01:56 μμ 4 hours ago, sotiris said: Μεγειές από έναν φτωχό συγγενή Spoiler Ναι αλλα έχει σουτζούκι και εσύ προσεχώς Quadrifoglio
sotiris 5 ώρες πριν Author #228 5 ώρες πριν Πάλι έκανα βιαστική αγορά, αν περίμενα λίγο ακόμα θα άλλαζε και η μπαταρία!! Η ΕΕ επιβάλλει αφαιρούμενες μπαταρίες, αλλά τα iPhone μένουν εκτός - ΤΑ ΝΕΑ WWW.TANEA.GR Από το 2027 η Ευρώπη απαιτεί smartphones με αντικαταστάσιμες μπαταρίες, όμως εξαιρέσεις για ανθεκτικότητα και απόδοση επιτρέπουν σε εταιρείες όπως η Apple να συνεχίσουν τον... ( που ναι ο @jax7480 να με κράξει λίγο... ) 2
sotiris 4 ώρες πριν Author #229 4 ώρες πριν Από μπαταρία, να πω ότι στις 36 ημερολογιακές ημέρες που έχω το iphone 17e, έχω κάνει 25 κύκλους φόρτισης. Οπότε σε ένα πιο long term το ratio είναι λίγο λιγότερο από 2/3, οπότε 300 κύκλους το χρόνο άρα φτάνεις τους 900 κύκλους σε 3 χρόνια. Αν ισχύει αυτό, ότι στα 3 χρόνια θα έχω διάρκεια ζωής μπαταρίας >90% (ειδικά αν σκεφτούμε ότι δεν την ζορίζω πλέον και την πάω τις πιο πολλές ημέρες μέχρι 80%), σημαίνει ότι πλέον μπορούμε να ξεχάσουμε τη διαδικασία αλλαγής μπαταρίας και ότι η Ε.Ε. άργησε τόσο πολύ που πλέον δεν χρειάζεται η νομοθεσία της Οψόμεθα!!
slalom 1 ώρα πριν #230 1 ώρα πριν 2 ώρες πριν, το μέλος sotiris έγραψε: στις 36 ημερολογιακές ημέρες θα μπορουσανε να ειναι και εργασιμες? 2 ώρες πριν, το μέλος sotiris έγραψε: ημαίνει ότι πλέον μπορούμε να ξεχάσουμε τη διαδικασία αλλαγής μπαταρίας και ότι η Ε.Ε. άργησε τόσο πολύ που πλέον δεν χρειάζεται η νομοθεσία της αυτο με την πτωση της μπαταριας το ξεπερασα, αρκει να βγαζει τη μερα φορτιστες εχω παντου
astrolabos 1 ώρα πριν #231 1 ώρα πριν 16 λεπτά πριν, το μέλος slalom έγραψε: αυτο με την πτωση της μπαταριας το ξεπερασα, αρκει να βγαζει τη μερα φορτιστες εχω παντου Μη το λες αυτό. Με το iphone 12 mini είχα γίνει σκλάβος των φορτιστών. Περιττό να σου πω τι έγινε όταν πήγα ταξίδι εξωτερικό και πόσο γρήγορα έπεφτε η μπαταρία...
slalom 1 ώρα πριν #232 1 ώρα πριν Καλα, παλια πηγαινα για ποδηλατο, και μου ετρωγε πανω απο τη μιση μπαταρια με αισθητηρες κλπ. Καποιες φορες πηγαινε επικινδυνα χαμηλα Τωρα μου τρωει 20% περιπου, με ιδια δραστηριοτητα 1
sotiris 41 λεπτά πριν Author #233 41 λεπτά πριν 48 λεπτά πριν, το μέλος astrolabos έγραψε: Μη το λες αυτό. Με το iphone 12 mini είχα γίνει σκλάβος των φορτιστών. Περιττό να σου πω τι έγινε όταν πήγα ταξίδι εξωτερικό και πόσο γρήγορα έπεφτε η μπαταρία... Junkie της ΔΕΗ είχα γίνει με το Xs 1
Recommended Posts