BloodMage 3 ώρες πριν #41 3 ώρες πριν 39 λεπτά πριν, το μέλος sotiris έγραψε: Εγώ γι' αυτό λέω περπάτημα μόνο τέλος, γιατί με το περπάτημα είναι πολύ δύσκολο να τραυματιστείς, αν κουραστείς κάθεσαι λίγο να ξαποστάσεις και σε βάθος χρόνου είναι αυτό που μου έχει δουλέψει καλύτερα απ'όλα. Ναι αλλα απο την αλλη με περπατημα μονο κανεις μια τρυπα στο νερο. αν ξεκινησεις με περπατημα και πολυ σταδιακα ανεβαζεις τεμπο δεν εχεις κινδυνο τραυματισμου, ισα ισα που δυναμωνεις κιολας ετσι 40 λεπτά πριν, το μέλος sotiris έγραψε: Και για σωματική άσκηση, καθαρισμός οικοπέδου με εργαλεία χειρός (όχι ηλεκτρικά). Πιο ευκολα θα τραυματιστεις ετσι. Σε τετοιες εργασιες δεν εχει την καταληλη σταση το σωμα, ειδικα η μεση σου. Ενω στο γυμναστηριο οι ασκησεις που κανεις ειναι πληρω ελεγχομενες με πολυ low risk τραυματισμου γιατι εχεις και την ιδανικη σταση, αρκει βεβαια να ξερεις τι κανεις και να μην εισαι καφρος και να φορτωσεις με τη μια πολλα κιλα 42 λεπτά πριν, το μέλος sotiris έγραψε: Εντάξει αν σου πέρασε ο πόνος δεν ασχολείσαι, αλλά αν έχεις κάποια βλάβη είναι καλό να το ξέρεις και να προσέχεις αντίστοιχα. Γενικα παω με τον σταυρο στο χερι στο γυμναστηριο και οτι προοδο εχω κανει σε κιλα που σηκωνω ειναι πολυ σταδιακη. ειδικα στο τρεξιμο. πχ ενω μπορω να παω με 16 ταχυτητα παω με 14 για να ειμαι πιο safe αφου γινεται η δουλεια μου και βαραω 180+ παλμους 43 λεπτά πριν, το μέλος sotiris έγραψε: Δηλαδή εγώ π.χ. δεν θα παίξω ποτέ πια μπάσκετ σε 3/3 ή μονό, γιατί δεν θέλω στρεπτικές κινήσεις στο γόνατο. Μπορώ να το κάνω με προστατευτικό νάρθηκα / επιγονατίδα (τον έχω αν χρειαστεί), αλλά δεν έχω λόγο να κυνηγάω τους τραυματισμούς, δεν είναι ότι είμαι και τόσο καλός στο μπάσκετ για να αξίζει το ρίσκο Και πολυ καλα κανεις! Εγω εχω κοψει καθε αθλητικη δραστηριοτητα (βολει επαιζα) γιατι οταν υπαρχει ανταγωνισμος ευκολα ξεφευγεις και δεν σκεφτεσαι οτι μπορει να τραυματιστεις και εκει ειναι που γινεται η στραβη 45 λεπτά πριν, το μέλος sotiris έγραψε: Επίσης το συναίσθημα ότι δεν μπορείς να κινηθείς και να είσαι αυτόνομος είναι από τα χειρότερα συναισθήματα και πολύ ψυχοφθόρο. Το γνωριζω πολυ καλα αυτο το συναισθημα, το εχω περασει 5 φορες απο τραυματισμους και σκελετικα προβληματα, αυτος ειναι και ο λογος που πρεπει να δυναμωσεις μυικα.
fatalara 58 λεπτά πριν #42 58 λεπτά πριν Καλα ειστε εσεις. Εμεις με την αγκυλοποιητικη σπονδυλοαθριτιδα που και με γυμναστηριο, μετα απο λιγο καιρο μας φταινε ολα τι να πουμε; Μονιμα με τραυματισμους ακομα και στον υπνο.
Recommended Posts