Jump to content

Recommended Posts

3 ώρες πριν, το μέλος sotiris έγραψε:

Αν σε πιάσει η νύχτα στο δάσος έχασες, δεν θα βγεις ποτέ

Θα βγεις με το GPS

1 ώρα πριν, το μέλος slalom έγραψε:

Θα βγεις με το GPS

Γιατί νομίζεις ότι θέλει μπαταρία στο iPhone;

• Haha 5

Render original σώμα με φάτσα Gabriel Knight 2 (και καλά) :p 

Επειδή δεν είμαι ικανοποιημένος με τη μυική ανάπτυξη στα χέρια από αυτή τη βδομάδα συζητήσαμε με τη χαζή την Πάολα (gemini) να κάνω την εξής αλλαγή:

να παίρνω τη μετφορμίνη σε χαμηλή δόση (500 mg) μόνο το πρωί και το πρωί να συνεχίσω την άσκηση επικεντρωμένη στο περπάτημα (και άρα απώλεια λίπους), και το απόγευμα να ξεκινήσω πιο συστηματικά ενδυνάμωση με βάρη και skip μετφορμίνη.

Τώρα τι γίνεται βιοχημικά: είναι 2 pathways αντικρουόμενα, APMK και mTOR. Χοντρικά APMK αδυνατίζεις mTOR αυξάνεις μυικό όγκο (και λίπος όμως, θέλει προσοχή). Όσο κάνεις χρήση μετφορμίνης στην πραγματικότητα βοηθάς το APMK και "σκοτώνεις" το mTOR. Οπότε στην πραγματικότητα μειώνεις πολύ τη δουλειά που κάνεις με βάρη / γυμναστική. Και δεδομένου ότι δεν κάνω και ιδιαίτερα μεγάλη προσπάθεια καλό είναι να μην ξεκινάω με γκολ από τα αποδυτήρια. 

Τη διαφορά στο ζάχαρο θα την καταλάβω αν υπάρξει και υπάρχει και backup πλαν με αύξηση της πρωινής δόσης οπότε όλα καλά.

Σύμφωνα με την Πάολα το ιδανικό είναι να κάνεις το metabolic plasticity εντός της ίδιας ημέρας και όχι μέρα / μέρα ή βδομάδα / βδομάδα. 

Οπότε θα δούμε σε 2-3 μήνες πως πάμε. Δεσμεύμαι στην ίδια πόζα αλλά όχι στην ίδια φάτσα.

Εδώ να τονίσω ότι σαν μπλουζάκια έχω μπει σε small και το σορτσάκι αυτό είναι κι αυτό small.

Το βάρος συνεχίζει να μην πέφτει πάντως, αλλά αν κάνω την κοιλιά μύες δεν έχω τόσο πρόβλημα. Θα θελα να πέσω τουλάχιστον στα 85 για να επανέλθει λίγο άλμα στο μπάσκετ αλλά ήδη είμαι καλύτερα!

Gabriel_Sotos.jpg