Jump to content

Προσφορά Πλαισίου: CD+USB stick 128MB

Makis Hourdakis

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Σήμερα πέρασα απο το Πλαίσιο του Ηρακλείου για να ανανεώσω τις προμήθιές μου σε CD και DVD. Και εκεί που πάω προς το ταμίο με μια 25άδα CD TDK, βλέπω δίπλα αραδιασμένα κάτι κουτιά CD. Βλέπω προσφορά:

10CD EMTEC 700MB/48Χ (κατάμαυρα, πάνω-κάτω) + USB Stick EMTEC 128MB = 9.59!

Όπως μπορείτε να καταλάβετε, επειδή CD πλέον γράφω σπάνια και επειδή δεν είχα μέχρι τώρα USB stick και ο μόνος λόγος που δεν έπαιρνα ήταν η τιμή, καβάτζωσα ένα.

Το stick είναι 128MB, usb2, έχει 5ετή εγγύηση, και απ'έξω έχει ένα πράμα σαν καουτσούκ. Έχει άγκιστρο για κορδονάκι (περιλαμβάνεται στη συσκευασία) και έλεγε οτι είναι "shock resistant" (όλα δεν είναι???).

Προσωπικά μου άρεσε πολύ η προσφορά. Το stick δεν το δοκίμασα ακόμα όμως. Φαντάζομαι οτι η προσφορά ισχύει και για τα υπόλοιπα υποκαταστήματα οπότε, όσοι ενδιαφέρεστε προλάβετε! :D

Μια χαρά προσφορά. Πριν μερικούς μήνες είχα ανεβάσει ένα νέο στο pctechnology σχετικά με μνήμες Flash, ένα νέο που είχα βρει σε ένα άρθρο στο TomsHardware. Είχα διαβάσει τότε ότι μέχρι το τέλος του 2005 οι τιμές στις Flash θα έπεφταν πάρα πολύ, ίσως και μέχρι 50%.

Κάτι τέτοιες προσφορές μάλλον το επιβεβαιώνουν και θα δούμε αρκετά περισσότερες στο μέλλον. Τα USB sticks αν συνεχίσουν έτσι θα κοσμούν την τσέπη όλων μας.

Τζάμπα πράμα η παραπάνω προσφορά. Και το στικάκι πάει μια χαρά. 9ΜΒ+/sec βγάζει στο Sandra και το HDTach.

Αρχική απάντηση από yanni

Μια χαρά προσφορά. Πριν μερικούς μήνες είχα ανεβάσει ένα νέο στο pctechnology σχετικά με μνήμες Flash, ένα νέο που είχα βρει σε ένα άρθρο στο TomsHardware. Είχα διαβάσει τότε ότι μέχρι το τέλος του 2005 οι τιμές στις Flash θα έπεφταν πάρα πολύ, ίσως και μέχρι 50%.

Κάτι τέτοιες προσφορές μάλλον το επιβεβαιώνουν και θα δούμε αρκετά περισσότερες στο μέλλον. Τα USB sticks αν συνεχίσουν έτσι θα κοσμούν την τσέπη όλων μας.

Τζάμπα πράμα η παραπάνω προσφορά. Και το στικάκι πάει μια χαρά. 9ΜΒ+/sec βγάζει στο Sandra και το HDTach.

Κανονικά τα στικάκια πρέπει να τα δίδουν σαν διαφημιστικα πλέον.

Πως δίνει ο hontos τα υγρά μαντηλάκια, έτσι και το πλαίσιο σε κάθε αγορά πάνω από 10 ευρώ ένα 64άρι, πάνω από 20 ένα 128άρι κ.ο.κ. με το λογότυπο πλαίσιο

πρόσθεσε 1 μηδενικό στις τιμές που έχεις βάλει, και είσαι σε πιο ρεαλιστικά επίπεδα για την ελληνική αγορά ;)

Πάντως μπορεί τα EMTEC να μην είναι και τα καλύτερα cd αλλά απο τη στιγμή που γράφω σπάνια πλέον μια χαρά είναι... :p

@totally_wired: Όντως, σωστό αυτό που λες... Ωστόσο μάλλον που έχει δίκιο και ο Σωτήρης... ;)

Ορίστε και μια πρόχειρη photo του stick...

0512181712299rb.th.jpg

edit: Και απο βάρος μόλις 8g (μόλις το ζύγησα).

ΥΓ: Πολύ μ'αρέσει τελικά! Μου φαίνεται θα πάω να πάρω άλλο ένα!!! :D:hehe: (τώρα μου το ζητάει ο πατέρας μου αυτό και άμα του το δώσω θα μου το μαμήσει... :boxed: Θέλει να το βάλει στο μπρελόκ του...)

Τελικά πήγα και πήρα άλλα 2 για τον πατέρα μου και ένα για ένα φίλο... Μου μείνανε και τα cd απο αυτά που πήρα του πατέρα μου... :hehe: :hehe: :hehe:

Guest ΔίωξηΝαρκωτικών
Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

edit: Και απο βάρος μόλις 8g (μόλις το ζύγησα).

Νάτα μας πάλι... Και που την βρήκες την ζυγαριά που υπολογίζει τόσο μικρά βάρη;

Αρχική απάντηση από ΔίωξηΝαρκωτικών [Σήμερα, στις 04:41]

εγω προμηθευω το φορουμ με τετοιες ζυγαριες:whistling

η τεχνη εχει περασει απο παππου προς παππου οταν ο προπροπαππος μου μπαρμπα-φραγμας αγοραζε φακες με δοσεις.

:hehe:

παω αυριο μια βολτα απο πλαισιο να δω αν εμεινε κανενα πακετακι:D

Αρχική απάντηση από ΔίωξηΝαρκωτικών

:worship:

Έχω κι εγώ 1 για όποιον ενδιαφέρεται.

Για extreme καταστάσεις προσφέρω και 4ο δεκαδικό ψηφίο.

Η ακρίβεια είναι απαραίτητη στην διαδικασία παρασκευής του διαιθυλαμίδιου του λυσεργικού οξέος.

Πέρα απ'την πλάκα, το σκέφτομαι κι εγώ για 1 στικάκι, αλλά τα 10 ευρώ πολλά ρε γαμώτο :hehe:

Αρχική απάντηση από ΔίωξηΝαρκωτικών

Δεν κατάλαβα την έκπληξή σου... Έχει η μάνα μου μια ηλεκτρονική ζυγαριά κουζίνας. Σιγά το πράγμα...

edit: Γουστάρωωω!!!!!! Τώρα είδα το nick σου... Λοιπόν, ας προσαρμώσω λοιπόν καταλλήλως την απάντησή μου... (εννοείται οτι κάνω πλάκα...)

Δανείστηκα τη ζυγαριά κουζίνας της μάνας μου, την οποία την έχω ξαναχρησιμοποιήσει πολλές φορές για να μετρήσω τη "σκόνη" που πουλάω σε μικρά ανύποτπα παιδάκια... :hehe: :hehe: :hehe:

ΥΓ: no offence... :)

Πολύ καλή προσφορά. Τσιμπήσαμε τα δύο τελευταία με ένα φίλο μου από το Πλαίσιο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Αρχική απάντηση από yanni [Χθες, στις 15:06]

......

Σε έχω :p

post-745-1416072338,1627_thumb.png

Εγω πήγα σήμερα πλαισιο στουρνάρη και ειπαν θα έχουν απο άυριο... αυριο πριν την σχολή θα πεταχτώ να πάρω :p

Αρχική απάντηση από vdeseris [Σήμερα, στις 16:32]

Σε έχω :p

ΦΤΟΥ!!!! :boxed:

Πρέπει να πάω να πάρω και άλλα! Το ήξερα ότι δεν ήταν καλό stepping αυτό! :nerd:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.